Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AHMET ÖNAL ‏@gazel719 #WeWantYouAtGALATASARAYSneijder gelmeye üşeniyosan Volkana söyleriz o seni aldırır evinden yani bizim için no probleem @sneijder101010 :D:DD

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Wesley Sneijder ile ilgilenmediklerini açıkladı. Teknik patron ilgilenmeme sebeplerinin Hollandalı yıldızın maaşından kaynaklandığını dile getirdi.

İtalyanın saygın gazetelerinden Gazzetta Della Sport’un; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un Sneijder için Inter ile anlaştığını iddia etmişti.

:rolleyes:

beyler varmı bi gelişme 3 saattir yokum

Bülent Tulun'la bugünkü voleybol maçı çıkışında konuştum Sneijder geliyor mu diye sorduğumda "Durum öyle gösteriyor.Inter'le anlaştık Inter bizden başka takıma satmayacak" dedi.Sneijder de Inter'den ayrılacağına göre durum belli bence :). Carlinhos'u sordum zor,zannetmiyorum dedi.Chadli için çok pahalı olmaz dedi.Stopere veya sol beke takviye var mı dedim,şu anlık öyle bir düşünce yok dedi.Durumlar bunlar sorabildiğimi sordum valla :)

Bu arada benim kendi reklamımı yapmak gibi vs.. düşüncem yok görebildiği kadar arkadaş görebilsin bu yazdığımı istiyorum adam transferde en yetkili kişi ve dedikleri bunlar bilgisayar başlarında boşuna gelişme var mı diye kendinizi heder etmenizi istemiyorum hepsi bu :) inanmayanlar varsa içlerini rahatlatmak için arkadaşın fotoğrafını çektim Tulun'la onu koyabilirim.:o

Nereden koydular şu lanet olası smile'ı:rolleyes:

Kendimi antuda gibi hissediyorum.

Sneijder efendi daha da teklif beklemesin, gelmez cünki. At artik imzayi gel bir an önce.. Ne hayaller kurardik biz yillar önce :o

Burasi cok önemli bu mentaliteden kurtulmamiz lazim diyecem bizim forumun dünkü halini görüyorum ve bu Demirörenin medyasi ile FBJK fenerasyonu bizi cok ama cok zorluyacaktir, yani akil üretme gücümüze dayali devam edersek ben de söyle birsey ekliyelim aklimdan gecti:

Sneijder ilk macina cikiyor kafadan atiyorum Karabük maci, Ordan Aziz Yildirim mi olur artik kardesi mi olur artik gider savunma oyuncu der sen Sneijderi sakatli ben sana 300.000 bin euro verecem. bak neler oluyor

Aziz Yildirim gider Demirören kölesine derki BAK (bir sürü küfür) Galatasarayin isini zorla, hakemler, cezalar!! mac günleri !!

Yani her türlü pislik cikarabiliriz. Fatih Terim de ayrilirsa artik Hocayada yeter diyecem büyük imparator öyle asla kolay kolay vaz gecmemesi lazim. Bende 3-4 Sene tartisilmaz en büyük Sampiyonluk adayi biz olacagimizi düsünüyorum (hatta bu kadromuz la bile öndeyiz) zaten kuslarin en cok bu durumdan korkuyorlar.. Hani nerde Azize hic bir yorumu aciklamasi yok ortalarda. :yenieek:
Bunun olması içinde yönetimin başladığı işi sonlandırması gerekiyor. Çünkü malesef ülkemizde futbolda futbol dışı çok etken bulunuyor. Adamların nasıl korunup kollandığı aşikar, yani demem o ki sadece kadro kalitesi yetmeyebilir ama yinede sağlam tahtaya basmak gerek..

Şeref reis gelse sakin olun, Wesley bizde yarın açıklanıyor dese ne güzel olur DEĞİL Mİ ?

AZ KALDI, yarın bu saatlere göre herşey belli olur. benim korkum sneijder transferi yatarsa başkada adam alınmayacak. albayrak da dedi B planı falan yok başka transferde çok zor.

Pazartesiye kadar karar vericem diyor.Sonda ki iki hafta muhabbeti ise Morattiye çarpılmış bir laf

Mehmet Ali Birand 'ın Sneijder'den bahsettiği kesin mi acaba bide güvenebilir miyiz buna sanki öylesine söylemiş gibi hiçbişeyden haberi yok gibi demiş o lafı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt