Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper ile Melo karakter olarakta oyun içinde de farklı rollerde oynayan tipte oyuncular..

Nasıl böyle birşey deniyor anlamıyorum..

Karakter olarak tamam ama oyun içinde aynı rolü oynayabilirler. Selçuk'ta Ts'de iken daha defansif oynuyordu. Bizim takımda daha ilerde oynamaya başladı. Selçuk - Alper ikilisi orta saha için bulunmaz nimet olur. Önlerine de Sneijder olursa tadından yenmez. Hem Türk hem yaşı genç hemde o kadar paralar almaz. Melo sorumsuzluğu yüzünden yarım dönemi boşa geçti son maçlarda toparlardı. Profesyonel bir topçu antrenmansız 3 ay tatil yapar mı neyse şuan zaten Melo elimizde inş geçen yılki gibi oynar bizde seviniriz.

Pazartesi acıklayın salı sneijder gelsin :rolleyes:

Melo yerine alperi koy önünede snaijder gibi adamı koy olllldu. Alper melonun yaptığı yırtıcılığı ve defansa katkıyı YA-PA-MAZ. Meloyu gönderiyorsan onun yerine daha iyisini alacaksın ki bu adam mvilla, yada moussa sissoko anca gider. Melo'yu gönderiyorsan bir tık üstünü alcaksın.

Bende anlamıyorum..

Melo ile Alper aynı mevkinin oyuncusu olabilir fakat aynı rolleri oynayan oyuncu değiller.

Burada Melo gitsin Alper gelsin diyenlere gülüyorum sadece.

Melo yerine alperi koy önünede snaijder gibi adamı koy olllldu. Alper melonun yaptığı yırtıcılığı ve defansa katkıyı YA-PA-MAZ. Meloyu gönderiyorsan onun yerine daha iyisini alacaksın ki bu adam mvilla, yada moussa sissoko anca gider. Melo'yu gönderiyorsan bir tık üstünü alcaksın.

bence Gökhan İnler gelecek seneye.yeterki Ş.L.direk gidelim yine sene sonunda...

:bayrak:

:016:

:gs:

Hala Şeref Aydına güvenenlerin olması ilginç yanlız. Zaten artık eskisi gibi transferde gizlimiz saklımız kalmadı. Alacağımız oyuncuyu dünya alem duyduktan sonra alıyoruz. Nöbetin de tadı kalmadı.

Pardon da sana mı güvenecektik.

Ayrıca o nasıl bir üsluptur. Şeref aydın her transferde yanıldı da biz mi bilmiyoruz.

Karakter olarak tamam ama oyun içinde aynı rolü oynayabilirler. Selçuk'ta Ts'de iken daha defansif oynuyordu. Bizim takımda daha ilerde oynamaya başladı. Selçuk - Alper ikilisi orta saha için bulunmaz nimet olur. Önlerine de Sneijder olursa tadından yenmez. Hem Türk hem yaşı genç hemde o kadar paralar almaz. Melo sorumsuzluğu yüzünden yarım dönemi boşa geçti son maçlarda toparlardı. Profesyonel bir topçu antrenmansız 3 ay tatil yapar mı neyse şuan zaten Melo elimizde inş geçen yılki gibi oynar bizde seviniriz.

Melo'yu yolluyorsan zokora, yada buna benzer tipte oyuncu getirirsen olur..

Alper,Sneijder,Selcuk üçlüsü çok yumuşak bir üçlü olur..

Hallaç pamuğuna döneriz..

Seneye yabancı sınırlaması bir kişi azalıyorsa Hamit ortaya alınıp,yerine sağ kenar için bir oyuncu alma gibi bir ihtimal olabilirmi ?

Sneijder için fener devrede demişler de bu saatten sonra formasını alırlar ancak :asd:

Şeref Aydın bitti demiş ya la :)

Son dk golü olmazsa şakiri gibi bu iş tamam :D

nöbetin eski tadı yok diyenler, eskiden çok heycan var. evet bazen uslublar abartılı konu dışı tartışmalarla burası eski düzeyde değil denilebilir.

beğenmeyen gelmesin...

Seneye yabancı sınırlaması bir kişi azalıyorsa Hamit ortaya alınıp,yerine sağ kenar için bir oyuncu alma gibi bir ihtimal olabilirmi ?

2014-2015 sezonu icin gecerli o kural ama kulupler birligi gecenlerde tff yazı göndererek kuralın tekrar gözden gecirilmesini istiyoruz dediler tüpcü o zamana kadar kalırsa o kural heran degişebilir yani

Pardon da sana mı güvenecektik.

Ayrıca o nasıl bir üsluptur. Şeref aydın her transferde yanıldı da biz mi bilmiyoruz.

Bana güvenmek ne alaka şimdi ? Ben bişey mi iddia ettim. Ayrıca bi daha oku bakalım üslübumun neresinde sıkıntı var ? Şeref Aydın da sıradan bi taraftar sıradan bir insan. Nereye takıldın sen ?

2014-2015 sezonu icin gecerli o kural ama kulupler birligi gecenlerde tff yazı göndererek kuralın tekrar gözden gecirilmesini istiyoruz dediler tüpcü o zamana kadar kalırsa o kural heran degişebilir yani

İyi o zaman,ben zaten arttırılmasından yanayım daha doğrusu aldığımız yabancıların hepsini istersek sahaya koyabilmemiz gerektiğini düşünüyorum.7 yabancıysa 7,6 yabancıysa altısı da oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt