Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lan sneijder gel artik bak kulubun verecegi 6milyon disinda bende sana helalinden 10lira veririm hadi gel

ne yalan soyleyim, bize gelmiyosa insallah liverpool'a gider. :o

YNWA!

eski gunlerine donecek liverpool. sneijder-arda-suarez-gerrard-sturridge.

And you neeeeveeeer waaaalllkkk aloooneeeeeee, yoouuuu neeeeeeveerrrrrr wallkkkkk aaaaaaaloneeee

kus, degilim sadece liverpool hayraniyim.

Rijkaard'ın yanındaki ufaklığı çıkarabildiniz mi ?

422335_458512760879593_692774244_n.jpg

Arkasındaki Sneijder yanındaki kuyt gibi..

Edit : yanlış görmüşüm :)

Liverpool istese her türlü alırdı Sneijder'i..Adamlar Sturridge'e 12 milyon pound bayıldı boru mu ?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Tribünler İMPARATOR diye inlerken.Büyük Galatasaraylı Fatih Terim'i getirmek üstelik boştayken sahiden çok zor bi iş.

Böyle düşünmemek lazım taraftar Rijkaard sonra imparator diye bağırdı Adnan Polat'ta Fatih Hoca ile anlaşmak istedi ama hoca teklifi samimi bulmadığını söyledi yani yine samimi bir teklif olmasa kabul olmazdı ayrıca şöyle bir durum var Ali Dürüst yönetime girmeyecekti o zamanlar Ünal Aysal danışmanını dinleyip Gerets'i getirmeyi düşünüyordu.Abdurrahim Albayrak'ta Lucescu'nun gelmesini istiyordu ama Kozak yerine Ali Dürüst'ü ikna edip yönetime katınca onun dediği oldu ve Fatih Terim'i ikna ettiler.Yani burada Ali Dürüst'ü sevmeyenler var ama Fatih Hoca eğer Ali Dürüst olmasayı zor gelirdi.

Vay be helal olsun yonetime saydirmaya baslanmis yavas yavas. Ne milletiz be. Resmi aciklama yapilmamisken sacma sapan twitter hesablarina ve yorumculara gore hareket edip gaza geliyoruz. Sonra ise biraz olumsuz durumda yonetime saydiriyoruz. Ulan Inter ile anlasmisiz, ama adam fazla dusunuyorsa yonetim ne yapsin.

Bizim baskan yemek icin bile Italyanlar tarafindan davet ediliyor ve gidip mORATTI, galliani ve Italya eski cumhurbaskani berlusconi ile gorusuyor. Bununla bile gurur duyabiliriz.

Haaaahhhhh. Ağzına,klavyene kurban oluyum senin.

Benim de anlatmak istediğim bunlar.

Madem böyle bir işin içine girdin sessiz yürüt neden şov yapıyorsun mikrofonları görünce. Sneijder gibi bir oyuncu mevkisinde dünyanın en iyilerinden bir adamı kesinmiş gibi taraftarın önüne atıyorsun ?

Anlaşırsın her şey biter,Sneijder'le anlaşılır açıklarsın.

Kimsenin dürüst olmadığı bu dünyada her transfer girişimini kapa bildirmek helede Türkiye gibi bir ortamda büyük bir GARABETTİR.

Bu transfer olursa her şeyden önce kadro güçlenmesinden önce psikolojik olarak 3-0 öne geçeceğiz her alanda. Ancak olumsuz sonuçlanırsa vay halimize. Bana da bu koyuyor açıkcası ben şimdi olaya negatif bakıyorum ama yarın anlaşılmadı haberleri girilince resmi siteye burda ki POLYANA'lar ağır sövecek ve takıma zarar verecek. Başkan gibi.

Ben Ünal Aysal´in cok akilli bir adam oldugunu düsünüyorum. Her adimini da planladigini düsünüyorum.

2 secenek var:

1. Ünal Aysal bu blöf hamleleriyle borsada oynuyor. Isim acikliyor, ortaligi bi karistiriyor, 10 gün bu olay konusuluyor.

2. Ünal Aysal´in profesyonel spor yöneticiliginden en ufak haberi yok. Isler nasil yürüyor bilmiyor.

Hangisi daha mantikli? Cünkü Sneijder gibi bir adamda böyle hatalar yapilmaz. Real Madrid gücüne güvenip bile yapmaz bu hatayi

Ulan başka adam mı yok yau..

Gidin bernanrd , vellington nem, djurıcıc , marko marin, keisuke honda saldırın...

Bizim yönetimin en büyük hatası teklif yaptığı anda oyuncuyu alacağını sanması.

Skyspor'a baktımda şimdi öyle bir haber yok.Videoyu,haberi filan gören varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt