Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sinan bne senin taaaaaaaaaaaaaaaaaaa 36 milyon euroymuiş sneihderin maliyeti

Bu karmaşa da biri de çıkıp Sneijder'in eşi Yolanthe'nin maskesini taksa follofoş ederler :asd:

Kaya bjkli diye biliyorum hocam.

Beşiktaşlıdır ama bir çok beşiktaşlı içten Galatasaray taraftarı diyorlar. Çünkü adam Galatasaray yüzme takımında 8 sene spor yaptı. Kaptanlığını yaptı. O sıralarda da babası beşiktaş yöneticisiydi.

Unutmayın ki Güza'nın maliyeti : 29 Milyon Euro = 76 Milyon TL. Yüz yılın kazığı :asd:

yalnız bunlar doğru heralde başkan paranın bir kısmını kendi ödeyebilir

sinan bne senin taaaaaaaaaaaaaaaaaaa 36 milyon euroymuiş sneihderin maliyeti

Isterse 50 Milyon olsun. Biz bu maliyetleri rahat karsilayalim diye 52.000 kisilik stadi yaptik, projeler yaptik vs.

Bu rakamlarin hayal olmamasi icin bu atilimlari yapiyor büyük kulüpler. Herkes alisacak artik. Dogrusu böyle.

Mücadele etmek istiyorsan Avrupa´yla, böyle kadrolar sart.

Sırf şu Sergen Rıdvan gibi çekemeyenlere inat getireceksin bu adamı. 10 dakika izledim sinir oldum yahu. Bu içi her türlü pislik dolu lige Sneijder diye A class bir oyuncu gelecek tiplere bak, medyaya bak. Ulan Aziz nasıl bir imparatorluk kurmuşsa hepsi köpeği olmuşlar. Yemin ediyorum bu ülke bu takımı hak etmiyor ya. Vallahi billahi haketmiyor.:mad:

Ya arkadaşlar hem sinirleniyorsunuz hem izliyorsunuz ben o programları izlemeyi 1 sene oldu bırakalı..Karakter yoksunlar hepsi..İzliyorsunuzda kendinize izleyin yada forumda programlar bölümünde tartışın..Bırakında Senijderimizi kutlayalım burda biz..Olumlu bayağı herşey çünkü bugün ki:)

s.engin 2000 yılında Hagi'nin aldığı parayla 2013'te yıldız futbolcunun aldığı parayı karşılaştırıyor kapattım programı

yabancı spikerlerin şınaydeee diye her golde bağırmasını isteriim çok şekil oluyo :D

dayanamıcam artık ne sacmalıklar donuyo ortada..bırılerı 3 hafta once sneıjder fenerde dıye son dakıka gecer...sonra pıskın gıbı bısey olmamıs gıhı devam eder ve ustelık her program ortalama 10 kısı gelıyo...ertem sener ... diğeri fener devrede derler adamlar ısı bılıyo reytıng ıcın sonra belhanda fenerde derler ıkısı aynı yerın oyuncusu mantık tutmuyo sergen yalçın diğeri karısı gıt derse gıdecekmıs ya adam evlı sormucakmı karısına ... doğruya jardelın karısını yerden yere vurmustu medya sankı kendı karıları cok ıımıs gıbıde su ulkede futbolu destekleyen yok..herkesın derdı para para para ne seref ne namus ne durustluk para ıcın herseyı yapacaklar...

Forum kasmaya başladı sanırım yağmur yağacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt