Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

son gelişmeler neler biri anlatabilir mi ?

Bi gelişme yok.Son olanlar.

Ntv GS'da diyorhttps://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/80264/sneijder-galatasarayda

Sneijder; transfer sezonun bitmesine 2 hafta daha var raadım pazartesiye kadar hiç bişey netleşmez diyor.Bu arada bu hangi pazartesinden bahsediyor.14 ocak mı 21 ocak mı

Cristiano Ronaldo ile uğraşsak neden olmadı diye sallayacaklar var.Yönetim bir fırsat olarak görüp elinden geleni yapıyor büyük bir transfer için.Olmazsada olmaz.Her transfer tutacak diye birşey yok.Hatırlayın Anelka ve bonusu Ribery.

Hayırlı nöbetler..

Unutun bu adamı bizi istemiyor işte çok belli

Arkadaşlar,yeni üyeyim ama 40 yıllık GALATASARAY'liyım.ben bu işin birazda fenevbahçe basınının ve tvlerinin b.k yemesi olduğunu düşünüyorum.Bence sneider gelecek arkadaşlar.ben Yönetimimize güveniyorum...

Arkadaşlar,yeni üyeyim ama 40 yıllık GALATASARAY'liyım.ben bu işin birazda fenevbahçe basınının ve tvlerinin b.k yemesi olduğunu düşünüyorum.Bence sneider gelecek arkadaşlar.ben Yönetimimize güveniyorum...

Hocam hoşgeldiniz forumumuza, iyi vakit geçirirsiniz umarım. Konuyla ilgili de yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil.

Sneijder'in son açıklamasının, Moratti'nin açıklamasına bir karşılık olduğunu düşünüyorum. Mevzu kısa sürede çözülür bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt