Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Cevap: Transfer Nöbeti
Çakar döndü.. Tam ................ töbe töbe
Çakar döndü.. Tam ................ töbe töbe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Ne Söylerlerse söylesinler be.Wes geliyor iste.KIskananlar CatlasIn.:cool:

Yav arkadaş A. albayrak da demiyo ki kardeşim yönetim benim benim gelirim giderimi benden daha iyi mi biliyosun?
Hocam öyle degil
Baskan konuştu açık etmedi sadece yuzde 95 dedi, bilmiyor muydu sanki bitti demesini?
Aribogan bağlandı hiç açık vermedi
Ama Albayrak fanatik bir taraftar gibi konuştu
Allah bilir şimdi başkanla konusuyordur...
Sent from my iPad using Tapatalk
albayrak nerde dedi hagi olayini ?
Kamil abi ben olsam ağzımı tutamam ahmet'e senin gibi 10 keriz çıksa her sene 2 tane sneijder getiririz derdim.:trollface:
Bunu derdim valla soldan muz orta gelmiş tam ayağın üstüne kaçar mı bu pozisyon ya
albayrak benım senın gıbı çok heycanlıKulubun Ceo su neden Lutfi aribogan? Neden Abdurrahim albayrak degil?
kalite farki, konustugunu bilen biri , durusu, sogukkanliligi ile LUTFI ARIBOGAN
UNAL AYSAL ISI BILIYOR ARKADAS
Albayrak da daha biten birşey yok dedi..
Beyler iyi bakın medayadaki şaklabanlara ulan millete dert oldu yemin ederim anasını satayım ya lan kudurdular kudurdular hadi be olum be açılayın şu adamı be sadece bi transfer açıklaması olmayacak bu arkadaşlar hadi be![]()
Açıklaması değil bağlandığı kanal yanlış
Hocam öyle degil
Baskan konuştu açık etmedi sadece yuzde 95 dedi, bilmiyor muydu sanki bitti demesini?
Aribogan bağlandı hiç açık vermedi
Ama Albayrak fanatik bir taraftar gibi konuştu
Allah bilir şimdi başkanla konusuyordur...
Sent from my iPad using Tapatalk