Sercan Eren
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
nani-arda-melo-inler-a.cole bu başlıkta gelsin

nani-arda-melo-inler-a.cole bu başlıkta gelsin
bizim Melih izlemiş 6-7 maçını alacaksak sol açık alalım dedi adam defansa gelmiyor filan diyordu
göremedim öyle birşey
sanırımmaliyeti uygun olur ama pek beklentim yok gelirse
Eğer nani gelirse bizim mahallenin veletleri cikulata dağıtacam...
Forumun 95% Carlinhos'un 1 macini izledigini düsünmüyorum. Forumda daha önce izleyen sadece Serafettin var. Bende izlememistim, bu sabah oynanan macini ilk kez izledim. Iyi degildi, takimda iyi degildi ama.
Herkes YouTube videolarina göre yorum yapiyor. Defansif katkisi ne kadar kimse bilmiyor eminim.
Evet dün de öyledi. Yani belki bize imza attigi icin istekli degildi, ama kosmaya niyeti bile yoktu acikcasi. Ve dedigim gibi hücum'a cikinca defansa hic dönmüyordu, dönemiyordu.
Hadi bu maci saymayalim, takim iyi degildi. Ama forumda herkes bu adami izlemis gibi yorum yapiyorda, yok Roberto Carlos fln.
Nani'yi de bekleyen olmasin. Gelmez.
Nani'yi de bekleyen olmasin. Gelmez.
bizim Melih izlemiş 6-7 maçını alacaksak sol açık alalım dedi adam defansa gelmiyor filan diyordu
Forumun 95% Carlinhos'un 1 macini izledigini düsünmüyorum. Forumda daha önce izleyen sadece Serafettin var. Bende izlememistim, bu sabah oynanan macini ilk kez izledim. Iyi degildi, takimda iyi degildi ama.
Herkes YouTube videolarina göre yorum yapiyor. Defansif katkisi ne kadar kimse bilmiyor eminim.
Eğer Nani gelirse, nöbette ki herkese benden çay :cay:![]()