Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Cevap: Transfer Nöbeti
oynatmatma,oylama yarim,
al beni öp beni,kovalama yarim....
oynatmatma,oylama yarim,
al beni öp beni,kovalama yarim....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Djuricic'i bize yedirmezler.
hevesimiz kursağımızda kaldı ben gidiyorum
![]()

bu djuricic nasıl bir oyuncu renktaş bilgin varsa aydınlatır mısın beni de. stili kime benzer, hangi mevkide oynar, skora katkısı nasıl vs
Galatasaray1905 @Futbol_5
Bu yönetimde Haldun Üstünel olsa transferde bu kadar sıkıntı yaşanmazdı..Sneijder'in ismi bile çıkmazdı..Bir gece bi bakmışsın istanbul'da..
Shaqiri transferinde de söylemiştim..Haldun Üstünel 2-3 ay önceden oyuncuyla işi hallediyor..Transfer döneminde zorluk olmuyor..
Ahh , Ahh , Haldun Reyizz !
Valla işin açıkcası Avrupalılar bile verdiğimiz paranın çok fazla olduğunu söylüyorlar ..
Ben hala bu transferin Ünal AYSAL'ın inadından dolayı yapıldığını düşünüyorum.. Başkanımız biraz gurur yaptı.. ( Malum yatan transferler )
Ama ne olursa olsun Başkanımızı ben çok seviyorum..
Aradan Bülent tulun denen varlık bir çıkarsa daha iyi bir diyalog kurabilirler Fatih Hocamızla..
Sneijderden bahsediyoruz yine döndük aynı mevzuyaNe Haldun Üstünel'i ya kim olsa anca bu kadar ilerleyebilirdi..
Haldun Üstünel'i yıldızlaştıran yönetimin içinde bulunduğu ekonomik durumdu..
Aysal 6_7 sene once yonetime gelmis olsa simdi rakipsizdik
Haldun Üstünel'i yıldızlaştıran yönetimin içinde bulunduğu ekonomik durumdu..
Bu yönetimde Haldun Üstünel olsa transferde bu kadar sıkıntı yaşanmazdı..Sneijder'in ismi bile çıkmazdı..Bir gece bi bakmışsın istanbul'da..
Shaqiri transferinde de söylemiştim..Haldun Üstünel 2-3 ay önceden oyuncuyla işi hallediyor..Transfer döneminde zorluk olmuyor..
Ahh , Ahh , Haldun Reyizz !
Aysal 6_7 sene once yonetime gelmis olsa simdi rakipsizdik