Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gelecek sene Mayıs ayında Lizbon'da sahada olmalıyız. Bunun içinde yönetim ve teknik kadro gerekli transferleri yapacaktır.

Lars Bender'i nasıl buluyorsunuz ?

yalnız bu yeni vergi sistemi takımları baya bi zorlayacak..

neyse 2 saatir nerde yanlis foruma mi geldim diye düsünmeye baslamisdim... :D

konuya gelince.. bu kadro hocanin kafasindaki hedef kadrodur..diye düsünüyorum :)

sag bek icin ama daha alternativler ürütle bilir duruma göre. ama ligde sabri-eboue-hamit o bölge icin yeterlidir diye düsünüle bilir.

Bu 11 avrupada zorlaya bilir kupayi kimyasi tutarsa.

Arda gelmezse orayi kilic ile doldurma ihtimalimiz var seneye kadar cidi cidi :D arda gelecek er yada gec ve sol taraf onun icin bekletilecek bir cekilde doldurulacak. kilic transferide böyle bakilmasi gerekir diye düsünüyorum. bide emre colak ile amrabat var tabiki sol icin.

725223_Galatasaray_SK.jpg

rand hotel : tghr0143228173

bu arada bjk töreyi almaya girşimlerini ciddileştirdi.. fenerde alper'i ( abartı bir rakama) biz chedjouyu aldık ama yerliye yönelmeliyiz mecburen elimzi çabuk tutalım

Çok emin konuşuyor... bu zamanda twitter i olan herkes haldun üstünel kesiliyor.. Yapmayalım ama inanmayalım diyoruz ama öyle yazıyorlar ki.. gelde heyecan yapma..

Bunu bir kac kez yazdim ama sen görmemis olabilirsin. Kendisi bir kac gün önce Chedjou transferi sonrasi 'Mathieu bu gece imza atacak' demisti. 2 dakika sonra twiti silip 'Haldun Üstünel 1 haftaya Kolarov'u bitirir' yazdi. Kolarov ve Mathieu sol bek, yani ayni pozsiyon.

Demek istedigim ne yazdigini kendi bilmiyor, diger duyumculara göre ve cogalan haberlere göre twitter'da yaziyor. Kaldi ki Haldun Üstünel ne alaka diye sorarlar.

Yani ben pek inanmiyorum duyumculara. Inandigim bi Seref Aydin olur, biraz da ftw1905.

hocam bu sezon bunları alalım :D gerek yok naniye felan 5 tane yabancı var kadroda

Sol bek için basında çıkan adaylar Carlinhos , Kolarov ve Mathieu.

Carlinhos'u hoca çok istiyor.Bonservisi de 4-5m tahminen.

Şüphesiz Kolarov en iyisi ama İnler ve Nani/Arda alınırsa Kolarov'u alacak para kalmayabilir.

Mathieu'nun ise Riera ile takas olabileceği söyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt