Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan inler alınabilirse Umut bulut yerinede Eren derdiyok alınmalıdır Umut dan daha genç ve iyi oyuncu ayrıca Gökhan'ın motivasyonu açısından daha iyi olur Eren 3 milyona alınır.

o zaman boşuna kerim frei gökhan göre peşinde falan koşmayalım.

o sistemde selçuk un sol iç oynaması adamında performansını düşürür. oynıcaksa en arkada defansın önünde durmalı. yoksa gene pert durum olur. gökhan inlerde elzem olur. zor yani

Mutlaka kanat profilinde oyuncu istiyorsak, 4-3-3 sistemi deniyebiliriz. Sneijder'i CM olarak ve yanina Selcuk + Gökhan CDM olarak. Böyle orta saha cok riskli olur, ama kanat oyunculari degerlendirmek icin alternatif bir sistem. Tabi forvet konusunda yine sIkIntI olur.

Bizim elimizdeki fazlalik Sneijder degil, Drogba. Kimse de yanlis anlamasin, gitsin de demiyorum zaten.

Bize acil 2 gurbetci lazim

Mutlaka kanat profilinde oyuncu istiyorsak, 4-3-3 sistemi deniyebiliriz. Sneijder'i CM olarak ve yanina Selcuk + Gökhan CDM olarak. Böyle orta saha cok riskli olur, ama kanat oyunculari degerlendirmek icin alternatif bir sistem. Tabi forvet konusunda yine sIkIntI olur.

Bizim elimizdeki fazlalik Sneijder degil, Drogba. Kimse de yanlis anlamasin, gitsin de demiyorum zaten.

433 olmaz işte . ya burak ya sneijder. drogba buraga göre her telden he türden daha fazla katkı yapar takıma. ama yabancı sınırı ve terim istegi.

433 oynyıp buragı sag forvet oynatırsa terim geçmiş olsun şimdiden.

Yani şöyle mi ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan

Selçuk Sneijder

Burak-----------Yerli

Drogba​

4-2-3-1 de olabilir. Sneijder'e sistem çok...

433 olmaz işte . ya burak ya sneijder. drogba buraga göre her telden he türden daha fazla katkı yapar takıma. ama yabancı sınırı ve terim istegi.

Burak-Arda takası gündemde. Burak satılabilir.

Yani şöyle mi ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan

Selçuk Sneijder

Burak-----------Yerli

Drogba​

Burak'in pos sIkIntIlI. Daha cok Nani düsünürüm oraya.

Zaten bu yüzden forvet kousunda sIkIntI olur demistim. Burak sag sol oynamaz.

4-2-3-1 de olabilir. Sneijder'e sistem çok...

Bu sistem zaten benim ilk tercihim olurdu. Ama elimizdeki oyunculara göre en mantikli ve ideal sistem hala 4-3-1-2

ya bu sistemde bu oyuncular rezil ya.

boldladıgım yerler kepazelik

Tamam Burak'ın bende uzaklaştırılmasını istemem asıl bölgesinden ancak 4-3-3 varsa hocanın aklında muhtemelen böyle yapar ama sanmıyorum.

Yerli yazdığım kısıma mecbur yerli gelecek yoksa yedi yabancı oluyor , bunu da Tüpçü hanzosu ve TFF başımıza sardı ne yapabiliriz ki ?

Kolarov'un yerine kimi yazmalıyız sence neden açıklar mısın mantıklı bir şekilde ?

buragi verip niye ardayi alayim arda'nin ne faydasi oldu bu takima? buragin yaptiklari ortada

muslera

ebue ----- semih------ chedju ---- carlinhos

nuri ---- inler ----- inan

sneijder

burak ---- drogba​

Ben , Burak'ın gitmesini istemiyordum Arda'nın normal bir biçimde döndürülmesini istiyordum fakat ; çok zor sanırım eğer Arda getirilebilecekse Burak gitsin fakat nasıl oynayacağız mesele bu.

4-2-3-1 oynarsak yine bir kanat boş kalıyor.

Gökhan İnler + Arda Turan verelim size :)

Şaka bir yana Gökhan zaten olacak gibi de Arda çok zor ya :(

Arda'yı bir döndürsek sonrası kolay zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt