Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çakar döndü.. Tam ................ töbe töbe

Albayrakin telefonu yuzlerine kapatmasi ne kadar koymus ya ,helede cakar denen s****size.

Beyler hiç ortamı germeyin kapatın Ahmeti Mehmet i biz konumuza dönelim herşey çok iyi gidiyor şimdilik inşallah yeni HAGI miz gelicek olumlu düşünelim bugun bile 3 4 defa konusuldu dedi

Yav arkadaş A. albayrak da demiyo ki kardeşim yönetim benim benim gelirim giderimi benden daha iyi mi biliyosun?

Kamil abi ben olsam ağzımı tutamam ahmet'e senin gibi 10 keriz çıksa her sene 2 tane sneijder getiririz derdim.:trollface:

Bunu derdim valla soldan muz orta gelmiş tam ayağın üstüne kaçar mı bu pozisyon ya

ölecem ölecemmmmmmmmmmmmm allahım sana geliyorumm:D:D:D:D:D:D:D:D

Beyler tekrar söylüyorum bu iş bitti yüzyilin kapaği olacak bütün şerefsizler kudurdular millete karin ağrisi oldu sadece bir transfer açiklamasi olmayacak bu ve hissediyorum bu adam yarin öğleden sonra açiklanacak

demek ki ronaldo gelse irinaya bakıp mastürbasyon yapacaklar canlı yayında ! elalemin namus bekçisi, muhasebecisi oldular bir an ! Şike var hala Şike !!!!

Hocam öyle degil

Baskan konuştu açık etmedi sadece yuzde 95 dedi, bilmiyor muydu sanki bitti demesini?

Aribogan bağlandı hiç açık vermedi

Ama Albayrak fanatik bir taraftar gibi konuştu

Allah bilir şimdi başkanla konusuyordur...

Sent from my iPad using Tapatalk

Albayrak da daha biten birşey yok dedi..

Kamil abi ben olsam ağzımı tutamam ahmet'e senin gibi 10 keriz çıksa her sene 2 tane sneijder getiririz derdim.:trollface:

Bunu derdim valla soldan muz orta gelmiş tam ayağın üstüne kaçar mı bu pozisyon ya

Kaçırdı abicim işte......... Sanan ne dicekti yiyosa gel yönetim kuruluna dicekti...........

30 milyon taraftar seni sevsin ahmet gavatar

ümit özat a bak lan ite bak giderse gitsin diyor allahın köylüsü

Beyler iyi bakın medayadaki şaklabanlara ulan millete dert oldu yemin ederim anasını satayım ya lan kudurdular kudurdular hadi be olum be açılayın şu adamı be sadece bi transfer açıklaması olmayacak bu arkadaşlar hadi be :mad:

Soner kardeş,derslere gene ara verdin anlaşılan.Bu Sneijder gelse de ders çalışmaya başlasan iyi olacak.:D

Açıklaması değil bağlandığı kanal yanlış

Bu tamam ama bütün kanallar böyle.Bizde istiyoruz Gstv den filan açıklasınlar ama olmuyor.

Hocam öyle degil

Baskan konuştu açık etmedi sadece yuzde 95 dedi, bilmiyor muydu sanki bitti demesini?

Aribogan bağlandı hiç açık vermedi

Ama Albayrak fanatik bir taraftar gibi konuştu

Allah bilir şimdi başkanla konusuyordur...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben katılmıyorum abi.Anlaştık ondan söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt