Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Fotoraflar iyi tamamda bu fotoraflar neyi anlatiyor ?

Bu olaylar nasil alevlendi nasil basladi asil önbemli olan bu .

Bir sey olmusdur da bu duruma gelmisdir.

Hic kimse bana Polis gelip hic bir sey yokken gazi sikip millete saldirdigini anlatamaz durup dururken.

100 de 100 bir seyler olmusdur ve asil önemli olan o.

Peki ne gibi bir olay olmuş olabilir bu fotonun haklılığını ortaya koyacak? Ya kafanızı biraz kumdan çıkarırsanız böyle durumları yaşamanıza bile gerek yok, Uzaktan oturup izleseniz yeter polisin tavrını görmek için...

Hep verdiğim bir örnektir muhtemelen Eskişehirdeydi, Halk üst geçit istediği için yürüyor belediyeye doğru polisler cop ve biber gazıyla dağıtıyor.. Artık ülke o noktaya geldi farkında değilsiniz hala kesin birşey olmuştur kesin birşey yapılmıştır deniyor bunun siyaseti olmaz insan canı var ortada, AKPlinin, CHP'linin, MHPlinin, Sağcısının, Solcusunun herkesin tepki koyması lazım bu tavırlara...

Transfer yes or no

Hak Meselesini korurkan amma Kanunlara göre koruyacaksin.

Toplarsin imzalari aylar önce gotürürsen mahkemeye falan fisman ne gerekiyorsa yaparsin pek anlamam hukucu degilim.

Oraya gidip her sey bitmisken her seyi önlemege kalkarsan ve Polise falan kafa tutarsan ozaman olucagi bu.

Böyle oldumu bilmiyorum eger öyleyse diyorum cunkü ben dedigim gibi durup dururken bir sey yokken Polisin öyle siddet uyguladigini dusünmüyorum.

peki bu ükede hak hukuk var mı ??

:)ben kendi hur ve ozgur irademle kendi bakis acimla bakiyorum olaylara .. Sende oyle yapiyorsun eyvallah ..

Bir de laf sokacam diye sekilden sekile girme .. Isimi gucumu bilmeden dag basindan yorum yaziyon

Ya laf sokmaya gerek yok herşey ortada. Dünyanın en medeni yerinde yaşayıp bu zihniyete sahip olmak farklı bir kişilik olduğunu gösterir. Hatta sen oarada bile yaşamıyorsun bence ya neyse. Dağ başı işte istanbul biz avm istemiyoruz.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bu akp hiç yanlış yapmaz mı? Hiç hayatında bu adamları eleştirmedin mi? Hep mi doğru yapıyorlar?

AKP nin yanlislari var tabiki.

Ama öyle bi duruma getiriliyorki sanki AKP nun her yapdigi kotü ve hic iyiligi yok adamlarin.

Adamlarin nekadar iyi yapdiklari isler var amma nedense hep kötulükler araniyor ve buyütülüyor.

AKP sev sevme o beni ilgilendirmes amma adamlari Vatan haini Seriatci gerici falan fisman ilan etmek ayip ya ayip.

CHP , MHP zamanlari Cabuk unutmayin diyorum ve dünyada hic bi yönetim 100 % Dogru is yapmaz .

Toplarsin imzalari aylar önce gotürürsen mahkemeye falan fisman ne gerekiyorsa yaparsin pek anlamam hukucu degilim.

Oraya gidip her sey bitmisken her seyi önlemege kalkarsan ve Polise falan kafa tutarsan ozaman olucagi bu.

Böyle oldumu bilmiyorum eger öyleyse diyorum cunkü ben dedigim gibi durup dururken bir sey yokken Polisin öyle siddet uyguladigini dusünmüyorum.

Olay bu değil.. Yargıya götürsende yargı siyasallaştığı için kimse güvenmiyor. Eylem için gerekli izinleri Valilik ve kaymakamlıklardan alırsın. Emniyet güçleride valiliklere bağlıdır. Biber gazı sıktıran valilik izin verirmi yasal bir eyleme? Oturduğunuz yerden çok kolay görünüyor olaylar. Türkiye hukuk devleti değil, demokratik bir devlet değil. Hepsi sözde..

Senin derdin ne avm mi yapılsın güzelim park. Taksim meydanında sadece kalan o yeşillik var. Yazık değil mi ? Kime peşkeş çekilecek. İstanbul'da 10 adımda bir avm var. Daha 2 sene önce tüpçü açtı. Ama o park bir daha geri gelmeyecek. Yapmayın etmeyin.

Bir adamı bir görüşü savunabilirsiniz ama her yapılan doğru olarak kabul edilemez.

Anlatamadım galiba benim taraf olduğum yok. Her iki taraf için şunu söylüyorum: Direniş tamamen saçmalık, saçma olmasının sebebi söylediğim gibi insanların tepki verdiği olaylarda istikrarsızlık var, her zaman her yerde sesini çıkarırsın eyvallah, ama gelip o olayda yok bu olayda varsan altında kurnazlık ararım, fırsatçılık yani. Öte yandan tabiki de bu şehirde daha nice büyük park alanları, açık alanlar olmalı, şehir modernleşeceğiz diye berbat bir hale geliyor, her yer bitti yeşil alanlar mı kaldı der insan.

Toplarsin imzalari aylar önce gotürürsen mahkemeye falan fisman ne gerekiyorsa yaparsin
pek anlamam hukucu degilim.

Komik olmayın Türkiye'de yaşıyorsunuz. Yok burda öyle bir adalet sistemi. Ayrıca orda yapılan yıkım tamamen kanunsuz bir yıkımken, halktan gizli gece gelip yıkımlar yapılmaya çalışılıyorken sizin burda hiç bir şey bilmeden konuşmanız, hala polisi savunmanız gülünç.

Selamin Aleykum hayirli cumalar beyler.

Ya laf sokmaya gerek yok herşey ortada. Dünyanın en medeni yerinde yaşayıp bu zihniyete sahip olmak farklı bir kişilik olduğunu gösterir. Hatta sen oarada bile yaşamıyorsun bence ya neyse. Dağ başı işte istanbul biz avm istemiyoruz.

agh keske yasamasaydim Hollanda'da mis gibi kendi memleketimiz dururken .. ama davulun sesi uzaktan hos gelir .

ya birak onlar sirf orda AKPye karsi olduklari icin bulunuyorlar .. parkta yatan kalkana diyorum .. cadirlari atese verenlere .. Bana bir doktor / sanatci goster polise yumruk atan ?

Eski akp bakanı ve şimdiki akp milletvekili Ertuğrul Günay'da var o parkta.. Eyleme destek veriyor. Neyin kafasındasın? Biraz bilgi sahibi olunda öyle yorum yapın!

Yürüyen Köşk'ün Hikayesi

21 Ağustos 1929' da Bursa' ya gitmek üzere Ertuğrul Yatı ile İstanbul'dan hareket eden Atatürk,Yalova sahilinden geçerken dallarını özgürce uzatmış, başı dik asırlık bir çınar ağacını görür. Atatürk yatından inerek, çınar ağacının olduğu yere çıkar, sırtını gövdesine dayanarak gölgesinde oturur. Atatürk' ün isteği üzerine çınar ağacının yanında yapımına başlanan köşk, Eylül ayında tamamlanır. Atatürk bir gün Millet Çiftliği içinde yer alan bu köşk' e geldiğinde, binanın hemen yanındaki ulu çınar ağacının dallarını kesmeye çalışan bir bahçıvan ile karşılaşır ve bunun nedenini sorar.

"Ağacın dalları uzamış binanın duvarlarına dayanmış" yanıtını alan Atatürk,

"Ağaç kesilmeyecek, bina kaydırılacak" emrini verir.

Bina, İstanbul Belediyesi Fen İşleri Yollar Köprüler Şubesi Başmühendisi Ali Galip ALNAR ve ekibi tarafından, Atatürk' ün nezaretinde, raylar üzerinde yürütülerek 4 metre 80 santimetre kaydırılır. Kaydırılma işlemi iki gün sürer ve ulu çınar ağacı da kesilmekten kurtulur. Köşk o günden bu yana "YÜRÜYEN KÖŞK" diye adlandırılır ve ağaçta Cumhuriyetimiz gibi dimdik ayaktadır.

Nereden nereye...

Transfer nobeti degilmis burasi

peki bu ükede hak hukuk var mı ??

Bu ülkede hak ve hukukun olmadığını biraz objektif bakabilen herkes biliyor da bazı kafalar almıyor nedense. Olayın toplumsal bir olay olmasına gerek yok daha geçen gün yüzde yüz haklı olduğumuz bir mevzuda emlakçının sahte belgesi yüzünden 5 bin lira ödemeye mahkum edildik. Ve olay temyize gidip döndükten sonra bile aynı şekilde kaldı. Ondan sonra da hak meselesinden kanunlardan bahsederler.

siyasi nefretinizi mümkünse başka yerde kusun.kimsenin gayesi orman çimen yeşillik yıkılan banklar değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt