Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ülke haberciliğine spor programlarına bak sonrada Sneijderi 1 hafta niye bekliyoruz ben olsam 1 ay daha düşünürdüm.

Belhanda Transfer yatti.

Ertem Sener hayrili olsun dedi.... yatti....

linki bilemem burdaki arkadaşlardan anlayan varsa eğer bi zahmet link atsınlar adam açık açık konuşmadı ama bu iş BİTTİ ... BN ÖYLE HİSSEDİYORUM ABİCİM OLMAYACAK BİR TRANSFER İÇİN KULÜBÜN ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİ BÖYLE KONUŞUR MU YA :)

Sinan Engin cok iyi salliyor vallah :asd:

sneijder maskesi taktı banko yarın avrupa basınında bu ne adam ya

Kesinlikle katılıyorum. Az önce Trabzonlu bir taraftar Fener kafilesine saldırmış diye adamla röportaj yapıyorlar, adam sadece bağırmış. Aralarında futbol konusunda az çok yorum yapabilen Sergen bile o kadar saçmalıyor ki... Bilgin Gökberk dayanamayacak. Bu transferin ne kadar önemli olduğu bunların tipinden belli. Ama adam gelirse suyunu çıkarmak için özel hayat, performans her şeyin üzerine giderler. Yazık sonra futbol ileri gitmiyor diye yorum yaparlar...

Renktaş türk futbolu nasıl gelişsin eskiden hayranlıkla maçlarını izledikleri adamlar şimdi para için karakterini satıp yalan söylüyor insanları birbirine düşürüyor genç topçular alt yapıdakiler bunları örnek alarak nasıl bir yere gelecekler ?

Evet şu an Orduspor da devreye girmiş

Ynt: Transfer Nöbeti

Gökmen şova başladı yine

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fenerbahçe'nin psikolojik üstünlüğünü yenmek için üst üste defalarca yenmemiz gerekiyormuş hatta Ziya'ya göre 50 sene geçmesi gerekiyormuş. Bunlardaki kompleks neyin kafası gerçekten henüz bulamadım.

Telegoooll ,

Gökmennnnn

Sneijder telegole gelmiş beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt