Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oynatmatma,oylama yarim,

al beni öp beni,kovalama yarim....

hevesimiz kursağımızda kaldı ben gidiyorum

8299incib3383280.gif

la bu bizim Necati :asd:

Haldun Üstünel'i bende severim ama çakıl taşıyla mı futbolcu alıyordu?

Yönetim der ki hiçbir fedakarlıktan kaçınma gerekirse teklifi 1 milyon € bile arttırırsın..

Yönetim der ki aman ha bir kuruş fazla söyleme..

150.000 € arada ki para nedeniyle transferdende vazgeçip gelirsin..

Ynt: Transfer Nöbeti

İste gercek galatasaraylilik bu.transfer odakli olmayan saf temiz galatasaraylilik.sneijder konusunda yonetimi elestirmek nankorluk olurdu.adamlar dedi iste interle anlastik oyuncuyada galatasaray tarihinin en yuksek senelik ucretini onerdik gerisi ona kalmis.simde belki " madem anlasmadiniz oyuncuyla neden isim verdiniz"? Kardesim bize de yaranilmaz isim verirler kabahat vermezler yine kabahat.ne yapsin adamlar.oyuncuda gelmiyorsa onada kizmam sebebi belli cunku hani sozum ona cok kiymetli ligin marka degeri var ya hani kendi icinde cok degerli disarida mangir etmeyen.iste o sebeple kizmam.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray1905 ‏@Futbol_5

Bu yönetimde Haldun Üstünel olsa transferde bu kadar sıkıntı yaşanmazdı..Sneijder'in ismi bile çıkmazdı..Bir gece bi bakmışsın istanbul'da..

Shaqiri transferinde de söylemiştim..Haldun Üstünel 2-3 ay önceden oyuncuyla işi hallediyor..Transfer döneminde zorluk olmuyor..

Ahh , Ahh , Haldun Reyizz !

Sneijderden bahsediyoruz yine döndük aynı mevzuya :) Ne Haldun Üstünel'i ya kim olsa anca bu kadar ilerleyebilirdi..

Haldun Üstünel'i yıldızlaştıran yönetimin içinde bulunduğu ekonomik durumdu..

Valla işin açıkcası Avrupalılar bile verdiğimiz paranın çok fazla olduğunu söylüyorlar ..

Ben hala bu transferin Ünal AYSAL'ın inadından dolayı yapıldığını düşünüyorum.. Başkanımız biraz gurur yaptı.. ( Malum yatan transferler )

Ama ne olursa olsun Başkanımızı ben çok seviyorum..

Aradan Bülent tulun denen varlık bir çıkarsa daha iyi bir diyalog kurabilirler Fatih Hocamızla..

Aysal 6_7 sene once yonetime gelmis olsa simdi rakipsizdik

Keita2yı öneren kimse onu scour ekibine alsınlar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu yönetimde Haldun Üstünel olsa transferde bu kadar sıkıntı yaşanmazdı..Sneijder'in ismi bile çıkmazdı..Bir gece bi bakmışsın istanbul'da..

Shaqiri transferinde de söylemiştim..Haldun Üstünel 2-3 ay önceden oyuncuyla işi hallediyor..Transfer döneminde zorluk olmuyor..

Ahh , Ahh , Haldun Reyizz !

Haldun Üstünel in emeklerini yadirgamam. Amma onun aldıkları oyuncularla Sneijder arasında dağlar kadar fark var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haldun Ustunel'in transferleri cabuk ve habersiz bitirmesinin tek nedeni; Elano gibi les oyunculara 3,5 milyon + mac basi vermesi. O parayi Adnan Sezgin'de verse kosa kosa gelir yani.

Sneijder ile Elano'yu,Jo'yu,Santos'u kıyaslamayın Allah aşkına. Haldun Üstünel'in verdiği paralara bakın. Çakıl taşıyla aldı sanki o adamları. Sneijder gibi adamı getirebiliyordu da niye getirmedi.

Yalnız bu djuricicde kumaş var gibi.Oyun bilgisi , görüşü ,hareketli,hızlı,seri genç bide Bilemedim şimdi sol bek yerine sneijder+djuricic+yerli stoper desek ohh fena olmaz

Karısının açıklamalarından sonra yüzüme gülümseme geldi demekki 1-2 sonra ayrılacaklar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt