Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Polisleri savunanların tez zamanda biber gazı yemesini dilerim..
Polisleri savunanların tez zamanda biber gazı yemesini dilerim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda'da yasiyorum .. yasiyanlarda bilir .. burda sen polise el kaldir adamin seni silahla vurup indirmesi serbest !!!!!! Dua edin polis daha turkiyede gaz sikmaktan baska birsey yapmiyor .. Avrupada vurup indirirler adami .. sonra da medya cit sesi bile cikaramaz ..
Hollanda'da yasiyorum .. yasiyanlarda bilir .. burda sen polise el kaldir adamin seni silahla vurup indirmesi serbest !!!!!! Dua edin polis daha turkiyede gaz sikmaktan baska birsey yapmiyor .. Avrupada vurup indirirler adami .. sonra da medya cit sesi bile cikaramaz ..
Beyler tartışmanızı başka yerlerde yapın.
Burası transfer forumu. Ayrıca bu ülkedeki siyasi olaylara 'al birini vur ötekine' mantığıyla yaklaşırsanız çok daha mutlu olacağınız emin olabilirsiniz.
Şimdi İnler geliyor mu? Yoksa Jem ile mi devam edeceğiz?
Orada yaşıyorsunuz bana hollanda da polisin halktan birini vurup indirdiği bir haber gösterir misiniz? bizim buralara yansıması yok siz orada yaşıyorsunuz haberiniz olmalı
Bende hollanda'da yasiyorum ve bu net bir yalandir. Hollanda polisi Türk polisin yaninda kuzu gibidir.
Valdes kalıyorsa. Muslera'nın Barca işi yatıyor demektir.
Polislerin durup dururken biber gazı sıkacaklarını sanmam.
Birde dünya kadar parfüm sıkıp doğaya zarar verenlerin böyle bir eylemde olması manidar.
Polislerin durup dururken biber gazı sıkacaklarını sanmam.
Birde dünya kadar parfüm sıkıp doğaya zarar verenlerin böyle bir eylemde olması manidar.
Nerede yaşıyordun il olarak? Sence ağaçlar kesilsin mi? Avm yapılsın mı oraya?
Getirileri - Götürülerine bakmak lazım. Oradan kesip başka yere dikeceklerse AVM yapılabilir.
Getirileri - Götürülerine bakmak lazım. Oradan kesip başka yere dikeceklerse AVM yapılabilir.