Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Modlar göreve.Bu hakaret edenlere lütfen ceza verin.Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok.

Izin almadan yuruyüs yaparasan veya yuruyüs yaparken oraya buraya sallarsan olacagi bu.

Suclu nedense hep Polis hep Devlet halkin hic suzu yok.

Anayasa Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

haha ya birak 2/3 kendini bilmez cikmis agac derdine dusmus .. Oraya yapilacak avm kac kisi icin ekmek kapisi olacak hic haberleri yok kendi keyiflerine dusmusler ..

Burada siyaset yasak ama bu mesajı görünce dayanamadım. Bu nasıl bir kafa ya? Bu nasıl bir zihniyet ya?

Başka yer mi yok kardeşim. Yılların yeşil alanı bir daha gelir mi? Çıldırıcam bu zihniyeti görünce.

hepsine tamam ama biber gazı abartıldı artık 1 metreden adamın gözüne sokulmaz ki,

Tamam haklisin amma Polisde zevkine kafasina göre gazi sikmiyor herhalden.

Demekki saldirilar oldu yada milelt dagilmadi yada bilmemne oldu Polis gazi kullandi.

Yapilacak 3 sey var zaten böylee durumda.

1. Tahzikli Su sikip milleti dagitmak

2. Poliisn Joblarla millete dalmasi.

3. Biber gazi

Daha neyapican ?

Bizim millet iyi sözden anliyormuki Polis güzel güzel konussa sanki Millet dagilcakmi.

Yok Yok Malesef Ülkemde herkes kendisini hakli cikariyor ve her birseyde Polise Devlete yükleniyor.

Transfer var dediler, geldik..

best_animated_images_car_jump_in.gif

Burada siyaset yasak ama bu mesajı görünce dayanamadım. Bu nasıl bir kafa ya? Bu nasıl bir zihniyet ya?

Başka yer mi yok kardeşim. Yılların yeşil alanı bir daha gelir mi? Çıldırıcam bu zihniyeti görünce.

ayran ic ayiklan .. yapilacak yerin bir projesine bak her yer yesillik ... :) ama yok illaki protesto edeyim cunku hobim oldu diyorsan yap

Aynen birde siyaset yapmayın burda diyorlar.. Bunu görünce bende çıktım. Karnınız tok sırtınız pek hiç biber gazı yemediniz üstüne gelip burda siyaset yapmayın diyorsunuz.. Önce siyaseti öğrenmek lazım..

Anayasa Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

Böyle sacma Kanun cidden varmi anayasada ?

Hangi Demokratik ülkede böyle sacma madde var ?

Almanyada toplanti izinsiz yasak ve bunun yasak olmasi da cok mantikli.

zaten oyle yapiyorum cunku bu memleketin meselesi bitmez ve herkez reklam icin kucuk birsey olsa bile protesto etmeye kalkiyor ..

Bir iki kisi buldum twitter'da kadin her protestoya katiliyor thy den tut taaa ne sacma sapan seylere .. bunlar orgut olmus sizlerde gercekten birseyi savunduklarini saniyorsunuz ama yaniliyorsunuz !!

Sen hayatında bir şey savunma bırak. Boş boş takıl ne gerek var di mi Bir şey için mücadele etmek. Sen yanılıyorsun orası bir kaç zengin işadamı için peşkeş çekilerek avm yapılacak. O park bir daha geri gelmeyecek.

Kusura bakmayın ama burada aksamları çok lüzumsuz muhabbetler dönerken siz buna ses çıkarmayıp gelip bize laf ediyorsanız böyle zihniyere tükürülür..

Kimsenin sana laf ettiğini görmedim bende sana etmedim gereksizlesiyo boş boş konuşmaya devam ederek sokak jargonunda konuşuyorsun hayatta başarılar. Hoşuna gitmeyen muhabbet oluyorsa git yapanlara konuş çünkü konu senin demeye çalıştığın şeyler değil

Ben fazla bu konuda tartismak istemem ama kim ne derse desin Türk Polis'i insan'lik disi hareketler yapinca kimse konusmuyor, 10-15 kisi sokak'lara cikip 2-3 gün bagirinca 2 hafta Medya'da en cok konusulan konu oluyor.

Demekki saldirilar oldu yada milelt dagilmadi yada bilmemne oldu Polis gazi kullandi.

3. Biber gazi

Daha neyapican ?

Bizim millet iyi sözden anliyormuki Polis güzel güzel konussa sanki Millet dagilcakmi.

Yok Yok Malesef Ülkemde herkes kendisini hakli cikariyor ve her birseyde Polise Devlete yükleniyor.

Hollanda'da yasiyorum .. yasiyanlarda bilir .. burda sen polise el kaldir adamin seni silahla vurup indirmesi serbest !!!!!! Dua edin polis daha turkiyede gaz sikmaktan baska birsey yapmiyor .. Avrupada vurup indirirler adami .. sonra da medya cit sesi bile cikaramaz ..

Hollanda'da yasiyorum .. yasiyanlarda bilir .. burda sen polise el kaldir adamin seni silahla vurup indirmesi serbest !!!!!! Dua edin polis daha turkiyede gaz sikmaktan baska birsey yapmiyor .. Avrupada vurup indirirler adami .. sonra da medya cit sesi bile cikaramaz ..

Hollanda devleti ile bizim devlet birmi ?

ayran ic ayiklan .. yapilacak yerin bir projesine bak her yer yesillik ... :) ama yok illaki protesto edeyim cunku hobim oldu diyorsan yap

Senin gibiler olduktan sonra gelecek için daha da ümitsiz oluyorum. Hayatınız taş, bina yığını ,sizin için orada bir ağacın ya da bir hayvanın hayatı önemli değil. Önemli olan yık yenisini yap.

Ben Almanyada yasiyorum ve Alman Polisin ne yapdigini cok iyi biliyorum amma arada 1 fark var.

Almanyada Halk Hakkini biliyor ve ne Dogru ne yanlis ve nasil birseye karsi Protesto edilecegini biliyor.

Malesef bu Tr de yok.

Her kendini hakli zaneden kendisini Haksiz yere sokuyor bilincsiz hareketlerle

Ynt: Transfer Nöbeti

3. Biber gazi

Daha neyapican ?

Bu kafaya maklube ve ayran ile mi ulaşılıyor çok merak ediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zoruna gidenler nasıl ortaya çıkıyor? Polis terörünü konuşmak da siyaset olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt