Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray, Napoli ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu Gökhan İnler için 11 milyon euro gözden çıkardı. İnler'in teklife çok sıcak baktığı iddia ediliyor.

bence de inandırıcı değil 7,5 milyon euro dan fazla vermeyiz. 11 versek hemen satarlar.

türk futboluna dinamitler sırayla konuyor yeni vergi sistemi ile artık yıldız futbolcu hayal artık gelsin barışlar mustafa sarplar iyice tiksindim şu ülke futbolundan

Ben inlere 11 verip alacagimaza inanmiyorum klupde nakityok daha umudu alamadik 3 e muhtelen kiralariz bnce inleri

onu bunu bilmem de bir tane cok maliyetli transfer yapmamiz lazim, o isim de gökhan inler'dir. yerli sol bek olmadigina göre tek care yerli orta saha almak.

Yerli orta saha ve kaleci kaldi. Bu yüzden Inler transfer cok kiritk olur, ama asla Melo'yu unutmak istemiyorum acikcasi. Defansif ve ofansif katkisi cok. Melo gerceketen kaliteli.

Iddiaya göre Gokhan Inler'in menejeri yok oyle bir sey,zaten Napoli'den ayrılmayı düşünmüyor diyor. Hadi bu çıkan haberler doğru diyelim,eğer menejer oyunu da değilse bize Jem Karacan zu Galatasaray mı kalıyor bu durumda :D

Öyle bir durumda herhalde Melo ile anlaşılıp Hakan ve Caglar'a son bir gaz denemesi yapılır.

ardaya bagli diye düsünüyorum. arda gelirse bye bye burak diye tahmin ediyorum. olmadi yedek kalir. drogba ile dönüsümlü oynar ki bu sorun cikarta bilir uzuna vadede. drogba ya da biraz bagli. bu sene son senem olur diyorsa burak gitmez . en az 2-3 sene daha oynarim derse burak iyi bir miktara satilir. ama dedigim gibi ardaya bagli bir sey birazda.

Sağ ve sol bekte adam gibi türk oyuncusu olsa şimdi bunları konuşmuyor olurduk.

[video=youtube;bzKt_65B-Ec]https://www.youtube.com/watch?v=bzKt_65B-Ec&feature=player_embedded[/video]

Arda - Burak takasına razıyım ben

Arda'nın gelmesi demek kanat futboluna dönmek demek, Nani veya benzeri bir oyuncuyu daha getirmek demek.

Sneijder'in performansının müthiş bir şekilde artması demek en büyük özelliklerinden birisi bir anda topu kanatlara taşıması bu adamın.

Kanatları kullanmak lazım. Bu yönde çalışmalar yapılması lazım.

------Drogba---Burak

-----------Sneijder

-------Selçuk--Hamit

-----------G. İnler

--Carlinhos-------Eboue

---------Semih--Chedjou

----------Muslera

Yedekler: Eray, Sabri, Gökhan, Hakan, Yekta, Engin, Emre Ç, Umut

Hem takım dizilişi bozulmamış olur, şampiyon takımın dokusu bozulmaz. Hem Drogba-Sneijder-Burak tan biri yedek kalmamış olur. Hem Sabri veya Hamit i sağbekte görme işkencesini çekmeyiz. Hem yeni sezon yabancı uygulaması kuralına uymuş oluruz, hem de dünya kadar transfer yapıp para saçmayız. Arda da seneye gelir artık..

Yedekler çok berbat

Ligde sampiyon ve avrupada basarili olmak istiyorsan;

Arda-Nani-G.Inler alinmali.

Parasi neyse verip bu 3 oyuncuyu almalıyız.

Nani sesleri cogalmaya basladi

Deadline Day @DeadlineDay

#MUFC's Nani could be on his way to Galatasary after being told he is surplus to requirements at Old Trafford. #GSK #Turkey

Transfer Sources ‏@TransferSources 1h

Galatasaray have opened talks with Manchester United over a move for £12 million rated midfielder, Nani. #MUFC

ManUtdDailyNews ‏@ManUtdNews24x7 2h

East Sleep Sport - Manchester United: Turks eye Nani raid #MUFC #ManUtd

beyler yeni vergi sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz maliye bakanı külüplere kapağı takmak üzere

Arda-------Sneijder--------Hamit

---------Selcuk------Inler-------

Nani alinmaz ise bu sekilde de olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt