Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melih pekcan kardeşim bana da bi lıke at o zmn:ayatollah:

arkadaşlar başkan %95 bitti ufak detaylar konuşuluyor diye açıklama yapmış

halen neyin peşindeyiz?

KzHJk.jpg

Hollandalı inşaat ustası sevdiğim bir abimle öğlenleyin konuştum. Bana göre Sneijder Galatasarayla her konuda anlaştı, kafasını kurcalayan bir kaç soru var onları da çözerse harekete geçer bir kaç güne dedi.

madem gitmemi istiyorsun o zaman imaj hakkında acccık uçlan bakalım moratti efendi demiş olabilir...

wesley baba foruma üye olmuş banlamayın lütfen. :D

1461 kadrosunu bozmasın. yani ts ye falan sakın adamlarını vermesin. süper ligde bu şekilde izzleyelim. gercekten büyük renk katarlar.

ceza vermeyin ama bişey diyecem, trabzon fener maçını bi açtım şimdi yukartıdakileri prezervatif reklamı sandım, meğerse taraftarlarmış olum :asd:

abi Shaqiri bize biz shaqiriye yakınız açıklamalarıda vardı ben temkınlı davranmaya çalısıyorum

işte o shaqiri büyük ölçüde ders olmuştur başkana ve o tecrübe ile konuşacaklarını konuşuyordur gibime geliyor...

yani aynı hata 2.kere yapılmaz bütün camianın gözü üzerinde...

shaqiri olayına benzemez bu...

Tamam yabancı transferi güzelde..Carlinhostan önce Kerim Frei ve Ömer Toprak için uğraşşak daha iyi olmaz mı..Bana o ikiside daha önemli gibi geliyor

işte o shaqiri büyük ölçüde ders olmuştur başkana ve o tecrübe ile konuşacaklarını konuşuyordur gibime geliyor...

yani aynı hata 2.kere yapılmaz bütün camianın gözü üzerinde...

shaqiri olayına benzemez bu...

inşallah benzemez göreceğiz hep birlikte bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt