Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ekonomiden pek anlamam ama kendi çapımda bir yorum yapıcağım sizde görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.

Galatasaray AŞ yani bir şirket ve borsada hisselerimiz var. Sneijder transferinde büyük paralar dönüyor. Cuma bildirildiğini varsaysak pazartesiye kadar değer kaybedebilirdi. O yüzden Pazartesi açıklayıp bütün haftaya damga vurma isteği olabilir diye düşünüyorum... alıntıdır..dedığı gıbı mantıklı değilmı sızce arkadaslar...olumsuz olsa haftasonu soleyıp kapatabılırdı...benım aklıma yattı...

Sneijder olur yada olmaz ama butun eksiklerimizi tamamlamaz herkez sadece sneijder'a odaklandi obur eksiklerimizi asil gidermemiz lazim tek adam kurtaramaz bizi

Saha içinde en büyük eksiğimiz Sneijder tarzı adamdı zaten geri kalan sol bek ve stoper için alternatif eksikliğinden dolayı transfer gerekiyor yoksa Daany-Semih-Riera bu üçüne güven tam ama yedeklemek lazım

ben hala direttiğini anladım o mesajdan yanlış anlamışım o zaman kusura bakma hocam p.tesi adamın açıklamasına göre son gün bakalım yarın belli olucak mı

Hocam adamın açılaması şu "It won't be made by monday."Ya bunun anlamı haftosunu bişey beklemeyin en erken pazartesi olur bu iş demek değil mi?Nasıl pzartesi son gün.

Pzatesi son gün olması için It will be made by monday demesi gerekmiyor mu?Ben mi yanlış anlıyorum.

Adam transferdeki en yetkili isim renkdaş :o

valla ben bizim yönetimde kimin ne iş yaptığını anlamadım...tulun tam yetkili ama terim onu istemez...bi tane ceo muz var nereye baktığı belli değil...sağolsun başkan tam profesyonellik diyor her transfere kendi karışıyor...acayip bi yönetim anlayışımız var...:SS:

allah aşkına yapmayın ya. heyecanmış.ya siz bi kişinin peşinden gitmeye ne meraklısınız.hayatında şerefi hiç gördün mü?tanıyor musun? yolda görseniz tanımazsınız. tanımadığın bi adama reis demek nedir ya?bu mu taraftarlık?

Ya sen ne anlatıyon:confused:

Hocam adamın açılaması şu "It won't be made by monday."Ya bunun anlamı haftosunu bişey beklemeyin en erken pazartesi olur bu iş demek değil mi?Nasıl pzartesi son gün.

Pzatesi son gün olması için It will be made by monday demesi gerekmiyor mu?Ben mi yanlış anlıyorum.

Haftasonu borsa kapalı demek istemiş :):)

Tam çevirisi pazartesiye kadar bir şey beklemeyin

Açıkça pazartesiyi işaret etmiş.

hakan delikanlı bugün duyum mu verdi

albayrak verdi yine salladı gitti o adam dyum veriyor ama hep hep hep yalan bi kerede ceza almadı acaba gsc yönetimine ne dedi bende albayrak'ı tanıyorum dyip duyum versem ceza almıcakmıyım yoksa ispatlanıyor mu merak ettim

Ekonomiden pek anlamam ama kendi çapımda bir yorum yapıcağım sizde görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.

Galatasaray AŞ yani bir şirket ve borsada hisselerimiz var. Sneijder transferinde büyük paralar dönüyor. Cuma bildirildiğini varsaysak pazartesiye kadar değer kaybedebilirdi. O yüzden Pazartesi açıklayıp bütün haftaya damga vurma isteği olabilir diye düşünüyorum... alıntıdır..dedığı gıbı mantıklı değilmı sızce arkadaslar...olumsuz olsa haftasonu soleyıp kapatabılırdı...benım aklıma yattı...

aslında mantıklı da.......

Ekli dosyalar

• c0105617493d440c8760656.webp
    c0105617493d440c8760656.webp
    11 KB · Görüntüleme: 193

Portakal yarında gelmezse avatarıma mandalina koyacam :sad007:

hocam yeteri kadar açıklama yaptım bunun hakkında hatta sinirlerim şu transfer yüzünden o kadar bozuldu ki herşeye gülmeye başladım :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt