Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anlamadığım bu Ntv spor niye hala bu kadar emin o haberi görünce Bizimkiler borsa hisselerinin iyiliği için p.tesi bekliyor ve sneijderin morattiye kafa tutuyor düşünceleri kafama geliyo inşallah haklı çıkarımda yarın güzel bi haber gelir :b5:

13:00 haberlerinde Sneijder den bahsetmedi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Anlamadığım bu Ntv spor niye hala bu kadar emin o haberi görünce Bizimkiler borsa hisselerinin iyiliği için p.tesi bekliyor ve sneijderin morattiye kafa tutuyor düşünceleri kafama geliyo inşallah haklı çıkarımda yarın güzel bi haber gelir :b5:

Taraftari isyana suruklemek icin calisan fb grubu bunlar.

NTVSpor haberi ısrarla yayınlamaya devam ediyor. Bu ısrarın amacı nedir bilmiyoruz ama aklıma 2 ihtimal geliyor;

1. Çok sağlam bir kaynakları var (ki bizim yöneticilerden birisi olmasa bu kadar ısrarcı olunmazdı.)

2. fbtv.

2.yi yaparlarsa zaten Galatasaraylılar tarafından çok sevilmiyorlar bu sefer hepten nefret sebebi olurlar...ha bizim milletimizin hafızası 3 günlüktür ,herşey unutulur gider....

NTVSpor haberlerine bakarken bizle ilgili bir haber vermediler mi, yoksa ben mi kaçırdım arada?

Bu şahenk bence 2 kez aynı hatayı yaptırmaz onun için haber tutuluyordur

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Taraftari isyana suruklemek icin calisan fb grubu bunlar.

Belhanda olayında da taraftarı isyana sürükelmek isteyen GS grubu muydu? Yahu inanmayın böyle şeylere. Adamlar bir yerlerden bişeyer duymuşlar haber yapmışlar. Doğru ya da yanlış ama bu kadar derin düşünmenin anlamı yok.

2.yi yaparlarsa zaten Galatasaraylılar tarafından çok sevilmiyorlar bu sefer hepten nefret sebebi olurlar...ha bizim milletimizin hafızası 3 günlüktür ,herşey unutulur gider....

bak bu yoruma katılmamak elde değil, çok büyük bir tepki veririz, 2 gün sonra başka bir transferi bu defa bilirler. Hiç olmamış gibi davranmaya devam ederiz.

"I'm fine. It is a big decision I have to take, so I don't think it will be made by Monday," said Sneijder. "There are still two weeks to go before the end of the transfer window, so there is time. I am relaxed and I'm considering my options."

kaynak: Liverpool: Sneijder linked with move - ClubCall.com

sneijderin sözleri buysa, bu adamdan bize gelmez, gelsede pazartesi felan transfer sonuclanmaz gibi geliyor..Eğer ortada reklam anlasması ıcın bır oyun dönmüyorsa tabi..(bknz: Moratti)

Sneijder Galatasaray'da

NTV haberi yavaştan manşetten indirmeye başladı.Alıştıra alıştıra heberi çekeblilirler.Ama çekmediri sürece yarın için ümitliyim

"I'm fine. It is a big decision I have to take, so I don't think it will be made by Monday," said Sneijder. "There are still two weeks to go before the end of the transfer window, so there is time. I am relaxed and I'm considering my options."

kaynak: Liverpool: Sneijder linked with move - ClubCall.com

sneijderin sözleri buysa, bu adamdan bize gelmez, gelsede pazartesi felan transfer sonuclanmaz gibi geliyor..Eğer ortada reklam anlasması ıcın bır oyun dönmüyorsa tabi..(bknz: Moratti)

Taraftar bu kısmı görmezden gelip umut dünyası diye Pazartesi gününü bekliyor:asd:

[h=5]Cehennem'in Bekçileri uA[/h]

Ntv Spor'daki konustugum bayan Transfer gerçekleşti dedi peki kulüp neden böyle bir açıklama yaptı dedim hafta sonu cezasından kaçınmak için olabilir dedi Sneıjder neden 2 haftam var dedim en asıl nokta bu işte " Kulüp öyle istemiş olabilir yada o anki sorulan sorunun cevabından kaynaklanıyo olabilir " dedi.

Arkadaşlar NTV SPOR'a göz dagı vermeyide ihmal etmedim. Dedim bu haber yanlış çıkarsa büyük prestij ve izleyici kitlesi kaybedeceksiniz biliyorsunuz kadının dediği söz " Biz bu haberi 3 yerede dogrulattık Sneıjder Galatasaray'da buna emin olun. "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt