GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 14

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,3K
Sayfa
14/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim Melih izlemiş 6-7 maçını alacaksak sol açık alalım dedi adam defansa gelmiyor filan diyordu

Evet dün de öyledi. Yani belki bize imza attigi icin istekli degildi, ama kosmaya niyeti bile yoktu acikcasi. Ve dedigim gibi hücum'a cikinca defansa hic dönmüyordu, dönemiyordu.

Hadi bu maci saymayalim, takim iyi degildi. Ama forumda herkes bu adami izlemis gibi yorum yapiyorda, yok Roberto Carlos fln.

selamlar gsc ahalisi :) bu sene en büyük transferimiz wesley olur ..tek başına çok maç kazandırcak bu sene ordu karabük maçlarında olduğu gibi

Forumun 95% Carlinhos'un 1 macini izledigini düsünmüyorum. Forumda daha önce izleyen sadece Serafettin var. Bende izlememistim, bu sabah oynanan macini ilk kez izledim. Iyi degildi, takimda iyi degildi ama.

Herkes YouTube videolarina göre yorum yapiyor. Defansif katkisi ne kadar kimse bilmiyor eminim.

dünkü macini izlemedim ama yaklasik 10 macini izledim canli olarak 1 sene icinde.

Evet dün de öyledi. Yani belki bize imza attigi icin istekli degildi, ama kosmaya niyeti bile yoktu acikcasi. Ve dedigim gibi hücum'a cikinca defansa hic dönmüyordu, dönemiyordu.

Hadi bu maci saymayalim, takim iyi degildi. Ama forumda herkes bu adami izlemis gibi yorum yapiyorda, yok Roberto Carlos fln.

Roberto 'nun tırnağı etmez o değilde ah bir tane daha Cafu olsa gelse de izlesek

bizim Melih izlemiş 6-7 maçını alacaksak sol açık alalım dedi adam defansa gelmiyor filan diyordu

bende sana şöyle diyeyim o zaman

fatih hoca bir programda eboue tarzı hucumcu bekleri severim demişti.

bizim eboue'de şahane defansif özelliklere sahip değil belki hoca paslaşacak takımda ki yetenekli oyuncu sayısını arttırmak istiyordur.

Forumun 95% Carlinhos'un 1 macini izledigini düsünmüyorum. Forumda daha önce izleyen sadece Serafettin var. Bende izlememistim, bu sabah oynanan macini ilk kez izledim. Iyi degildi, takimda iyi degildi ama.

Herkes YouTube videolarina göre yorum yapiyor. Defansif katkisi ne kadar kimse bilmiyor eminim.

bende macini izlemedim ama ofansif birine benziyor. brezilya liginin biraz zevk ligi oldugunu düsünürsek gidipte gelmeyen biri olabilir. ciddi süphelerim var onunla ilgili.

ama eger tutarsa 4-4.5 milyona iyi transfer olur.

nani mani gelmez kandırmayın milleti ya. ha senijderı falan satıyorsak belki mantığını anlarım ama milleti burda galyana getirmeseler iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri