Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder Galatasaray'da

12 Ocak 2013 12:46 NTV Spor

Galatasaray, Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile her konuda anlaşmaya vardı.

Galatasaray, son yılların en ses getirecek transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile 3,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Galatasaray, önce İnter ile 8 milyon euro karşılığında bonservis için anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncuyla da yüksek bir maliyet karşılığında el sıkışan sarı-kırmızılılar, Sneijder ile İnter arasındaki imaj hakları anlaşmasının mutabakatını beklemeye geçti. Sneijder ile İnter arasındaki bu ayrıntıların çözüme kavuşmasının ardından transferde başka bir sorun kalmadı.

Sneijder'in Galatasaray'a maliyetiyle ilgili detaylar da belli oldu. Hollandalı yıldız için İnter'e 8 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Sneijder ise Galatasaray'dan maç başı, garanti ücret ve bonuslarıyla yılda yaklaşık 5,5 milyon euro kazanacak.

NtvSpor'un haberi aynen bu şekilde renktaşlar.

inanmak istiyorum :( forlan reyes olayına gelirsek buse terim bile r.u.f. bizde diyordu, shaqiri'de de başkan o bize biz ona yakınız diyordu yani herkes inanıyordu bize geleceklerine. sanırım başka da yanıldıkları bir konu yok bizim hakkımızda. ırmak kazuk'un istihbaratları sağlam çıkar bu sefer de yanılma lan ırmak :(

adam resmen teklif bekliyor biz garantiyiz nasılsa

Sneijder, Moratti, Ünal Başkan, Bizim Yöneticiler, Kendi Menejeri bir tek kişi dahi gelmeyeceğini söyleyen oldu mu !!

siz sneijder'in ağzından düne kadar tarih duymuşmuydunuz, bizim yöneticlere belki cuma dedi, sonra arayıp pazartesi.

sanki transfer görüşmelerini kendi yapıyormuş havalarına olan kişiler var bu forumda. kendi hayal alemlerine başkalarını da inandırmak istiyorlar.

benim şahsi fikrim salı ya da çarşamba günün sözleşme imzalanır gibi. snijder gelmeyecek diye yaygara koparmaya gerek yok, zaten gelmeyecekse de gelecekse de açıklama yapılır. kesin kararlar vermeyin

sneijder gibi adamın türkiyeye gelme ihtimali yüzde 1dir o ihtimal olursa bize kazandıracağı prestiji psikolojiyi düsünün

186469hp2.jpg

Al sana defansın her yerinde oynayan taş gibi stoper.

Takımın en iyi oyuncusu Belhanda ya 12 istiyorlarsa buna en fazl 7-8 isterler.

.illiyetteki haber çok komikmiş, rest çekmişiz.

Sarı-kırmızılılar önceki gün 19.00’da Hollandalı yıldızla telefonda görüştü. 28 yaşındaki oyuncu “Sizi oyalamıyorum. Hafta sonu babam Milano’ya geliyor. Pazartesi günü de menajerimle konuşacağım. Sonra da kararımı ileteceğim” dedi.

telefonları dinliyorlar sanırım.

Burda sneijder hala gelmedi diye trip atanlar var. Böyle adamların Türkiye'ye gelmesi bu kadar kolay olsaydı, gerizekalı değiliz ya dünya yıldızlarını bizim ligde de izlerdik.

Ya ufak bir ihtimal de olsa Sneijder dün o açıklamaları Inter'den Irmak Kazuk'un bahsettiği paraları koparmak için Inter'i hedef alarak yapmış olabilir. Malum Moratti bir an önce karar versin alternatifimiz hazır demişti. O da madem acele ediyorsunuz para mı verin demek istemiş de olabilir.

Bizim yönetim de bu kadar sessiz ve umutla beklediğine göre birşeyler biliyor da denebilir.

Bu yukarıdakiler olumlu düşünebilenler için mantıklı 2 açıklama. Ben olumsuz düşündüğüm için pek tutmuyorum. Bana göre Galatasaray 31 Ocak'a akdar beklese Sneijder bekler ve sonra gelmem diyebilir.

hürriyetin bugünkü haberinde 12 milyon €luk sponsor anlaşmanın yarısını istemiş Sneijder, diğer yarısı da interinmiş zaten...

yani kendi payına düşen 6 milyon €yu istiyor, tek pürüz bu kaldı gibisinden bir haber var...

biraz sabır renktaşlar

sneıjder bu boru değil

bende olsam türkiye gelmek için 2 defa deil 1000 defa düşünürüm

daha doğal ne olabilr di ki! beni mourinho istedi ama ben doğuştan gs'liyim demesini mi bekliyoruz!!

ozaman bunu en başında söylüyecekti 2-3 gün bana izin verin demiyecekti ben transfer sezonunun sonuna kadar teklifleri değerlendiricem diyebilirdi adam dün pescara maçını izliyordu tribünde muhabirin pazartesi galatasaray'a imza atıcakmısın sorusuna ne imzası daha önümde 2 hafta var diyerek bizle birşeyler geçtiğini belirtmek isterim

Yetrsiz Reys bile Türkiye gelmek istemediyse bu transferin uzaması normal ama Ebou'nin olmadığı bu günlerde biran önce solbek va ye stoper alınması lazım

Sol bek ve stoperin Eboue ile ne ilgisi var :confused:

Ayrıca Sneijder tam olarak ne demek istemiş anlayamadım. 3 farklı internet sitesinden gördüklerimi aşağıya yazdım. Ben hepsinden ayrı anlam çıkardım.

''Bu verilmesi zor bir karar. Ancak Pazartesi günü bir net karar verilebileceğimi, zannetmiyorum.''

"Transfer döneminin kapanmasına daha 2 hafta var. Bu çok önemli bir karar. Pazartesiye kadar netleşeceğini düşünmüyorum."

''Transfer sezonu şu an devam ediyor. İki haftalık daha bir süre var. Çok rahatım ve acele bir karar almak istemiyorum. İki haftaya kadar her şey netleşir, şu an seçenekleri düşünüyorum.''

Bu Filip Djuricic´in videolarini izliyorum da, cocuk gercekten Kaka tarzi oynuyor ve cok etkili.

Kanatlarda ve 10 numarada cok rahat oynar. Kanat olarak mi düsünülüyor yoksa Sneijder´in alternatifi mi ki?

Sneijder ve Djuricic alinsa keske. Cosariz valla

[video=youtube;Rxc_NoU3sWE]https://www.youtube.com/watch?v=Rxc_NoU3sWE[/video]

_______________________Burak Yilmaz___________________________

____Filip Djuricic_________Wesley Sneijder____________Hamit Altintop______

__________________Selcuk Inan___Felipe Melo________________

_____Albert Riera____________________________Emmanuel Eboue_______

_________________Transfer______Semih Kaya__________________

_____________________Fernando Muslera__________________________

186469hp2.jpg

Al sana defansın her yerinde oynayan taş gibi stoper.

Takımın en iyi oyuncusu Belhanda ya 12 istiyorlarsa buna en fazl 7-8 isterler.

Mbiwa değil mi ? :) Çok sağlam adamdır kendileri :) Fakat , Ujfa gibi oyun kurucu , yani pas dağıtan stoper özelliğine sahip değil o yüzden aradığımız adam değil , Semih gibi hamleli stoper olarak belirtilenlerden kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt