Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Filip Djuricic´in videolarini izliyorum da, cocuk gercekten Kaka tarzi oynuyor ve cok etkili.

Kanatlarda ve 10 numarada cok rahat oynar. Kanat olarak mi düsünülüyor yoksa Sneijder´in alternatifi mi ki?

Sneijder ve Djuricic alinsa keske. Cosariz valla

[video=youtube;Rxc_NoU3sWE]https://www.youtube.com/watch?v=Rxc_NoU3sWE[/video]

_______________________Burak Yilmaz___________________________

____Filip Djuricic_________Wesley Sneijder____________Hamit Altintop______

__________________Selcuk Inan___Felipe Melo________________

_____Albert Riera____________________________Emmanuel Eboue_______

_________________Transfer______Semih Kaya__________________

_____________________Fernando Muslera__________________________

+ Serdar Taşçı :)

Arkadaşlar, herkes diyor ki: bu adam Sneijder, tabi ki gelmesi kolay değil. Koskoca yıldız, yönetime neden sallıyorsunuz?

Beklentinin bu kadar büyük olmasının sebebi tamamen yöneticilerin çıkıp 24 saat, bu akşam diye açıklama yapmasıdır. Eğer yönetim böyle açıklamalar yapmasaydı ne kimse gece dörtlere kadar nöbet tutardı ne de bu kadar birikmişlik olurdu.

Yönetimin tek suçu kesin konuşması ve beklentiye sokmaları oldu. Kap açıklamasına itirazım yok, o olması gereken fakat böyle konuşmamaları gerekiyordu.

Bu Filip Djuricic´in videolarini izliyorum da, cocuk gercekten Kaka tarzi oynuyor ve cok etkili.

Kanatlarda ve 10 numarada cok rahat oynar. Kanat olarak mi düsünülüyor yoksa Sneijder´in alternatifi mi ki?

Sneijder ve Djuricic alinsa keske. Cosariz valla

[video=youtube;Rxc_NoU3sWE]https://www.youtube.com/watch?v=Rxc_NoU3sWE[/video]

_______________________Burak Yilmaz___________________________

____Filip Djuricic_________Wesley Sneijder____________Hamit Altintop______

__________________Selcuk Inan___Felipe Melo________________

_____Albert Riera____________________________Emmanuel Eboue_______

_________________Transfer______Semih Kaya__________________

_____________________Fernando Muslera__________________________

Adam yetenekli de biraz da Hollanda ligi gösteriyor çocuğu. O ligde hücumcular anormal istatistik tutturuyorlar. Çok rahatlar. SHaber bazen veriyor. izliyorum bu kadar kötü savunmayı ancak bilerek yaparsın bana göre.

+gelmeyecek olsa zaten gelmem derdi acıklamasında en ufak bir olumsuzluk yok

+atladıgımız konu menaceri paraya tatmin ettik zaten transferde menacer istedigini koparırsa o menacer onun cimboma gelmesini hepimizden fazla ister ve ikna ederde...BJK daki transferleri ve menacer mendes ornegini verebilirim.

+esi istanbulu sevdigini soyluyor

+En onemlisi simdiye kadar olumsuz bir acıklama kimse tarafından yapılmadı sadece sure istendi...

hep gelmeyecegini belirttim ama bunlarda kafamı kurcalayan belirtilerki gelme ihtimalini kuvvetlendiriyor...

fikir deistirdi demeyin fikrim halen aynı :D

yalnız ntvsporda hala imzaladığı haberini veriyor...adamların ya kaynağı çok kuvvetli yada tükürdüklerini yalamak istemiyorlar...

[video=youtube;Y7YMvXv1H4M]https://www.youtube.com/watch?v=Y7YMvXv1H4M[/video]

playmaker olarak iyi oynamıştı geçen sene yine gelsin reyizzz

Beyler yonetim Snijder transferi icin daha ne yapsin . Koskoca İnter. Kulubu razi olmus . Oyuncunun kafasina silah dayayacak halimiz yok . Oyuncunun karar veremedigi Galatasaray degil bence . Primier Ligi bir devler sahnesi mi , yoksa Demiroren in direksiyonunda bir oraya bir buraya savrulan , profesyonellikten cok uzak Turkiye ligi mi . Kimse Snijder e veya yonetimimize kizmasin . Herkes kendince dogrusunu yapiyor . Gerisi nasip

Kaka Osasuna maçında 58 girdi 70'de kk yedi ve Mdrid berabere kaldı.Bence duygusal bi dönemdedir.

Teklifimizi değerlendireblir.En azından yarım sezonluk

Bu parayı başka bir yerde göremez.Rahat olun.Reddederse bizi gitsin Katar´a falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt