Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çarşamba belli olur demiştim, içime doğuyordu. Sanırım öyle olacak.

Bence kesinlikle baska transferde yapacağız ben eminim bek ve stoper oynayan biri olacak

inter başkanın '' sıkıldım arık bu işten neticelensin '' tarzı acıklamasının ardından sneijderın '' daha iki haftam var'' demesi bizle alakalı değil interle alakalı bir durum. sneijdere gelen baska teklıf dahı oldugunu dusunmuyorum . pazartesi akşamı burada kutlama yapacağız inşallah

Beni bilen çok yoktur hiç bir zaman rant sağlama kaygım olmadı biliyorum siz de haklısınız ortada çok çakal var ama durumlar böyle görmeyen arkadaşlar okusunlar koyuyorum bir daha en yetkili ağızın açıklamaları bunlar oraya buraya inanmayın şimdilik.Zaten her yerde yazılanlar bunlar :D

Bülent Tulun'la bugünkü voleybol maçı çıkışında konuştum Sneijder geliyor mu diye sorduğumda "Durum öyle gösteriyor.Inter'le anlaştık Inter bizden başka takıma satmayacak" dedi.Sneijder de Inter'den ayrılacağına göre durum belli bence :). Carlinhos'u sordum zor,zannetmiyorum dedi.Chadli için çok pahalı olmaz dedi.Stopere veya sol beke takviye var mı dedim,şu anlık öyle bir düşünce yok dedi.Durumlar bunlar sorabildiğimi sordum valla :)

gelmezsede cokta onemli degil en azından vizyonumuzu gorduk cok degil 2 yıl once culıoları stancuları konusyoduk transfer doneminde bugun sneijderle ilgilenmemiz bile cag atladıgımızı gosterir.

Sneijder'e teklif yoktur demek ne demek yahu ! Teklifler illaki vardır fakat maliyetini karşılayamıyorlardır. Bununda en büyük sebebi vergi sistemidir.

öğretmen değilim henüz ancak mütercim-tercümanlık bitirdim ve şu andada ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum...by Monday kalıbı deadline belirtir yani on Monday değil by Monday

by monday başlangıç belirtir, sınır değil...

ben bu şekilde yorumluyorum...

adamın dedikleri gayet yuvarlak her anlama gelecek şekilde politik konuşmuş...

erdem diye biri vardı oda genel kurulu üyesiydi sözde cuma günümü ne gelcekti ama gelmedi :sad007:

10 bini aşkın genel kurul üyesi arasından bir kişi ile kulübü yöneten yönetim kurulu üyesi mukayese edilemez. Ayrıca genel kurul listesine bakıldı o kişi genel kurul üyesi değil kısaca kolpa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt