Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baya iyi tanıyorsun sanırım Carlinhos'u.

Açıklamaları vardı, Santos'a gitmek istiyormuş, hedefleri buyukmuş G.Saray'a sıcak bakmıyordu Terim ısrarı (bknz.Amrabat vs.) sonucu alınıyor gelirse tabi... Fena adam değil, forum da geçen sene önerenlerden biriyim ama asla Brezilyanın üst sınıf oyuncusu değil, orta sınıf bir adam.

Telegolmu?? Beyaz futbol mu.. siz hangisini tercih ediyorsunuz arkadaslar..Hangisi daha iyi salliyor:D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

İlk cümlene katılmakla beraber, ikinci cümlene zan bu yoklukta iyi bi stoper olur eleştrisini eklemek istiyorum

Gökhan Zan zaten iyi bir stoper sorun sadece 3 stoperimizin oluşu (Zan, Dany, Semih) Hakan demeyin kalıp var diye stoper olunmaz stoper oynadıgı maçlarda felaketti.

Valla artın bundan sonra GS Bonus 'da "xxxxxxx Galatasaray'da" haberi çıkmadan hiç kimseye inanmam! Özellikle twitterda at koşturan duyumculara hiç inanmam. Yine duyumcuların twitleri dolaşıyor ortalıkta. Olaya bak ya! Daha iki gün önce bizi tongaya düşürmediler mi? Adamlar uçağın geleceği saatleri bile yazmıştı. Aynı adamların twitlerini buradaya getirmek diğer insanları aptal yerine koymak anlamına geliyor. Yeter artık ya!

Hocam bende de var GS bonus kredi kartını bankamatikte okutunca mı transfer haberi veriyor ?

Telegolmu?? Beyaz futbol mu.. siz hangisini tercih ediyorsunuz arkadaslar..Hangisi daha iyi salliyor:D

Beyaz Futbol 1 ay önce Sneijder FB'de diyordu garanti. Telegol'da Sneijder'in menejeri diye sahte bir karıyla telefon görüşmesi yapmıştı. Karı ''Bunu Fenerbahçe'ye sorun'' deyip kapatmıştı telefonu. Gerisini sen düşün.:asd:

Carlinhos'u nedense istemiyorum

Rieraya sol bekte cok isindim

Adam da gerçekten azimsanmicak bi futbol zekasi var.

Defansi cok iyi olmayabilir ama pozisyon almasiyla vs. bu acigini bi sol aciga göre gayet iyi kapatiyor.

Gelirse Riera yedek olacak en cok ona üzülüyorum

snjeijder yarın kesinleşir yarın açıklanmazsa bu iş bitmiştir demek menajeri de bu yönde açıklama yapmış twitterda yarın karar verecez diye yönetimde taraftarda bu transfer için elinden geleni yaptı artık gelmezse de üzülmeye gerek yok. fatih hoca çok sessiz ama istemiyor gibi hava uyandırıyor kaka diyorda şu an kaka galatasaraya birşey katacak durumda değil sneijder daha gelecek için umut gösteriyor

Genç Semih, gol atınca Trabzon seyircisine sus yapmış.:asd::asd::asd:

s.a beyler. tüm gün calistim internete giremedim...sadece "gelisme varmi beyler" dyie sormaktansa günün tüm olaylarini okumaya calistim, aklimda kalanlar:

1. mehmet ali birand 2 twit amis sneijder geldi gelecek, sali son gün diye...

2. liverpool sneijderle ilgilenmedigini aciklamis:yenieek:

3. baskan italyan medyasina %95 bitti demis

4. en gec sali günü her sey belli olur deniliyor

kisaca bunlari anladim, eksik,yanlis birsey varmi? ve forumda su an genel hava nasil? cevap verin bizahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt