Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bülent Tulun ve Albayrak'a göre de şu ana kadar bizdeydi. Başkan konuşmuş olsa dahi geçiniz.

Başkan konuşuyosa bize bok yemek düşer :D

Bokunu çıkarmayın adam geldi sayılır hala yok gelmez diyenler var

S.A. renkdaslar. Bir kac gundur bu nobeti takip ediyorum ve sizin uykusuz kaldiginizi goruyorum:asd:. Ben Rodney ile D.O.S.'in altyapisinda oynadim, sonradan Ajax ona bir teklif sunup Ajaxa getirdiler. Hep sokakta futbol oynardik beraber. Kendisiyle mesajlastik bu transfer konusundan, tek soyleyebilecegim ondan olumlu haber aldigimdir. Yani iciniz rahat olsun.

sneijderin kapıcısı konuşup yok gitmez dese herkes inanıyorda, Mali Birand ve başkan konuşunca neden inanılmıyor ???

o bonus kafada transfer oldu demek.yok mağaramdan geldim.

S.A. renkdaslar. Bir kac gundur bu nobeti takip ediyorum ve sizin uykusuz kaldiginizi goruyorum:asd:. Ben Rodney ile D.O.S.'in altyapisinda oynadim, sonradan Ajax ona bir teklif sunup Ajaxa getirdiler. Hep sokakta futbol oynardik beraber. Kendisiyle mesajlastik bu transfer konusundan, tek soyleyebilecegim ondan olumlu haber aldigimdir. Yani iciniz rahat olsun.

bi ben duyumcu olamadım gardeş ya :asd:

Bülent Tulun'la bugünkü voleybol maçı çıkışında konuştum Sneijder geliyor mu diye sorduğumda "Durum öyle gösteriyor.Inter'le anlaştık Inter bizden başka takıma satmayacak" dedi.Sneijder de Inter'den ayrılacağına göre durum belli bence :). Carlinhos'u sordum zor,zannetmiyorum dedi.Chadli için çok pahalı olmaz dedi.Stopere veya sol beke takviye var mı dedim,şu anlık öyle bir düşünce yok dedi.Durumlar bunlar sorabildiğimi sordum valla :)

çoluğu çocuğu da sorsaydın, bi de akşam gelin yengeyle kahve içelim deseydin ?

Merhaba arkadaşlar. Hastanede nöbetteyim kusura bakmayın son 20 sayfayı okuyacak zamanım yok.

Son 3 saatte gelişme oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt