Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

[video=youtube;SpyDL3B3h_Y]https://www.youtube.com/watch?v=SpyDL3B3h_Y[/video]

tum dunya bizi konusuyo beyler

Bir de olumlu konuşsalar. Mesela Hollandalıların çoğu dalga geçiyor hem Türkiye hem de ligimiz ile. Çoğu insan hep önyargılı düşünüyor. Dinimiz ve kültürümüz ile dalga geçenler var. Futbolda bizi son basamak olarak görenler, Türkiye'ye sadece cep doldurmak için gidilir diyenler var.

Ayrıca ligimizin Türkiye dışında başka hiç bir uluslar arası kanalda yayınlanmaması apayrı bir skandal. Şikeciler yüzünden bir de şike skandalı ile imajımız daha da fazla zedelenmiş.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bir de olumlu konuşsalar. Mesela Hollandalıların çoğu dalga geçiyor hem Türkiye hem de ligimiz ile. Çoğu insan hep önyargılı düşünüyor. Dinimiz ve kültürümüz ile dalga geçenler var. Futbolda bizi son basamak olarak görenler, Türkiye'ye sadece cep doldurmak için gidilir diyenler var.

Ayrıca ligimizin Türkiye dışında başka hiç bir uluslar arası kanalda yayınlanmaması apayrı bir skandal. Şikeciler yüzünden bir de şike skandalı ile imajımız daha da fazla zedelenmiş.

öyle bir koyayım ki hollandaya da benim ülkemle kültürümle dalga geçcen hollandalıyada sesi fizandan duyulsun o dangalakların ligleri çok mu iyiymiş sanki ülkelerinin her parçası cennet miymiş bütün hollandayı toplasan bir istanbul etmez

Cevap: Transfer Nöbeti

Bizimle dalga gecmeleri bizi motive etmelidir.

Sampiyon Kulupler Kupasinda yari final oynadigimiz sezon Arsene Wenger takima zayif deyip biyik alti gulmemis miydi?

UEFA Kupasini aldigimiz sezon 1'e 250 vermiyorlar miydi?

Bunlar motive edici seyler olmali.

Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Bence Sniejder bize yakın. Bu günlerde olumlu sonuclanacağını düşünüyorum. Görüşmek üzere.

@bariscenkakkaya: uefa fb nin gelirlerini bir buçuk ay evrak veremedikleri için dondurdu bırakın neyi kimi almaktan bahsediyorsunuz siz

Eskiden ceza sahası çevresinden penaltı gibiydi serbest vuruşlarımız artık 30 Metrelerden de Penaltı gibi olacak :D

Hamit,Sneijder,Selçuk 2-3 sene öncesine kadar bu takımda Sabri Serbest Vuruş kullanıyordu :D

Re: Transfer Nöbeti

öyle bir koyayım ki hollandaya da benim ülkemle kültürümle dalga geçcen hollandalıyada sesi fizandan duyulsun o dangalakların ligleri çok mu iyiymiş sanki ülkelerinin her parçası cennet miymiş bütün hollandayı toplasan bir istanbul etmez

Sadece Hollanda değil ben sadece örnek verdim maalesef genel anlamda kanı böyle. Bunların bu düşünceleri Sneijder gelip çok iyi işler çıkartırsa bir yerlerine girer.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı taraftarların büyük bir heyecanla beklediği Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sky Sports İtalia'ya konuşan başkan Aysal, Sneijder transferinin yüzde 95 oranınında sona erdiğini söyledi.

Hollandalı yıldız ile büyük ölçüde anlaştıklarını ifade eden Ünal Aysal, oyuncu ile sadece ufak detayları görüştüklerini dile getirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt