Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hollanda'da yasiyorum .. yasiyanlarda bilir .. burda sen polise el kaldir adamin seni silahla vurup indirmesi serbest !!!!!! Dua edin polis daha turkiyede gaz sikmaktan baska birsey yapmiyor .. Avrupada vurup indirirler adami .. sonra da medya cit sesi bile cikaramaz ..

Orada yaşıyorsunuz bana hollanda da polisin halktan birini vurup indirdiği bir haber gösterir misiniz? bizim buralara yansıması yok siz orada yaşıyorsunuz haberiniz olmalı

Re: Transfer Nöbeti

Hollanda'da yasiyorum .. yasiyanlarda bilir .. burda sen polise el kaldir adamin seni silahla vurup indirmesi serbest !!!!!! Dua edin polis daha turkiyede gaz sikmaktan baska birsey yapmiyor .. Avrupada vurup indirirler adami .. sonra da medya cit sesi bile cikaramaz ..

Bende hollanda'da yasiyorum ve bu net bir yalandir. Hollanda polisi Türk polisin yaninda kuzu gibidir.

Bu mantıkta insanlar kalmış,diyecek hiç bir şeyim yok.Bu işin partisi olmaz,görüşü de,mantığı olur. Ne zaman ki mantığı ön plana alacağız o zaman ilerleyeceğiz zaten.

Iyi iş kapısı açılsın diye AVM yap,burada AVM yapılsın diye ne kadar üretim yeri yıkıldı haberin var mı? Üretme üretme ama 100 metrede bir tüketeceğin bir yer olsun,yeşil alanların da canına oku,sonra her şey bitip satıp savdığımızda kesip biçtiğimizde ne yapacağız.

Ben bu gençlikten bunları duyduğuma utanıyorum ama bazıları böyle konuşmaktan hala utanmıyor.

Normalde konuşmazdım ama bu son olacak,kimseye de cevap vermeyeceğim.

Transfer nöbetini dağıtmamak için arkadaşlara da saygılı olup bir konu açın orada tartışın,burada transfer nobeti bekleyip de vicdani olan hic kimsenin bu olanlara kayıtsız kalacagını ben sanmıyorum;o arkadaş bu konuşmaları başlatırken doğru bir söz söyledi ama herkesi duyarsız olarak içine katması gereksizdi.

Beyler tartışmanızı başka yerlerde yapın.

Burası transfer forumu. Ayrıca bu ülkedeki siyasi olaylara 'al birini vur ötekine' mantığıyla yaklaşırsanız çok daha mutlu olacağınız emin olabilirsiniz.

Şimdi İnler geliyor mu? Yoksa Jem ile mi devam edeceğiz?

Ömer mevzu tartışmak değil ki adamın biri geliyor olaylar var siz burada napıyorsunuz e doğal olarak senin ne işin var burada denilmezmi. Başka bir yerde yaşayıp gezi parkında işi düşmemiş yaşamamış bir insan orada yaşayıp direnenleri neden eleştirir bunun mantığını söylüyorum. Üstüne ne dediğimi anlamayıp bana açıklama yapmaya çalışanlarda cabası. Neyse İnler iyidir.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bende hollanda'da yasiyorum ve bu net bir yalandir. Hollanda polisi Türk polisin yaninda kuzu gibidir.

tüm dünya polislerini hollanda polisiyle bir tutmak ne kadar mantıklı onu da tartışmak lazım:)bende belirli bir süre fransa'da bulundum tam anlamıyla arkadaşın dediği gibi polisler hiçkimse birşey yapamıyor..

Polislerin durup dururken biber gazı sıkacaklarını sanmam.

Birde dünya kadar parfüm sıkıp doğaya zarar verenlerin böyle bir eylemde olması manidar.

Valdes kalıyorsa. Muslera'nın Barca işi yatıyor demektir.

Birde dünya kadar parfüm sıkıp doğaya zarar verenlerin böyle bir eylemde olması manidar.

Nerede yaşıyordun il olarak? Sence ağaçlar kesilsin mi? Avm yapılsın mı oraya?

Muslera kalır zaten kimse kaleciye 20-25 ve üstü vermez bu ara kolay kolay Manu yaptı şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorlardır.

Önce konu hakkında bilgi sahibi olsan? Görüntüler mevcut.. Sabahın 5'inde uyuyan insanlara gelip biber gazı sıkıyorlar yahu! Ayrıca bir taraftar olarak çok deplasmanda gereksiz yere biber gazı yemiştim..

Transfer Nöbeti

Bende Hollanda da yasıyorum. Hollanda polisi de aslında bu son senelerde medyaya çok çıkmaya başladı. Belki Türk polisine göre daha az siddet kullaniyor olabilirler bazılarımıza göre. Fakat şunu da unutmayın ki hersey de polisin suclanmamasi gerekir. Türk polisini Hollanda polisi ile kıyaslarken, Türk insanını Hollanda insanı ile de karşılaştırmak lazım. Ne yalan söyleyeyim bizim insanımız şiddeti Hollandalilara göre daha çok ta hak ediyorlar...

Konunun sadece Gezi parkı olmadığını hepimiz biliyoruz. O sadece bardağı taşıran son damla oldu. O yüzden olayları sadece ağaç sevgisi, deodorant v.s. üzerinden değerlendirmeyin. Şu an mirasyedi hayırsız evlatlar gibi ülkenin para eden her varlığını satıyorlar. Miras bitince hepimiz gerçekleri göreceğiz.

Şu tür polislerin mi?

6wwUX.jpg

Getirileri - Götürülerine bakmak lazım. Oradan kesip başka yere dikeceklerse AVM yapılabilir.

Orada yüzyıldır olan bir park yıkıp agağçları gidip bayrampaşaya dikince senin için tamam o zaman?

Nasıl bir şey ya? O zaman avm yi gidip başka bir yere yapsalar olmaz mı?

Örneğin new yorkta milyonlarca metrekare olan central park'ta ağaçlar sökülsün onları gidip new jersey diksinler ve bütün oraya iş merkezi yapsınlar .Herhalde dünyanın her yerinde bu öneri için insanlar bugün ne yapıldı ise aynısını yaparlar.

Oranın bir avm'ye ihtiyacı yok. PARKA ihtiyacı var.

Belli ki istanbul'da yaşamıyorsun

Dünya metropollerindeki AVM sayıları

Atina: 1

New York: 7

Paris: 5

Berlin: 3

Tokyo: 22

İstanbul: 93

Toplu ceza alacaksınız arkadaşlar yapmayın.

Benim de yorumum var Ama yapamayacağım sonra çıkamıyoruz işin içinden.

Alın size düşünecek konu. Ya yönetim Jem'i direk ilk 11 için ve Melo'nun yerine düşünüyorsa. İnler tamamen spekülasyondan ibaretse?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt