Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her zaman kocaman öpüyorum falan diyormu yoksa bugun yeni bir karar almışlar onun heycanıylamı böyle he :007::007:

1.kısımda ; Bebeğim, nasılsın ? İstanbul hakkında ne düşünüyorsun ?

Bu kısımda; Tuhaf insanları olmasına rağmen yine de güzel insanların da olduğunu belirtiyor ve yine öpüyor yazan kişiyi.

Bu arada çeviriyi yapan arkadaşım kadının flemenkçeyi berbat kullandığını söylüyor. :)

Tuhaf insanlar sozu gecmiyor orada, uydurmasin arkadasin

Çeviri yaparken zorlanılan bir kısım var; o da kelimelerin kısaltılması.

Mesela biz cnm, slm falan diyebiliyoruz sosyal medyada. İşte bunlarda farklı dilde kısaltma yapınca sağlıklı bir çeviri olmuyor her zaman. :)

s.a renkdaslr,klubuyle anlastıgımız,hollandalı yıldız bizden 2 hafta sure mı ıstemıs nolmus? var mı son durumu anlatacak ıyı bı ınsan:)

abi muhabbete bak süper ya :) olay bitmiş resmen :)

1. Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. …https://say.ly/req4WN6

Özeti görüntüle

2. 2 saYusuf ‏@Yusuf_Efe

@YolantheCabau we hopen echt dat Wesley komt ;) hij zal er zeker geen spijt van hebben.. We wachten op het goede nieuws.. grtz

2 saYolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@Yusuf_Efe lief van je.. Spannende tijden.. Dikke kus x

Buyrun beyler işte size bahsettiğim heyecanlıyız twiti. Dili olan çevirsin. ;Veya google translate.

anlıyorumda mahir abi:) bende diyorumki belki 2 sene boyunca parasını alır ama. 2 senenin sonunda diyelim 4 sene daha futbol oynacak kalan 4 senede fazla birşey kazanamaz diyorum! 2 sene interde 12 milyon euro okey! kalan 4 sene en fazla yıllık 2 milyona oynar 2 sene boşta olan biri! toplamda 20 kazanacakken bize gelirse yıllık 5 ten 4 senede 20 kazanacak! interde kalırsa 6 senede 20 alıcak! diyorum.

Onu bunu bilmemde murat sen wes in menejeri olsan adam şimdi böyle sürünüyor olmazdı :)

Yakin bir arkadaşım söyledi. Snijder transferi tam bir kapalı kutuymus. P.tesi akşama kadar süre verilmiş. Eplden 1,2 kulüpte görüşüyormus snijder ile.

Valla hollandaca da bildigim 2 kelime var o da

8 10 bişey ictikten sonra başka içen bi kizin yanına gidip

Önce hoe gaat het sonra onun cevabina goed diye karsilik vermek, sonrada uzatmadan jij bent zo lief demek :asd:

sonra i am going, hollandacam bitti :lol::lol:

1.kısımda ; Bebeğim, nasılsın ? İstanbul hakkında ne düşünüyorsun ?

Bu kısımda; Tuhaf insanları olmasına rağmen yine de güzel insanların da olduğunu belirtiyor ve yine öpüyor yazan kişiyi.

Bu arada çeviriyi yapan arkadaşım kadının flemenkçeyi berbat kullandığını söylüyor. :)

:rolleyes: oyle birsey demiyor. oradaki insanlar her halukarda Cok nazikler diyor. :D

Transfer Nöbeti

anlıyorumda mahir abi:) bende diyorumki belki 2 sene boyunca parasını alır ama. 2 senenin sonunda diyelim 4 sene daha futbol oynacak kalan 4 senede fazla birşey kazanamaz diyorum! 2 sene interde 12 milyon euro okey! kalan 4 sene en fazla yıllık 2 milyona oynar 2 sene boşta olan biri! toplamda 20 kazanacakken bize gelirse yıllık 5 ten 4 senede 20 kazanacak! interde kalırsa 6 senede 20 alıcak! diyorum.

Dogru soyluyorsun, dogru mantik.

Ama dedigim gibi bu bir pazarlik gibi geliyor bana.

Restinde Ciddi olduguna ikna ederse interi ne koparirsa kar onun icin.

Şimdi ağam paşam çekiyorlar da sanki yıldız mı yağıyor Türkiye'ye futbol hayatının sonuna gelmiş Katar yerine avrupa'da kalmayı tercih eden ne kadar adam varsa burada.

Bizde sebeb oluyoruz. Baros ölmüş bitmiş okeye dönüyor şuan hala Baros diyenler var. Kewell yürüyecek hali yoktu stayWithUsKewell yazdık vs.. Kuyt denilen adam keza. Simao ayrı bir olay say say bitmez.

Tuhaf kelimesini uydurdugunu soyledim, yaptigi is beni pek ilgilendirmiyor, soz konusu uc tane kelime

Ah işte sorun tam da bu noktada hocam. Uydurmak ağır bir üslup işte.

Bir diğer arkadaşa bak, ne kadar nazikçe uyarı yaptı.

Sen ise öyle değilsin, heyecanına veriyorum senin de, sağlık olsun ne diyelim. :)

Doğrudur, bilemiyorum tam olarak bende. Onun söylediklerini kopyalıyorum bu arada.

Flemenkçesinin berbat olduğundan bahsetmişti, bu yüzden hata yapmış olabilir. :)

evet dogru ama yazdigi Hollandaca yazi gayet anlasilir ve duzgun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt