Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sponsor yani "nike" karşılayacak diye biliyorum.

Ben de bir yerde okudum bunu ama doğru mu yanlış mı bilemem.

Nike-Sneijder-Galatasaray ilişkisinde kesin olan tek şey bizim Nike Hollanda ile çalıştığımız,Sneijder'in de Nike'ın Hollandalı bir yüzü olduğu.

Öh yavaş gelin biraz bende bayımasam da cimtri olduğunu düşünsemde ufku geniş adam.

Sneijder olur olmazda bari savunmaya şu sıralar transfer yapsak.Koskoca kulüp Sneijder'a kitlenmiş.Hadi taraftar kitlenirde siz ne oluyor:o

İyi diğer transfer döneminde World Class oyuncularla ilgilenelim o zaman Persie,Ronaldo gibi oyuncularla ilgilenelim. Ufku geniş adam sonuçta.

Aga maçlar yaklaşıyor. CL'de yıllar sonra tur atladık. Böyle bir şansı niye kullanamıyoruz. Alamayacağımız adamlar peşinde koşuyoruz ?

Ynt: Transfer Nöbeti

Ben razıyım. Gelsin her türlü kapak yemeye razıyım.

Ama şunu da bilin ki Sneijder'in Galatasaray'a geleceğine düşünen ağır Polyana'dır.

Gelir ve ya gelmez. Orasını bilmem.

Bizim teklif açık, klubu razi. İş oyuncuda bitiyor. Bana beklemek düşer. Ben Başkanımız hakkında hadsiz konuşmam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İyi diğer transfer döneminde World Class oyuncularla ilgilenelim o zaman Persie,Ronaldo gibi oyuncularla ilgilenelim. Ufku geniş adam sonuçta.

Aga maçlar yaklaşıyor. CL'de yıllar sonra tur atladık. Böyle bir şansı niye kullanamıyoruz. Alamayacağımız adamlar peşinde koşuyoruz ?

Derken ?

[video]https://video.haber7.com/video-galeri/25373-yok-boyle-kaleci-yok-boyle-kurtaris-izle[/video]

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Başarı Ünal Aysal ve Yonetiminindir. Fatih Terimi onlar getirdi.

Futboldaki basari tamamen Fatih Terim´e aittir. Tamamen.

Camiadaki dirilisin sebebi de yönetim. Her alanda atilim yapmamiz vs.

Iki taraf da isini iyi yapti bugüne kadar acikcasi. Böyle bakmak lazim olaya

yenge tamam sıra babada , baba tamam , sıra abide bu nedir arkadaş sneijderimi alıyoruz aile soy ağacınımı

Nasıl görmedik ?

Hamit'in bonservisi peşin yattı , Burak'ın bonservisi peşin yattı , Klube yakın kaynakların hepsi Sneijder'de büyük fedakarlık ettiğini söylüyorlar ,

Geldi geleli hiç futbolcuların , basketbolcuların, voleybolcuların para alamadık dediğini DUYDUNUZ MU ?

Ünal Aysal bizim görüp görebileceğimiz en paralı en iyi niyetli en beyfendi Başkandır..

adnan polatlı sefil günleri çabuk unutmuş taraftar..kulüp AIG şirketine satılıyorken ünal aysal altın hisseyi satın alıp kulübe hibe etmiştir..

galatasaray tarihindeki en büyük en karakterli en kültürlü en akıllı başkana sahibiz.ünal aysala laf edenler biraz geriye dönüp baksınlar

Tanju gidin bir araştırın Nike ın Türkiye'deki cirosunu , kar payını falan.. adamların durumu ne bi bakın...

8 milyon onlar için verilebilir mi verilemez mi ondan sonra konuşalım ama ben veremezler diyorum..

Cirosunu, kar payını filan çok fazla bilmiyorum ama bir yerde okumuştum Nike Store'den satılan nike ürünlerinin hasılatından çok memnun olduğunu,

Birde şöyle bir durum var Sneijder Türkiye'ye gelmesiyle beraber GS taraftarının bir patlama yapacağını düşünüyorum haliyle bunu nike yetkilileri de düşünüyordur.

Bizler aldığımız formalarla belki bu parayı çıkartamayız ama nike Türkiye'de bayağı bir satış rakamlarına ulaşabilir.

Bu bir düşünce tabiki de belki ortada böyle bir düşünceleri de yoktur.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Başarı Ünal Aysal ve Yonetiminindir. Fatih Terimi onlar getirdi.

Birileri çok yeriyor, siz de çok abartıyorsunuz. Terim yönetim için büyük şans bunu kabul etmek lazım. Yönetim de söylendiği kadar kötü değil. Ortada bakmak lazım.

Ynt: Transfer Nöbeti

Mahir abi klavyeye mi kustun.anca like atiyorsun.

GS taraftarının olaylara tepkisi.

OLAY: Sneijder İngiltere'ye gitmek istiyor.

Tepki: Zaten bu adam asla Türkiye'ye gelmez.Yönetim neden olmayacak işleri kapa bildiriyor.35'ne gelirse anca.

OLAY:
Sneijder Galatasaray'da.

Tepki:Fatih Terim Sneijder'i istemiyor.Bu kadar para çok fazla.4 aydır maç yapmıyor.

:o:o:o:o:o

Sneijder transferinde yapilan hatalar: (Herzamanki gibi)

1. Sneijder isminin telaffuz edilmesi. (Hep ayni hatayi yapiyor Baskan)

2. Tarih vermeleri. (Yine herzamanki gibi) Cuma, Cumartesi, Pazartesi vs. Beklenti artiyor, tepki de büyük oluyor

3. Bunu gören menejerler de pay cikariyor tabiki bu durumdan. Aptal degil ya bunlar.

4. Bu kadar olumlu izlenimi kim neden verdi bu muhabirlere? Taraftar neden gaza getirildi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt