Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Servet teklif ettik bu transfer gerçekleşirse dünyada Anjhi gibi PSG gibi anılmaya başlayacağımızdan eminim ben 6m imza 5m garanti para verecek kaç kulüp var ki.

Ben hem 6 m imza hem 5m senelik olmaz diye düşünüyorum

Irmak'tan Haber Var beyler :(

9b292ubj.jpg

Başbakan olsam ilk olarak bu ülkede fotoşok yapılmasını yasaklarım

interi bitirmiş dün inter gol atıyor yanındakıler seviniyor adam alkışlamak değil tepki bile vermiyor.sadece kendini formda tutmak için antremana çıkıyor o kdar

[video=youtube;_Ci64DNeTek]https://www.youtube.com/watch?v=_Ci64DNeTek[/video]

Bunu ilk kez görüyorum, adamda tepki yok harbi. İlk golde de böyle mi?

İşin ilginci 2 sene önce en iyi futbolcular arasında seçilen ve dünyanın sayılı orta sahalarından biri olan bu herifi niye kimse istemiyor.

Yalnız Şınayder değil de bir sol bek de çıkabilir M.Ali Birand'ın tivitinin altından :)

Bu menajer önceden de bize pislik yapmış tam köftehor :

17 Haziran 2003 Soren Lerby

"Futbolcum için bana gelen herhangi bir teklif yok. Ancak Galatasaray, PSV ile transfer için temasa geçtiyse, onu bilemem. Ben de Rommedahl için hiçbir kulüple masaya oturmuş ya da görüşmüş değilim. Bu tür haberlerin de nereden çıktığını bilmiyorum"

12 Ocak 2013 Soren Lerby

"Galatasaray ile şu ana kadar görüşmedik. O yüzden anlaşma gibi bir durum yok. Herşey mümkün. İlerleyen zamanlarda tüm teklifleri dinleyip tek tek değerlendireceğiz. Kısa zaman içinde bir gelişme olacağını ve Sneijder'in imza atacağını düşünmüyorum"

(kaynak webaslan.com)

Not : 12 ocak tarihli alıntı yazının gerçek olup olmadığı muamma bu arada hepinizin bildiği gibi.

tüm tekliflermiş,pehhh. la dingil bizden başka teklif veren mi var :D

Galatasaray'da artık Wesley Sneijder transferinin resmiyet kazanması için saatler sayılıyor. Bu işe 'bitti' gözüyle bakan yönetimin 'müthiş planı'nı ise FANATİK açıklıyor. Hedef 100 bin Sneijder forması satmak, yaklaşık 7 milyon TL gelir elde etmek. https://bit.ly/SsPOQd

Ftw ‏@FtwGS Brendan Rodgers maasinin problem oldugunu soylemis ondan dolayi ilgileri yokmus fakir liman iscileri :(
dun yazdım liverrpoola indirim yaparak gitse bile gerardın aldığı ucretten bile fazla oluyormuş oyuzden kabul etmiyorlar! sınejder zaten indirim yapsa niye interden ayrılıp ingiltereye gitsin biraz mantık lutfen

Ftw ‏@FtwGS

Brendan Rodgers maasinin problem oldugunu soylemis ondan dolayi ilgileri yokmus fakir liman iscileri :(

liverpool kesinlikle ve kesinlikle sneijder'e teklifte bulunmadi.

liverpool degil sneijder'in maasini, ucak biletini bile odeyemez bu durumda. son paralar sturridge'e gitti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt