Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yahu sen Polis münferit olarak tek başına bir iş yapabilir mi sanıyorsun? Başlarındaki amirler gaz sıkmayan polisleri not alıyor, daha sonra bir ton fırça kayıyorlar bunlardan haberin yoksa konuşmayacaksın. Ben polis olsam ne değişecek, bu zihniyeti değiştirmek lazım öncelikle. İş çok acayip boyutlara gidiyor da sizin gibilerin pek umrunda değil nedense.

Tamam yapamaz amma öyle bi duruma getiriliyorki hep Polis suclu .

Daha hic bir kere Halk suclu diye duymadim okumadim.

Pkk eylem yapar butun milelt Polis iyi yapdi der.

Baskalari yapar Polis suclu cikar .

Bu mu Mantik ?

Gecen sene Fener olaylarinda orda niye Polis suclu denmedi Burda ?

Isinise gelince Polis suclu gelmeyince Baskalari suclu bukadar kolaymi ?

Cevap: Transfer Nöbeti

SORU: Aynı durumun Galatasaray lisesinin ve üniversitesinin başına geldiğini düşün! Düşünebilir misin? Tepkin yine aynı olurmuydu?

Cevap : O gun boyle orgutlenmis salak issiz gucsuz isini gucunu protestoya adiyan insanlar degil gercek Galatasaraya , Galatasaray Lisesine sahip cikmak isteyen insanlar olacagi icin tabikide tepkim baska olurdu .. :)

Bu mu Mantik ?

Isin ucu AKP dokununca Polis suclu .. :) Dokunmayinca .... anladin sen

bu tartışmaları farklı bir platformda yapılması daha mantıklı olmaz mı? burası transfer nöbeti lütfen sadece transfer konusunda konuşalım, ülke sorunlarına duyarlı arkadaşlarımı farklı platformlarda görmek isteriz

Bizim stadın açılışın toki başkanı (şimdi bakan) rahmetli Özhan Canaydın'a söylendi diye ortalığı ayağa kaldıran biz değilmiydik? O zamanda aynı şeyleri söylediniz mi şuan polisin yaptığını destekleyenler? Halbuki Özhan Başkanı çok eleştirmiştik zamanında.. Ama durum taraf olma olayı değil.. Hak meselesi..

Sözde anlatilanlara göre Milelt sahte biletlere iceriye girmeyi ugrasmis ve kapilardan cekilmemis ve Polis sonunda gaz sikmis milleti dagitmaya.

Dogru mu degilmi ben bilmem ben orada yokdum amma aciklama bu.

Polis yine haklı yani. :) Hatta 10 kişi kapıyı kırmaya çalıştı diye hadi haklı diyelim ki biletler sahte değildi.

10 kişi için çoluk çocuk demeden 10 binlerce insana gaz sıkıp hala evet hatalı diyemeyen biri nasıl olur?

Yazık biz bile 5 sene önce falan fenr deplasmanında durup dururken yediğimiz dayağı biliriz.

"YÜRÜ LAN ... SİZİN YÜZÜNÜZDEN GECE 11'DE BURDAYIZ ÇAT COP".

aynen dediği bu vururken sebep ise daha yürüyecek miyiz?

Cevap : O gun boyle orgutlenmis salak issiz gucsuz isini gucunu protestoya adiyan insanlar degil gercek Galatasaraya , Galatasaray Lisesine sahip cikmak isteyen insanlar olacagi icin tabikide tepkim baska olurdu .. :)

Buradada çok iyi bir örgütlenme var.. Tek bir molotof yok, taşkınlık yok! Sadece otutarak orada uyuyarak protesto ediyorlar..Sanatçılar Gazetciler aydınlar var o parkta.. Demekki olaya taraf olarak bakıyorsun?

:SS: sanaçtılar, gazeteciler ,milletvekileri ,öğrenci ,doktor , öğretmen vs vs O gun boyle orgutlenmis salak issiz gucsuz isini gucunu protestoya adiyan insanlar diyebiliyorsan sen padişah falan olalısın...

Medeniyet farkı olduğu kesin hollanda'da yaşıyor olabilirsin ama orta çağ karanlığında herhalde. Arada bir çık dolaş evde yada sadece türk arkadaşlarınla takılma.

:)ben kendi hur ve ozgur irademle kendi bakis acimla bakiyorum olaylara .. Sende oyle yapiyorsun eyvallah ..

Bir de laf sokacam diye sekilden sekile girme .. Isimi gucumu bilmeden dag basindan yorum yaziyon

Bu mu Mantik ?

Yahu bak olaydaki önemli noktayı kaçırıyorsun. Her zaman polis suçlu diye bir durum yok zaten ortada. Ama orantısız güç kullanıldığı gibi bir gerçek var. Sen devlet olarak marjinal grup dediğin provokatör adamlarla oraya hakkını savunmaya gelmiş insanları bir tutarsan terbiyesizlik yapmış olursun. Bu iş AKP,CHP,MHP meselesi değil. Bu iş devletin başındaki insanların bu ülkeyi kendi çiftlikleri gibi görmeleri.

1995'te İstanbul'da artık eskisi gibi ağaç yok buna çok üzülüyorum diyen Tayyip Erdoğan. Şimdi ise aynı yerlere AVM yapma aşkıyla yanıp tutuşuyor ve önüne çıkan her engeli orantısız güç kullanarak, biber gazına maruz bırakarak dağıtmaya çalışıyor. Bu zihniyeti nasıl savunabiliyorsunuz?

:SS: sanaçtılar, gazeteciler ,milletvekileri ,öğrenci ,doktor , öğretmen vs vs O gun boyle orgutlenmis salak issiz gucsuz isini gucunu protestoya adiyan insanlar diyebiliyorsan sen padişah falan olalısın...

Ya cevap vermeyin adama sorun hayatında kaç kere Gezi Parkına oturmuş dinlenmiş simit ayran içmiş sevgilisiyle el ele gezmiş uğraşmaya değmez.

Bizim stadın açılışın toki başkanı (şimdi bakan) rahmetli Özhan Canaydın'a söylendi diye ortalığı ayağa kaldıran biz değilmiydik? O zamanda aynı şeyleri söylediniz mi şuan polisin yaptığını destekleyenler? Halbuki Özhan Başkanı çok eleştirmiştik zamanında.. Ama durum taraf olma olayı değil.. Hak meselesi..

Hak Meselesini korurkan amma Kanunlara göre koruyacaksin.

Toplarsin imzalari aylar önce gotürürsen mahkemeye falan fisman ne gerekiyorsa yaparsin pek anlamam hukucu degilim.

Oraya gidip her sey bitmisken her seyi önlemege kalkarsan ve Polise falan kafa tutarsan ozaman olucagi bu.

Böyle oldumu bilmiyorum eger öyleyse diyorum cunkü ben dedigim gibi durup dururken bir sey yokken Polisin öyle siddet uyguladigini dusünmüyorum.

ya birak onlar sirf orda AKPye karsi olduklari icin bulunuyorlar .. parkta yatan kalkana diyorum .. cadirlari atese verenlere .. Bana bir doktor / sanatci goster polise yumruk atan ?

Bu Fotoraflar iyi tamamda bu fotoraflar neyi anlatiyor ?

Bu olaylar nasil alevlendi nasil basladi asil önbemli olan bu .

Bir sey olmusdur da bu duruma gelmisdir.

Hic kimse bana Polis gelip hic bir sey yokken gazi sikip millete saldirdigini anlatamaz durup dururken.

100 de 100 bir seyler olmusdur ve asil önemli olan o.

Türkiye'de yaşanan onca polis şiddetine rağmen hala bunu söyleyebilen insanların olması gerçekten üzücü. Orantısız güç kullanıldığı bir gerçek. Her vatandaşın haksızlığa karşı direnme hakkı vardır. Dün gezi parkında ne polise taş atanlar vardı ne de saldıranlar. tek bir hakaret bile yoktu belkide. oturan insanlara biber gazı sıkıldığı, çadırlarının yakıldığı, gazetecilerin görevini yaparken dövüldüğü kamerasının kırıldığı nerde görülmüş hangi mantığa sığar bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt