Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Günaydin benden de. Bugün büyük gün . icimde bir tuhaf heycan var nedense. bu transfer döneminde ilk defa oluyor :b5:

Sneijder - Heitinga ikilisi olucakmış gibi geliyor bana, stoper kalmayınca takımda bence sol bek askıya alıncak.

Sneijder transferi hala yatmadı mı ? Neyse yatınca gelirim yönetimi kötülerim.bol bol yönetim istifa derim.

Sneijder - Heitinga ikilisi olucakmış gibi geliyor bana, stoper kalmayınca takımda bence sol bek askıya alıncak.

Ömer Toprak-carlinhos-sneijder ile kapatiriz Transfer sezonunu diye umuyorum. Yabanci kontenjanindan dolayi ömer en iyi secenek. Serdar tasci yi vermezler .

acilacak olan transfer nobeti sayfa 250-350 surlari transfer aciklanir kanimca.

2-3 gibi:ayatollah:

acilacak olan transfer nobeti sayfa 250-350 surlari transfer aciklanir kanimca.

2-3 gibi:ayatollah:

aksama aciklanir belki pazartesiden saliya aksan gecede ola bilir . En gec yarin. yine aciklanmasa nöbeti terk edecem cünkü bittim ben artik bittim ...

Sneijder:

5.
günün şafağında beni bekleyin. şafakta galatasaray.org'a bakın!

Ömer Toprak-carlinhos-sneijder ile kapatiriz Transfer sezonunu diye umuyorum. Yabanci kontenjanindan dolayi ömer en iyi secenek. Serdar tasci yi vermezler .

Ben yerli oyuncu alabileceğimizi sanmıyorum,

3 transfer yapma ihtimali vermiyorum(Özellikle Sneijder gelirse),

Elinde iyi kötü 3 tane sol bek var tek mevki için, 2 stoper mevki içinde 3 oyuncu var bu mantıkla 2. transfer hakkımızı stoper olucağını düşünüyorum.

günaydin sevgili renktaslarim, sinavi gircek olan arkadaslara basarilar, benim gibi calisan arkadaslara hayirli isler.

ins bugün istedigimiz aciklama yapilir :yenieek:

Aslında transfer önceliğimiz üst düzey stoper eğer bu yapılmaz ise dany-semih sakarlığında yada cezalı durumunda ya balta ya zan oynayacak.

günaydın diyerek geldim

senjder diye işi-gücü s.. ettim

pazartesi sondur benim için

gelmezsen patron tekmeyi basak o biçim :D

Bence bugün cevap gelir. İmzalar v.s. yarın da açıklanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt