Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tv8 ve beyaz tv akşam wesleyın cok pahaı olduğunu gerek olmadığını samet aybabanın elınde kadro olmadığını 4 yıllık maliyetini vs vs söylerler

birde fatih terimin sneijderi istemediğini, yönetimle çok büyük sorunları olduğunu, belhandanın sneijder den daha iyi olduğunu falan konuşurlar

Insallah bu konusmalarımız havada kalırda Sneıjder-carlınhos-ömer yada tascı uclemesıyle bıtırırız. eger sade sneıjder alınır ve takım basarısız olursa bu algı Terımı de ıstıfaya goturur korkusundayım. ve medya bunun ıcın elınden gelenı yapacaktır

Burasi cok önemli bu mentaliteden kurtulmamiz lazim diyecem bizim forumun dünkü halini görüyorum ve bu Demirörenin medyasi ile FBJK fenerasyonu bizi cok ama cok zorluyacaktir, yani akil üretme gücümüze dayali devam edersek ben de söyle birsey ekliyelim aklimdan gecti:

Sneijder ilk macina cikiyor kafadan atiyorum Karabük maci, Ordan Aziz Yildirim mi olur artik kardesi mi olur artik gider savunma oyuncu der sen Sneijderi sakatli ben sana 300.000 bin euro verecem. bak neler oluyor

Aziz Yildirim gider Demirören kölesine derki BAK (bir sürü küfür) Galatasarayin isini zorla, hakemler, cezalar!! mac günleri !!

Yani her türlü pislik cikarabiliriz. Fatih Terim de ayrilirsa artik Hocayada yeter diyecem büyük imparator öyle asla kolay kolay vaz gecmemesi lazim. Bende 3-4 Sene tartisilmaz en büyük Sampiyonluk adayi biz olacagimizi düsünüyorum (hatta bu kadromuz la bile öndeyiz) zaten kuslarin en cok bu durumdan korkuyorlar.. Hani nerde Azize hic bir yorumu aciklamasi yok ortalarda. :yenieek:

Mehmet Ali Birand Galatasaray Yönetim Kurulu üyesidir. O transfer bitti dediyse bitmiştir.

[TABLE="class: tablob"]

[TR="class: tablohucreb"]

[TD]Mehmet Ali Birand[/TD]

[TD]Yönetim Kurulu Üyesi[/TD]

[TD]Gazeteci[/TD]

[TD][/TD]

[TD]Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]Bağımsız Üye[/TD]

[TD]Bağımsız Denetim Komitesi Üyesi[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

aynı zamanda sportif a.ş icra kurul üyesi...

Galatasaray'a gelirken Sneijder'in nazlandığını gören Lorik Cana reis; :D

[video=youtube;M4a_7rAChaA]https://www.youtube.com/watch?v=M4a_7rAChaA&feature=player_embedded[/video]

Lorik cana ya :D

Konya maçında da konyanın forvetine kafa mı ne atmıştı .Birde fener maçında uzaktan vurup direkten dönen şutu vardı

yani simdi Misal transferin olasiligini puanlar verirsek söyle olur:

100 puan oldu anlamina gelir diyelim:

Galatasaray 30 puan

STSL 05 puan

Sampiyonlar ligi 20 puan

Ceyrek final 10 puan

Nordin Amrabat 05 puan

Oldu 70 puan

bu kalan 30 puani da para ile tamamlamaya calisiyor

STSL yerine koy b akim oraya EPL ozaman 100 rahat gecersin, misal Fener koyarsan ozaman 30 düser 10 puana...

Söylediklerine imza.Ama puanlama berbat.

Muslera Eboue Riera Melo Fatih Terim=10

Amrabat:0

ŞL:20

Mukavele:60

STSL: -40

Bülent Tulun'la bugünkü voleybol maçı çıkışında konuştum Sneijder geliyor mu diye sorduğumda "Durum öyle gösteriyor.Inter'le anlaştık Inter bizden başka takıma satmayacak" dedi.Sneijder de Inter'den ayrılacağına göre durum belli bence :). Carlinhos'u sordum zor,zannetmiyorum dedi.Chadli için çok pahalı olmaz dedi.Stopere veya sol beke takviye var mı dedim,şu anlık öyle bir düşünce yok dedi.Durumlar bunlar sorabildiğimi sordum valla :)

Bülent Tulun'la bugünkü voleybol maçı çıkışında konuştum Sneijder geliyor mu diye sorduğumda "Durum öyle gösteriyor.Inter'le anlaştık Inter bizden başka takıma satmayacak" dedi.Sneijder de Inter'den ayrılacağına göre durum belli bence :). Carlinhos'u sordum zor,zannetmiyorum dedi.Chadli için çok pahalı olmaz dedi.Stopere veya sol beke takviye var mı dedim,şu anlık öyle bir düşünce yok dedi.Durumlar bunlar sorabildiğimi sordum valla :)

yani elini kolunu sallaya sallaya yanına gittin, sorularını sordun ve o da cevap verdi öyle mi?

Re: Transfer Nöbeti

Defansa takviye yapmayarak başımız çok ağrıyacak bence. Olası bir sakatlık durumunu düşünün. Allah korusun. Gökhan Zan-Balta-Çağlar üçlüsü yan yana oynarsa ayvayı yeriz.

sorsaydın ya bide 3 defans oyunsuyla 20 maçı nasıl götürecek bu takım diye

Beyoğlunda tulumbacı olacak adam bu takımda başkanın sağ kolu oluyor ne diyim

Bülten Tulun desem renkdaşım olur mu ?

Forum mesajlarini gözden gecirdim kus kontrol :D sakincali yorum yok :yenieek:

GSC ailesine hos geldin.

Brother, boyle baglantilarim var diyorsan birde duyum veriyorsan kaynak göstermelisin, bu derecede kaynak diyorsanda Ispat gerekir. Ki duyumculuk yapmanin cezasi vardir ;)

Harbiden sana bunları söyleyip cevap verdiyse tek diyeceğim ne acemi yöneticilerimiz var olur.

Bunları demişse ben onun...

Solbek yok stoper yok artık 3 yeriz 4 atarsak atarız.Adam resmen el freni

ya arkadas anlamiyom biz Burak,Hamit,Amrabat ,Lincoln vsleri zamana yaysan en az 10Ayda almis bir takimiz ..Sneijder gibi bir isim var ..1 Haftada transfer edemedigimz icin Galatasaraya gelmesin diyenler varya ..ya biz nelere katlandik ..sonunda mutluda olduk.. ha bir de Melo vardi..oda en az 2 ay sürmüstür

Sneijder kim bu isimler kim Allahiniza ..

Istiyorsa Transferin son günü gelsin yeterki gelsin be arkadas

[h=1]Galatasaray'da 15 Ocak gerilimi[/h][h=2]Galatasaraylı yöneticilerin sürpriz bir düşünce ile Wesley Sneijder konusunda Inter ile yaptığı ve başarı ile karşılanan protokolü 15 Ocak'ta geçerliliğini yitiriyor.[/h]

2 gün sonra o sözleşme tarih olacak diyor milliyet

olm bu sneijder tam olarak nededi simdi?

1. pazartesi gunune kadar karar vermem

yoksa

2. pazartesi gunu karar vercegimi zannetmiyorum.

1. mi 2. mi?

tv8 ve beyaz tv akşam wesleyın cok pahaı olduğunu gerek olmadığını samet aybabanın elınde kadro olmadığını 4 yıllık maliyetini vs vs söylerler

Gec brother, bu kanallarin hepsi ama hepsi yalakalik yapiyorlar, bir cogu Koc grubundan reklam aliyorlar ve bunla yasam parasi aliyorlar. Hepsi 3kagitlik yalaka.

Futbol bilgileri bizim forumdaki yuzde 5'ini zor bulur. Gercekten bakacak bir tane kaliteli spor programi yok.. TRT bile yalakalik yapiyor, NTVSpor zaten FBTV2 buna inkar yok, Telegol desen adasim satlik olanlarin önünde geliyor isi gücü reyting yapmak yoksa Gökmen özdenak gibi bir insanin o programda Galatasarayi temsil etmesi olurmu?

Galatasaray'da 15 Ocak gerilimi

Galatasaraylı yöneticilerin sürpriz bir düşünce ile Wesley Sneijder konusunda Inter ile yaptığı ve başarı ile karşılanan protokolü 15 Ocak'ta geçerliliğini yitiriyor.

2 gün sonra o sözleşme tarih olacak diyor milliyet

evet doğru diyor...

ya arkadas anlamiyom biz Burak,Hamit,Amrabat ,Lincoln vsleri zamana yaysan en az 10Ayda almis bir takimiz ..Sneijder gibi bir isim var ..1 Haftada transfer edemedigimz icin Galatasaraya gelmesin diyenler varya ..ya biz nelere katlandik ..sonunda mutluda olduk.. ha bir de Melo vardi..oda en az 2 ay sürmüstür

Sneijder kim bu isimler kim Allahiniza ..

Istiyorsa Transferin son günü gelsin yeterki gelsin be arkadas

ya transferin son gununde gelmezse renktas? :o kimi almayi dusunuyodun ozaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt