Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ingiltereden teklif bekliyor gelmessede sneijder klubunde kalmak istedigini acıklayacak...gecmis olsun bu konu kapandı...daha halen sneijder bekleyenlere gulerimm

zaten en basından beridir bu transferin olmayacagını belirttim

Eşi Milanoda kalıcak muhabetti vardı öyleyse kötü olur.Eşine bu kadar düşkün adamı ailesinden ayrı kendisini futbola veremez.

Abi bu milano istanbuldan çok mu güzel ki buraya gelen adam İstanbul'u İstanbul gibi yaşıyor.Arda Madrid'de bi İstanbul değil diyor

Ya gidelim Hernandesi alalım. Lazioda kazancı 1.5-2 m arası.

Ver toplamda 3.5 m euro gelsin

Eşi Milanoda kalıcak muhabetti vardı öyleyse kötü olur.Eşine bu kadar düşkün adamı ailesinden ayrı kendisini futbola veremez.

Abi bu milona istanbuldan çok mu güzel ki buraya gelen adam İstanbul'u İstanbul gibi yaşıyor.Arda Madrid'de bi İstanbul değil diyor

Milano gerçekten güzel bir şehir ama İstanbul'un yerini tutulamaz.

Abi bu milona istanbuldan çok mu güzel ki buraya gelen adam İstanbul'u İstanbul gibi yaşıyor.Arda Madrid'de bi İstanbul değil diyor

her şey reklama bağlı,adamlar uzun yıllardır reklamlarını yapıyorlar,İstanbul gibi bir şehir dünyada yokken biz bu reklamı maalesef iyi bir şekilde yapamıyoruz.

bu adamı CL için aldıgımıza göre yarın son karar evet hayır seklınde alınıp kapanmalı 2 hafta sıbra cerılecek kararla CLde fayda saglamaz.

CL de oynamak isteyen üst düzey bir futbolcu ki ligin ilk yarısı fazla maç yapmamış biran evvel fizik ve mental olarak form tutması için takımıyla çalışmalara başlaması lazım.

çarşambaya kadar en geç cevap vermesse hadi yoluna denilip asıl ihtiyacımız olan mevki ve mevkilere transferler bitirilip lige hazır girilmeli

Ben yinede resmi açıklama gelmesini bekliyorum.. Bizden vazgeçildiğine dair.. Gazetede çıkan her haberi dikkate alıyoruz söylemiş bile olsa belki farklı manada söylemiştir bekleyip göreceğiz.. Ben şahsen bekleyeceğim, Yönetim ne zaman ki çıkar açıklama yapar o zaman biter bu transfer benim için..

Sırf dünkü haberden sonra Sneijder'e twitter üzerinden küfredenler olmuş.. Onlara slm gönderiyorum..

Ynt: Transfer Nöbeti

Selamun aleyküm...

Günaydın arkadaşlar, Sabah foruma girdiğimde mutlu sona ulaşmış oluruz diyordum, içimde öyle bir his vardı. . Ama yine beklemelerdeyiz anlaşılan.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sneijderden vazgeçelim adam resmen galatasaraya gelmemek için başka talip bekliyor. hernanes carlinhos ömer toprağı alalım ciddi uğraşsak almıştık da bu adamları

Süre beklenilenden uzun sürebilir ama transfer sezonunun sonuna kadar süreceğini sanmıyorum.

Birkaç gün içinde bu işin olumlu ya da olumsuz sonlanacağını düşünüyorum.

Ve bir kez daha öğrendik ki inanmamız gereken tek şey resmi açıklama.

2000 yılında ki büyük başarılardan sonra avrupanın en popüler klübü olduğumuz dönemlerde okadar saçma yönetildi ki bu takım..O dönemde Sjneider tarzı oyuncuları gerçekten getiriebilirdik ve avrupayı domine ederdik..Şimdi Sjneider için bukadar uğraşmak zorunda kalmazdık...Kadromuzda Sjneider gibi en az 3 oyuncu olurdu..Ben o dönemde ki başkan ve yöneticilere hakkımı helal etmiyorum...Avrupada en tepeye çıkan takımı ne hale getirdiler..Biz 12-13 yıldır adam gibi başarı adam gibi futbolcular bekliyoruz...Bizim yönetim şunu anlamalı..Türkiye de 10 yıl üstüste şampiyon olsada bizim için başarı değildir...Başarı kıstası Avrupa dır..Sadece ezik kuşlar kendini lig ile avutur...Bu ülkede şampiyonlar ligini kazanıcak tek takım vardır oda GALATASARAY dır....Kurulma amacımızı bu sene herkese hatırlatmanın vakti gelmiştir...

Bugün İnter'le yaptığımız protokolün son günü,

Resti asıl çekmesi gereken Moratti değil, bizim yönetim olmalı,

Tulun kendi açıkladı şuan sadece bu transfer için uğraşıyoruz diye, süre azalıyor zaten devre arası transfer dönemi alternatif yaratıp onlara yönelmeliyiz,

Fatih Terim'i bir kere mutlu edemedi yönetim ama Terim sürekli onları mutlu ediyor başarılarla, biraz kötü gidersek hoca da en sonunda yönetime patlar,

Son olarak Sneijder konusunda kesinlikle inceldiği yerden kopsun deyip, kardeşim kabul ediyorsan et, bizim zamanımız yok hadi sana eyvallah demek lazım.

Bugün İnter'le yaptığımız protokolün son günü,

Resti asıl çekmesi gereken Moratti değil, bizim yönetim olmalı,

Tulun kendi açıkladı şuan sadece bu transfer için uğraşıyoruz diye, süre azalıyor zaten devre arası transfer dönemi alternatif yaratıp onlara yönelmeliyiz,

Fatih Terim'i bir kere mutlu edemedi yönetim ama Terim sürekli onları mutlu ediyor başarılarla, biraz kötü gidersek hoca da en sonunda yönetime patlar,

Son olarak Sneijder konusunda kesinlikle inceldiği yerden kopsun deyip, kardeşim kabul ediyorsan et, bizim zamanımız yok hadi sana eyvallah demek lazım.

dur sen Sneijder gelmesin burada Fatih Hoca veto etmiştir diyip ağlayan sivri zekalarda olacak

Ntvspor hala ısrarla Sneijder Galatasaray'da diyor ve bizim bu sezonki transferlerimizde hep doğru çıktı.Burak'ta da kimse olmaz diye düşünürken olmuştu.Açıkcası Ntv'nin bu kadar iddiallı olması beni umutlandırmaya devam ediyor.

Göbeğe kimi alacağız merak etmeye başladım. Üstüne bir de Ujfa sakatlandı. Of ki ne of :S

Siz Sneijder olsaydınız 3 günde Galatasaraya gelir miydiniz?

Ntvspor hala ısrarla Sneijder Galatasaray'da diyor ve bizim bu sezonki transferlerimizde hep doğru çıktı.Burak'ta da kimse olmaz diye düşünürken olmuştu.Açıkcası Ntv'nin bu kadar iddiallı olması beni umutlandırmaya devam ediyor.

Doğru yani bence de ; sonuçta Sneijder'in verdiği röportajı falan onlarda görüyor biliyor , eğer buna rağmen devam ediyorlarsa iddialarında demek ki çok büyük güvenceleri var ve bu iş olacak.

aglayanı sızlayanı veto edeni bilmem ama adam zaten gelmez...Piyasa yapmak icin klubumuzu kullanıyor adamın planları takır takırda yolunda gidiyor...EN gec yarın aksam KLUBUMDE KALIYORUM desin siz ozaman isleyin tantanayı :) gelmez arkadasım gelmez...adamın adını biile zikretmeyin

Transfer sezonunun sonuna doğru Diego(Eskişehir) haberi yapmışlardı ardından resmi site yalanlamıştı gerçekten teklif yapmışmıydık acaba:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt