Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
Çarşamba belli olur demiştim, içime doğuyordu. Sanırım öyle olacak.
Çarşamba belli olur demiştim, içime doğuyordu. Sanırım öyle olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah allah birader çevirdik o kadar biz hala yanlış çeviri yapıyorsunuz ya
boyle medyanin ben ellerinden opeyim.
adamin ne dedigi belli degil, iyi mi![]()
15 ocakta interle olan anlaşmanında süresi bitiyor zaten, yani en geç salı akşamı olumsuz o0lursa zaten farklı isimler olacaktır...
Bülent Tulun'la bugünkü voleybol maçı çıkışında konuştum Sneijder geliyor mu diye sorduğumda "Durum öyle gösteriyor.Inter'le anlaştık Inter bizden başka takıma satmayacak" dedi.Sneijder de Inter'den ayrılacağına göre durum belli bence. Carlinhos'u sordum zor,zannetmiyorum dedi.Chadli için çok pahalı olmaz dedi.Stopere veya sol beke takviye var mı dedim,şu anlık öyle bir düşünce yok dedi.Durumlar bunlar sorabildiğimi sordum valla
![]()
Bülent tulunu benzeyen biri jb geçmesin.Ulan adam güya yurtdışı transferlerine bakıyor ne işi var voleybol maçında
pardon hocam
hangi okulda ögretmendin?
oyle bi protokol kesin var yani?
yarin ne belli oluyo genc. yarin surec yeni basliyo asil..
öğretmen değilim henüz ancak mütercim-tercümanlık bitirdim ve şu andada ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum...by Monday kalıbı deadline belirtir yani on Monday değil by Monday
erdem diye biri vardı oda genel kurulu üyesiydi sözde cuma günümü ne gelcekti ama gelmedi :sad007:
erdem diye biri vardı oda genel kurulu üyesiydi sözde cuma günümü ne gelcekti ama gelmedi :sad007:
ya transferin son gununde gelmezse renktas?kimi almayi dusunuyodun ozaman?
öğretmen değilim henüz ancak mütercim-tercümanlık bitirdim ve şu andada ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum...by Monday kalıbı deadline belirtir yani on Monday değil by Monday
by monday başlangıç belirtir, sınır değil...
ben bu şekilde yorumluyorum...
adamın dedikleri gayet yuvarlak her anlama gelecek şekilde politik konuşmuş...