Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligin başlamasına 6 gün var.

Schalke maçı yaklaştı.

Kapanan takımlara karşı yine kafada saç kalmayacak.

Ünal Aysal gittiğin gün bayramımdır. Galatasaray taraftarı ile dalga geçmek ne haddine. Git adam akıllı hedefler peşinde koş. Yeter ya.

Sen kim Sneijder'i almak kim ?

Sponsor yani "nike" karşılayacak diye biliyorum.

Abim senin aklın alıyor mu o paranın sponsor tarafından karşılacağına ?

8 milyon euro bu 8 bin euro değil... inanmayın şöyle şeylere..

Başkan çok büyük fedakarlık edecek kısmı da burda ortaya çıkıyor bence...

Nasıl görmedik ?

Hamit'in bonservisi peşin yattı , Burak'ın bonservisi peşin yattı , Klube yakın kaynakların hepsi Sneijder'de büyük fedakarlık ettiğini söylüyorlar ,

Geldi geleli hiç futbolcuların , basketbolcuların, voleybolcuların para alamadık dediğini DUYDUNUZ MU ?

Ünal Aysal bizim görüp görebileceğimiz en paralı en iyi niyetli en beyfendi Başkandır..

50 bin kişilik stat, takım şampiyon olmuş ve bahsettiğin peşin yatan bonservis 8.5 m euro.Bence bu paraları Gs kendi kasından karşılayabillir.

Geçen sene devre arası kanatsız takıma kanat almayarak bende çok büyük puan keybetmişti.Tarihimiz en önemli şampiyonluğu az kalsın kaybediliyordu.Geçen sene fener şampiyon olsa olabilcekleri düşünüyor musun?

Ama gerçekten çok uğurlu adam.

O uğurun adı da Fatih Terim.

Ynt: Transfer Nöbeti

Schalke maçı yaklaştı.

Ünal Aysal gittiğin gün bayramımdır. Galatasaray taraftarı ile dalga geçmek ne haddine. Git adam akıllı hedefler peşinde koş. Yeter ya.

İnşallah sana kapağı takir, başka yazılacak cevap bırakmamissin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ynt: Transfer Nöbeti

50 bin kişilik stat, takım şampiyon olmuş ve bahsettiğin peşin yatan bonservis 8.5 m euro.Bence bu paraları Gs kendi kasından karşılayabillir.

Geçen sene devre arası kanatsız takıma kanat almayarak bende çok büyük puan keybetmişti.Tarihimiz en önemli şampiyonluğu az kalsın kaybediliyordu.Geçen sene fener şampiyon olsa olabilcekleri düşünüyor musun?

Başarıyı uğura bagladiniz ya. Allah başımizdan eksik etmesin.

Schalke maçı yaklaştı.

Öh yavaş gelin biraz bende bayımasam da cimtri olduğunu düşünsemde ufku geniş adam.

Sneijder olur olmazda bari savunmaya şu sıralar transfer yapsak.Koskoca kulüp Sneijder'a kitlenmiş.Hadi taraftar kitlenirde siz ne oluyor:o

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

İnşallah sana kapağı takir, başka yazılacak cevap bırakmamissin.

Ben razıyım. Gelsin her türlü kapak yemeye razıyım.

Ama şunu da bilin ki Sneijder'in Galatasaray'a geleceğine düşünen ağır Polyana'dır.

Haklısın Ergün telafuz edilen miktar baya fazla ama yanılmıyorsam bu Nike bize sponsor olmak için Adidas'a tazminat bile ödemişti belki bu paraları da karşılayabilir.

Karşılayamayız.. bu açık ve net.. borcumuz 300 milyon dolar seviyelerinde..

Locaların temliği daha yeni kalktı.. sağolsun Adnan Polat kitlemiş 2 seneyi localara ve vip koltuklara temliği..

Ünal Aysal'ın dediklerini dinlerseniz daha iyi anlarsınız kulubümüzün mali yapısını.. Ne dedi ? 2 sene sonra 2015 yılında tam düzlüğe çıkacağız..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben razıyım. Gelsin her türlü kapak yemeye razıyım.

Ama şunu da bilin ki Sneijder'in Galatasaray'a geleceğine düşünen ağır Polyana'dır.

Şu an Sneijder bile Galatasaray'a geleceğini düşünüyor...

bizim yönetimimizin yabancı oyuncu transferlerinde ne yazıkki pek başarılı değil

belki çok çabuk bitti sanılıp ismini basına sızdırdığımızdan oyuncuyu alamadık bence bunların örnekleri(forlan-reyes-podolski-shaqiri) atleticonun başkanı ben forlan ve reyes i satmıştım ama taraftarlar beni tehtit ettiği için satmama kararı aldım falan demişti sanırım

aldığımız yabancılar Aysal yönetiminde

1.dönemde

melo,muslera,eboue,elmander,riera (ben burda transfer başarısı olarak sadece muslera ve eboue yi görüyorum) elmanderin pek talibi yoktu zaten adnan polat döneminde anlaşıldğı konuşuluyordu , riera transferin son gününde geldi , keza melo nunda pek talibi yoktu(ilk geldiği yılı kastediyorum)

öbür yabancılar:danny,amrabat,cris

danny ve amrabat ligimizden alınan yabancılar zaten bunu kastetmiyorum

cris transferin son gününde futbolu bırakacak bıraktı derken apar topar kalkıp getirildi(bunda hafifletici nedenlerde yok değildi tabi ujfa'nın sakatlığı transfer için tam hatırlamıyorm 10-15 gün gibi bir zaman kalmıştı sanırım)

Gelelim Alamadıklarımıza

Reyes-Forlan , luis fabiano , podolski(bana göre kaçan en büyük balık 1-2 € için adamı almadılar) , keita, shaqiri , ve büyük ihtimal sneijder

yönetimimiz yerli transferde keza ne kadar başarılıysa yabancı transferlerdede o kadar başarısızdır.yerli transferlerde yüzdemiz & 100 ama yabancılarda bu durum böyle değil yabancı transferlerinde transfer yüzdemiz malesef çok düşük bu yüzdende anadolunun kalbur üstü oyuncularına büyük mevlalar ödüyoruz

Renktaş 8 milyon euro bonservis bedeli yani bizim vereceğimiz miktar.6 milyon euro sponsor tarafından karşılanacak miktar.Yahu neden herşeye düz kalıpla bakıyorsunuz yok vermez yok etmez gibisinden ?

[h=4]NIKE da devreye girdi[/h]Wesley Sneijder'in transferinde sürpriz bir gelişme var. Nike ile kişisel sponsorluğu bulunan Sneijder'in Galatasaray'a gelme ihtimali, Nike Türkiye'deki yetkilileri bile harekete geçirdi. Hollandalı yıldıza önerilen 6 milyon euro imza parasını sadece Nike'ın ödemesi söz konusu. Sneijder Florya'nın yolunu tutarsa, iki sezondur Nike ürünü formalar giyen Galatasaray yeni reklam yüzüne kavuşaca

Schalke maçı yaklaştı.

Abartmayın yahu..2 sene önce daha mı iyiydik. Yanlışları eleştirilir ama gittiği gün bayram ne demek?

Haklısın Ergün telafuz edilen miktar baya fazla ama yanılmıyorsam bu Nike bize sponsor olmak için Adidas'a tazminat bile ödemişti belki bu paraları da karşılayabilir.

Tanju gidin bir araştırın Nike ın Türkiye'deki cirosunu , kar payını falan.. adamların durumu ne bi bakın...

8 milyon onlar için verilebilir mi verilemez mi ondan sonra konuşalım ama ben veremezler diyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt