Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lig sampiyonlugu + olasi bi CL yarı finaliyle gelecek paraya biraz eklemeyle bence bu kadroda uzak degil

Hoş olabilir

Sol tarafa kim olabilir bilemedim pek bize uygun

60e0cfcddb-1667.png
[/URL][/IMG]

ama bakiyorumda böyle kaliteli orta saha türkiye bir arada daha görmemisdir herhalde. Melo-selcuk-hamit-Sneijder :yenieek:

Bu 4lü kaynasirsa Türkiyede kolay kolay kimseye top göstermez bunlar :D

bu su an itibari ile olur . yani baska transfer olmasa sneijder haric. ama burda bir sorun ortaya cikiyor. Yabanci konetanjinda baya zorluk cekeriz . yani elmanderi oyuna koymayi düsünecek hoca belki mac icinde ama kimi cikartcaksin . yani yerli Stoper baya sart oldu aslinda.

İşin kötüsü olaki Allahım korusun semih sakatlandı, bittiğimizin resmidir. Stoper şart ama Serdar da Ömer de zor transferler:(

Sanırım yapılmayacak stoper transferi ama inanmak istemiyorum buna

Umut ve Burak ile oynayacagimiz hemen her cift santraforlu mac sikintili gecer. Top tutamiyorlar, pas yapamiyorlar. En iyi yaptiklari topun arkasindan sprint atmak.

Saka maka seneye için yaptigim kadro baya hosuma gitti :lol::lol:

İşin kötüsü olaki Allahım korusun semih sakatlandı, bittiğimizin resmidir. Stoper şart ama Serdar da Ömer de zor transferler:(

ya stopere yine koyarsin zan baltayi ama ilerde düsünsene bir umut veya burak sakat veya cezali. ne yapacan o zaman . yerli oyuncu lazim en az 1 tane. 2 tane yerli secenek hocayi rahatlatir aslinda. alper potuk + yerli stoper.

Lig sampiyonlugu + olasi bi CL yarı finaliyle gelecek paraya biraz eklemeyle bence bu kadroda uzak degil

Hoş olabilir

60e0cfcddb-1667.png
[/URL][/IMG]

Renktaş şuan zaten harcadığımız paralar, onlar hesaplanarak yatırım harcamaları. Ordan gelen para ayrı, borçlarımız ayrı mı:) Ben yerli bir stoper ve sol bek istiyorum başka beklentim yok. Her sene takım yapıp bozmak iyi değildir zaten

ya stopere yine koyarsin zan baltayi ama ilerde düsünsene bir umut veya burak sakat veya cezali. ne yapacan o zaman . yerli oyuncu lazim en az 1 tane. 2 tane yerli secenek hocayi rahatlatir aslinda. alper potuk + yerli stoper.

Aslında Kerim Frei-Serdar Taşçı- Sneijder olsa tadından yenmez bu transferler...

Renktaş şuan zaten harcadığımız paralar, onlar hesaplanarak yatırım harcamaları. Ordan gelen para ayrı, borçlarımız ayrı mı:) Ben yerli bir stoper ve sol bek istiyorum başka beklentim yok. Her sene takım yapıp bozmak iyi değildir zaten

Olasiliklara göre harcama yapicaklarini zannetmiyorum, sene sonunda gelicek tv geliri tur atlama geliri vs saymazlar.

Bence sola eboue gibi oyunu çift tarafli oynayabilen biri bulsak muhteşem bi kadro olabilir.

Hepsinin olabilitesi var aslinda ama M'vila :confused::lol::lol:

Olasiliklara göre harcama yapicaklarini zannetmiyorum, sene sonunda gelicek tv geliri tur atlama geliri vs saymazlar.

Bence sola eboue gibi oyunu çift tarafli oynayabilen biri bulsak muhteşem bi kadro olabilir.

Hepsinin olabilitesi var aslinda ama M'vila :confused::lol::lol:

Yok arkadaş bizim yönetime Allah kolaylık versin:D Bizim gibi doymayan bir taraftarları var :) Renktaş lig şampiyonluğundan 50milyon demezler ama 40 üstü bir para gelir hesabı, vs mutlaka yapıyolardır. Kaldıki 200milyon doların üzerinde borcumuz var. Ben hala aynı düşüncedeyim Sol bek ve yerli stopere okeyim:)

Türkiyeden ülke içinde transfer yapmak net salaklik bunu bi kez daha gördük.

Alper potuga 5-6 amrabata 8 serdar azize 8m € istenen bi ülkedeyiz.

Gidin gurbetçi bulun scout ekibi oturup cay icip izdivac izlemesin bu ne ?

sneijdere 8.5 veriyoruz allahsiz bursa 8 istiyor serdar azize

Serdar taşci bile 7m ye gelir ki, taşci, azizi baklava yapar gibi katlar

Yok arkadaş bizim yönetime Allah kolaylık versin:D Bizim gibi doymayan bir taraftarları var :) Renktaş lig şampiyonluğundan 50milyon demezler ama 40 üstü bir para gelir hesabı, vs mutlaka yapıyolardır. Kaldıki 200milyon doların üzerinde borcumuz var. Ben hala aynı düşüncedeyim Sol bek ve yerli stopere okeyim:)

Doymamazlik degil bu alinsin demiyorum da ben sadece hayalimi yazdım diyeyim

Sol bek istemiyorum ben su an cidden, yerli bi stoper en acilinden

Biraksinlar carlinhosu önce bi stoper bulsunlar sonra gene arasınlar carlinhosu mu kimi ariyorlarsa

Türkiyeden ülke içinde transfer yapmak net salaklik bunu bi kez daha gördük.

Alper potuga 5-6 amrabata 8 serdar azize 8m € istenen bi ülkedeyiz.

Gidin gurbetçi bulun scout ekibi oturup cay icip izdivac izlemesin bu ne ?

sneijdere 8.5 veriyoruz allahsiz bursa 8 istiyor serdar azize

Serdar taşci bile 7m ye gelir ki, taşci, azizi baklava yapar gibi katlar

Yok Renktaş gurbetçilerin takımları da akıllandı. Artık onlar da türk oyunculara yeşil gözlüklerle bakıyolar:)

Muslera

Eboue Semih Serdar T. Kolarov

Capoue

Hamit Selçuk Sneijder

Lisandro L. Burak

Şu kadro çok mu pahalıya mal olur ki..

Hoş olabilir

60e0cfcddb-1667.png
[/URL][/IMG]

Keşke soldadoyu alabilsek

aslinda yillardir hep bi proje vardir aklimda, onun olmasını dilerim.

Misal Galatasaray alt yapısından cikti 3 kişi.

X Y Z

Gs gitti ilk 18 'e X'i aldi.

Kayseri Y'i, Sivas Z'i kiralik alsın. Para mara vermesin. istedigi kadar kalsin onlarda oynasın.

Bizde mesela gittik Eskisehirden bi adam begendik.

Eskisehir'e 1-2 m verelim uzatmadan versin.

Eger ilerde bu adam avrupaya giderse %25 verelim.

Kisacasi su, Anadolu kluplerinden bi halt olacagi yok bari bizler için futbolcu bassinlar da biz ilerleyelim.

3 büyüklerin yerli kalitesi leş

Lig zevksiz olur belki 5 takim domine eder ligi, ama zaten 50 senede 1 sürpriz dişinda farkli bişey mi oluyor?

Bu arada Oguzhan Özyakupta süper genç :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt