Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence bizimkiler Sneijderden son haberi bekliyor bu arada diğer transferlerle rahat rahat uğrasıyor(carlinhos-ö.toprak-taşçı vs) ancak diğer yandan tedirgin olarak haber bekliyorlar banko. :b5:

1461 futbol olarak fenere tecavüz ediyor.

Duyumculuğa resmen başlıyorum ve ilk duyumum.

Yarın çok büyük ihtimal Sneijder imzayı atıcak.Salı günü ise büyük ihtimal İstanbul'da olucak.Ailesi ise büyük ihtimal hafta içi gelicek ve büyük ihtima ailecek kasımpaşa maçını tribünden izleyecekler.

Ayrıca hafta içi büyük bir bombaya daha hazır olun ismini söyleyemem yönetim duyulsun istemiyor.;) he tabi bu da büyük ihtimal

Yukardaki E-Rehber reklamindaki herif sneijdere benziyor lan

Adamı ne banladınız la? Gelmeyecek sizin yüzünüzden. :asd::asd::asd:

Bu arada Terim Hocamız'ın istediklerinin yarısı gelse ve gitmesini istemediği Arda kalsa şu an kadromuz.

------------------Muslera----------------------

--Eboue---Ujfalusi-----------Semih----Riera------

--------Hamit-------Melo--------Selçuk-----------

----Shaqiri--------------------------Arda Turan---

------------------Burak Yılmaz--------------------

şeklinde olacaktı.Daha iyi mi olur bilinmezdi ama kağıt üzerinde çok iyi bir kadro.

Duyumculuğa resmen başlıyorum ve ilk duyumum.

Yarın çok büyük ihtimal Sneijder imzayı atıcak.Salı günü ise büyük ihtimal İstanbul'da olucak.Ailesi ise büyük ihtimal hafta içi gelicek ve büyük ihtima ailecek kasımpaşa maçını tribünden izleyecekler.

Ayrıca hafta içi büyük bir bombaya daha hazır olun ismini söyleyemem yönetim duyulsun istemiyor.;) he tabi bu da büyük ihtimal

ha af buyur

Download ana hatları ile ikiye ayrılır

%99 öncesi, %99 sonrası

Pazartesi gecesine kadar süre vermişiz işte, tamam bekleriz. Ama salı gunu, Sneijder gelmiyorsa, kesin bir cevap vermiyorsa, hiç oyalanmadan alternatif isimlere imza attırıp Sneijder defterini tamamen kapatmalıyız. Bize yakışan budur.

Beyler yalnız tam %99 olmuşken dosyanın açılmama ve error verme ihtimali de olabilir. Şahsen çok yaşadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt