Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan tv8'i açtım korktum lan gökmen napmış öyle

Ünal Aysal çok zeki bir iş adamı ver adımını çok iyi düşünerek atıyor.Büyük ihtimalle transferde son aşamalardayız ancak Ünal Aysal ve yönetimdeki isimler verdikleri demeçlerle p.tesi sabahı borsada kulübün hisse senetlerine değer kazandıracaklar.Gerçekten Ünal Aysal kulübümüze seviye atlattı diyebiliriz.En basit olarak sürekli gündeme gelen Forlan-Reyes-Shaqiri(?)-Luis Fabiano-Podolski-Sneijder isimleri ile anlaşma sağlanamamasına rağmen girişimde bulunmak bile büyük bir başarıdır.Zapata-Barusso-Bouzid-Carrusca düşündüğümüzde.

Transfer Nöbeti

Binyılın kapağı olacak beyler

Yarın inşallah hayırlı haberler gelir

Sent from my iPad using Tapatalk

sneijder e inşallah şu türk spor programlarını çevirmezler adam geleceği varsa da vazgeçer :D

linki bilemem burdaki arkadaşlardan anlayan varsa eğer bi zahmet link atsınlar adam açık açık konuşmadı ama bu iş BİTTİ ... BN ÖYLE HİSSEDİYORUM ABİCİM OLMAYACAK BİR TRANSFER İÇİN KULÜBÜN ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİ BÖYLE KONUŞUR MU YA :)

la ne dediii anlamadımda ben ortalık karışıyo ama sonuçta dinliyemedik kardeşim meraktan ölücem youtubedan baktım yok :P

vay be belhanda yı getirdiler fener'e sneijder fener de diyen program

717136572.jpg

:asd:

En baba komedi programlarına taş çıkartır bu spor programları özellikle Telegol :asd:

Fenerbahçe'nin psikolojik üstünlüğünü yenmek için üst üste defalarca yenmemiz gerekiyormuş hatta Ziya'ya göre 50 sene geçmesi gerekiyormuş. Bunlardaki kompleks neyin kafası gerçekten henüz bulamadım.

0.2 IQ olunca öyle oluyor renktaş .

Reyting için her türlü şaklabanlığı, yalancılığı yapıyorlar. Bir insan bu kadar düşemez :ayatollah:

te allam tv8e bak :Z3:

sonra sneijderin ülkeye gelmesini bekle :Z3:

aha! sneijder telegol´de :D:asd:

lan italyanlar alıcak bu gökmeni göstercek sneijder'e sonra getir getirebilirsen:(

Transfer Nöbeti

Kaya güzel konuşuyor ve mantikli

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt