Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cehennem'in Bekçileri uA

Ntv Spor'daki konustugum bayan Transfer gerçekleşti dedi peki kulüp neden böyle bir açıklama yaptı dedim hafta sonu cezasından kaçınmak için olabilir dedi Sneıjder neden 2 haftam var dedim en asıl nokta bu işte " Kulüp öyle istemiş olabilir yada o anki sorulan sorunun cevabından kaynaklanıyo olabilir " dedi.

Arkadaşlar NTV SPOR'a göz dagı vermeyide ihmal etmedim. Dedim bu haber yanlış çıkarsa büyük prestij ve izleyici kitlesi kaybedeceksiniz biliyorsunuz kadının dediği söz " Biz bu haberi 3 yerede dogrulattık Sneıjder Galatasaray'da buna emin olun. "

Koltuk, sandalye ve klozet kapağı.

Cehennem'in Bekçileri uA

Ntv Spor'daki konustugum bayan Transfer gerçekleşti dedi peki kulüp neden böyle bir açıklama yaptı dedim hafta sonu cezasından kaçınmak için olabilir dedi Sneıjder neden 2 haftam var dedim en asıl nokta bu işte " Kulüp öyle istemiş olabilir yada o anki sorulan sorunun cevabından kaynaklanıyo olabilir " dedi.

Arkadaşlar NTV SPOR'a göz dagı vermeyide ihmal etmedim. Dedim bu haber yanlış çıkarsa büyük prestij ve izleyici kitlesi kaybedeceksiniz biliyorsunuz kadının dediği söz " Biz bu haberi 3 yerede dogrulattık Sneıjder Galatasaray'da buna emin olun. "

Arkadas baya emin konusuyor yanlız. Yalanım varsa şu cocuğuyum falan

Şahenk için fenerden önce prestiji önemli

Çekmiyorlar işte nedeni de reyting... Sitelerine herkes girip çıkıyor hala duruyor mu diye..

Birde bu adamlar tam bir Galatasaray düşmanı kasıtlı bir şekilde tutuyorlardır..

Bu adamlar bu işten para kazanıyor hiç sanmıyorum Galatasaray düşmanlığı yapacam diye olmayan bi haberi servis edebilceklerini. Belliki adamların kaynakları sağlam güveniyorlar hala tutuyorlar haberi

Arkadas baya emin konusuyor yanlız. Yalanım varsa şu cocuğuyum falan

Yalan ve yanlış birşey yazdıysam en adi şe......, en adi o.....ç.... olayım . yemin ediyorum hepsi dogrudur. Diyor insan böyle bu durumda insanları kandırmak için bile annesine kendisine sövmez heralde. Artık inanmak istiyorum :(

Cabau, ‘En iyi meyveler, en güzel ekmekler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano’dan ayrılmak zor olacak. Hayatın içinde bazen işlerin nasıl gittiğini düşünmek üzücü olabiliyor. İtalya’da çok güzel şeyler yaşadık. Evlilik gibi. 2010 yılında Inter Piazza Duomo’da yaşadığım o akşam unutulmazdı’ ifadelerini kullandı.

Sen bi Emirgan'dan Bebeğe doğru yürü

bak bakalım kalıyomu milano

NTVspor kaynagı Sneijder'in kendisinsden daha yakın bir kaynakmı :D

429124_473745802662512_1039689303_n.jpg

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt