Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bakıyorum da forumda son günlerde Sneijder'i amaçsızca eleştirme trend olmuş kimisi gönderiyor,kimisi kadrolardan kesip EmreÇ'yi kadrolara koyuyor,kimisi iflah olmaz diyor.

Sneijder'ın yarı dönem performansı iyi değildi kabul ama bu adamın uzun süre maç eksiği olduğunu bile bile aldık yani sürpriz bir performans değil performansıyla ilgili dün de ''De Telgraf''a bir açıklama yapmış

Görüldüğü üzere kendisine kabul ediyor performansını ama Avrupa futbolundan bihaber olan Türk ligini TRT maç özetlerinden takip eden bir kesim, böyle aptalca açıklamalarla gündemde kalmaya çalışan başta Sergen olmak üzere bir çok spor programı sunucusu olduğu sürece Sneijder tabi bilmiyorlar Sneijder'i, gelmişler yarı dönem performansını izleyerek oyuncu hakkında ithamda bulunuyorlar.

Sneijder kendide kabul etmiş iyi olmadığını onca maç eksiği vardı haklı adam. Sneijder gibi piyango 10-15 yılda bir vurur zaten bu adam İnter'de sorunlar yaşamasa kendisini de alamazdık bir 5 sene daha.

Biraz sabır.

images

Spor yazarlarının büyük çoğunluğu Galatasaray'ın başarısızlığını istedikleri için. Ne kadar iyi oyuncumuz varsa çamur atma derdindeler dikkat edersen. Sneijder için söylenenlerin daha fazlası Melo için söyleniyor. 2 senedir Melo'nun yaptıkları ortada ve bazı kesimler çatlıyorlar bir an evvel göndermek için kamuoyu yaratıyorlar. Tamam şuna katılıyorum Melo'nun özellikle Riera ile kavga meselesi yüzünden Ünal Aysal sözleşmenin bizim lehimize olmasını istiyor, 3 senelik imza attıktan sonra olay çıkartmayacağını nereden bilebilirim diyor bu konuda hemfikirim.

Ama medya bunu nasıl yansıtıyor. Galatasaray Melo'yu istemiyor, Melo başka takıma gitmek istiyor diyerek hem yönetime tepki koymamızı istiyorlar. Hem de Melo'yu aldığımız zaman gidecek başka bir yer bulamadı bize geldi algısı yaratmaya çalışıyorlar. Kötü performans sergilediği maçlar sonunda da böyle konuşmaya devam edecekler. Ama Allah'tan Galatasaray taraftarının çoğu bilinçli de bu oyunlara gelmiyoruz.

Vatandaşım.. Transfer nöbetine engel olduğum arkadaşlardan özür dilerim. Ama fikirlerimi beyan etmekten vazgeçmeyi düşünmüyorum ;)

fikirlerinden bana ne? insanlara gelmiş peygamber efendimiz üzerinden biz buyuz , ya siz???

sen burdan ayrıştırıyosun. hala anlamıyorsunuz anlamayacaksınızda???

olaya tepki koy , burdaki insanlara değil olur?

sen neyi sorguluyosunnn?? sen kimmsinnn.

olayları kişileştirme? konudan konuya atlama..

at gözlüğü ilede bakma arkadaşım olaylara...

daha önce yazdım. insanlara duyarsırsınız diyip haklı olacağınız konuda da haksız çıkmayın..

usta benim yorumumu silerken bu arkadasın yorumunuda silseydiniz bari.. adil davranın canımızı yiyin.

Ua bile gezi parkına protestoya gidiyor. Herkes ayaklanmış. İki tane dünyadan habersiz almancı kalkmış tc polisini koruyor. Bizim burda şöyle yaparlar böyle yaparlar bilmem ne ayakları. Yarım metreden bir bayana biber gazı sıkmak nedir. Buna ses cikarmayanda kör şeytandır. forumda bunları konuşmak yasakmış. Olaya gel.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bu yazdıkların iyi hoş da;

tc polisi ne demek ? güzel kardeşim..

Bu ülkenin adı tc değil Türkiye Cumhuriyeti.. Biraz daha dikkatli ve duyarlı olalım..

wesley sneijder dunyanin en iyi orta saha tobcusudur bunu inkar edene eldivenimi cikarip shaplatmakla yetinirim

fikirlerinden bana ne? insanlara gelmiş peygamber efendimiz üzerinden biz buyuz , ya siz???

sen burdan ayrıştırıyosun. hala anlamıyorsunuz anlamayacaksınızda???

olaya tepki koy , burdaki insanlara değil olur?

biri çıkıp 2-3 ağaç derse mesele büyür ;) anlamak istediğimizi inançlarınız üzerinden vurgulamakta mı suç..? uzatma konuyu.. verdiğim cevaplara önceki sayfalardan ulaşabilirsin..

Bu Geziparki olayi nedir?Haberleri seyrediyorum hic öyle bir Konu yok.

usta benim yorumumu silerken bu arkadasın yorumunuda silseydiniz bari.. adil davranın canımızı yiyin.

silen silir.

adeletli davranmayı öğren önce...

peygamber efendimizin lafını buraya taşıyp, bunun üzerinden biz buyuz ya siz demek hakarettir benim terimimde..

anlamıyorsan bidaha yazayımm.. olaya tepki koy olaya?????

biri çıkıp 2-3 ağaç derse mesele büyür ;) anlamak istediğimizi inançlarınız üzerinden vurgulamakta mı suç..? uzatma konuyu.. verdiğim cevaplara önceki sayfalardan ulaşabilirsin..

AVM nin ortaklarından biri arınçın oğluymuş

transfer ile alakalı bişey yazmayacağım arattım forumlarda bulamadımda yeni başlıkta açamıyorum 500 mesajım yok,

taksimdeki olaylar ile ilgini bir konu yokmu forumda ?

silen silir.

adeletli davranmayı öğren önce...

peygamber efendimizin lafını buraya taşıyp, bunun üzerinden biz buyuz ya siz demek hakarettir benim terimimde..

anlamıyorsan bidaha yazayımm.. olaya tepki koy olaya?????

Olaya tepki koyup yaşanan durumu haklıymış gibi gösterenlere de tepki koyuyoruz. Transfer nöbeti tutanlara neden duyarsızsınız diyen olmadı! geçmiş mesajları oku öyle gel!

emek sineması, 3. köprü, 3. havalimanı, taksim gezi parkı, anadolu'nun her yerinde gördüğümüz hesler, gelişmiş ülkelerin yapımını durdurduğu nükleer santraller, termik santraller... tüm sektörler birer birer özelleştirilirken inşaat sektörünün devlet eliyle yürütülmesi ve tekellerin desteklenmesi aslında gidişatın özeti gibi. metalaştırılabilecek ne varsa metalaştıralım, onları satıp para kazanalım. toprakları parselleyip satabiliyoruz; durmayalım, satalım! kesebildiğimiz her şeyin yerine toplu konut veya avm yapalım! trafiği rahatlatmak bahanesiyle köprü döşeyelim milyonlarca ağacı keserek. itiraz edenin üstüne polisi salalım. genç, yaşlı, kadın, erkek, işçi, memur, esnaf, taraftar dinlemeden polisi salalım üstlerine. biber gazını tatmayan kalmasın. özür diliyorum moderasyon ama, bu başlık tamamen ilgi alanımız bence. öyle böyle değil. bugün galatasaray taraftarı olarak bu baskıya karşı durmazsak, ne taraftarlık onurumuz kalır ne insanlık onurumuz... ama zamanında aynı bağın gülüydük biz.

Sözlükten.

sen biber gazımı yedin???

ben sana diyorum ki.. 2-3 ağaç için tepki verenler (lafı gelişi bu) , başka şeyler için ortada olmazlar. başka şeye tepki verenler 2-3 ağaç için tepki vermezler. bu ülke böyle diyorum.

Arkadaşlar, emin olun ki konunun hassasiyetinin farkındayız. Ancak bazı sebeplerden dolayı bu tarz konuları burda konuşmanız uygun değil.

İlk olarak, size katılıyorum, hayatta futboldan, transferden çok daha önemli şeyler var. Fakat bu şeylerin yeri bu forum değil, eminim ki bu tip meseleleri tartışabileceğiniz çeşitli platformlar vardır. Bu tartışmalardan rahatsız olan arkadaşlarımız da var gördüğüm kadarıyla.

Bir diğer mesele de şu; sizin bu meseleyi tartışırken kullanabileceğiniz en ufak bir hakaret, forum için kötü sonuçlanabilir. Şu ana kadar okuyabildiğim kadarıyla seviyeli bir tartışma dönüyor ancak daha önce birçok kez bu tip tartışmaların dozajı arttıkça hakaretler havada uçuştu ve bu kez de böyle bir şeyin olmayacağının garantisi yok.

İzninizle konuyu 10 dakikalığına kilitliyorum. Lütfen konunun amacının dışındaki tartışmalar, konu açıldıktan sonra devam etmesin.

Anlayışınız için teşekkürler.

beyler konuyu açıyorum ancak minik bi süre ön denetlemeli olarak devam ediyoruz konu tam olarak tamamen futbola odaklanınca denetleme kaldırılacak. tabiki futbol dışı mesajlar onaylanmayacaktır

konuyu mod başmışşş :)

ben sustum. haksızsamda-haklısımda kusuruma bakmayın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt