Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla herkes bu haberi konusuyor. Demek ki dogru. Bakmayin saydirdigimiza, Seten´in arasi Baskanlarla iyidir. Ntvspor da ayni haberi yapmis.

Bir Baskan böyle konusmamali eger hala bir risk varsa. Baskan da bunu bilecek kadar tecrübeli ve zeki bana göre.

Bu saatten sonra bu transfer olmali. Aksi halde cok komik duruma düserler. Bu is bitmis olmali bu aciklamalara göre

özelikle 12numara fenerliler bizle çok gırgır geçerler :(

[h=5]cersan2009: Doğrulattığım son bilgi:Galatasaray Carlinhos transferinde son aşamaya geldi. Yarın netlik kazanır..belki toplu imza. Ama transfer bu. Sabır”

[/h]

Hala kadrolarına Arda Turan'i koyan var.

valla 10 tane Galatasaray kadrosu kursam, 10unada Ardayı koymam.

Tamam Galatasaray'in evladi hatta iyi bi Galatasarayli olabilir ama sevmiyorum artik Ardayı.

Yaptıgı yanlişti.

Ya ne toplu imzası, Sneijder'i tek açıklayacaksın, birde Arena'da imza töreni tamamdır.

cersan2009: Doğrulattığım son bilgi:Galatasaray Carlinhos transferinde son aşamaya geldi. Yarın netlik kazanır..belki toplu imza. Ama transfer bu. Sabır”

Allah Allah kimden doğrulattı acaba bugün benim dediğim gibi carlinhos işine zor dendi.Bu arada kim bu adam sunucu falan sanırım ?

Toplu aciklama olursa Carlinhos'a ayip olur, eger bu haber sallama degilse tabiki.

ben yarın açıklanır diye düşünüyorum yani herşey yarına çıkıyor

Çarşamba diyordum bu işn başından beri, içime doğuyordu. Bakın görün yarında ertesi gün belli olur derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt