Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamam Burak'ın bende uzaklaştırılmasını istemem asıl bölgesinden ancak 4-3-3 varsa hocanın aklında muhtemelen böyle yapar ama sanmıyorum.

Yerli yazdığım kısıma mecbur yerli gelecek yoksa yedi yabancı oluyor , bunu da Tüpçü hanzosu ve TFF başımıza sardı ne yapabiliriz ki ?

Kolarov'un yerine kimi yazmalıyız sence neden açıklar mısın mantıklı bir şekilde ?

hoca öyle şey yaparsa kendi sonunu hazırlar.

7 yabancı oluyor evet ama oraya gelicek türk arda dışında yok. ardanın gelişide şu zamanda çok ütapik.oraya gelicek ve 11 oynayacak kalitede türk yok. erman kılıç falan oynar belki. o sag sol forvetlerle 433 o kadar kısırlaşır ki..

kolarov çünkü modern bir bek degil. saglam ayagı olan defansif yönü daha etkin olan bir bek.

bize ,hele ki 433 sisteminde daha git gelen yapıcak atletik hızlı modern bir bek lazım örnegin carlinhos.

Hoca zaten 10 numara isitiyom diye aylardir bagirdi ve sneijder alindi, sonra drogba yokken bir anda geldi, asil planda olmayan drogba idi, bunu bulent tulun da aciklamisti, bu sistemle bu sene de devam edecegiz seneye artik baska seyler olabilir

Alper, Hangover 3 ciktimi orda? Dün izledim, süper yine, ama Hangover feeling eksik kaldi :(

buragi verip niye ardayi alayim arda'nin ne faydasi oldu bu takima? buragin yaptiklari ortada

muslera

ebue ----- semih------ chedju ---- carlinhos

nuri ---- inler ----- inan

sneijder

burak ---- drogba​

ya arda gelsin takımn kalitesni ve paz yüzdesini öyle bir yere getirirki inanamazsın. ve sistemlerde ardanın oldugu kanat arkadaki bekle öyle efektif oynar ki inanamazsın.

bu orta saha biraz narin. fifada güzel olabilir ama narin. inananada yazık.-

-----inan----

inler------melo

hoca öyle şey yaparsa kendi sonunu hazırlar.

7 yabancı oluyor evet ama oraya gelicek türk arda dışında yok. ardanın gelişide şu zamanda çok ütapik.oraya gelicek ve 11 oynayacak kalitede türk yok. erman kılıç falan oynar belki. o sag sol forvetlerle 433 o kadar kısırlaşır ki..

kolarov çünkü modern bir bek degil. saglam ayagı olan defansif yönü daha etkin olan bir bek.

bize ,hele ki 433 sisteminde daha git gelen yapıcak atletik hızlı modern bir bek lazım örnegin carlinhos.

Tamam haklısınız doğru ama ne yapalım birde siz söyleyin aklınızdakini :)

Carlinhos'u istememe nedenim , Brezilya'dan hala çıkmadığı için , fizik gücü ve mücadelesi açısından -1 veya -2 ile başlıyorlar Avrupa'ya gelince rakiplerine göre bizde eğer 4-3-1-2 oynayacaksak ki öyle duruyor , sol bek ve sağ bek çok aktif olmalı , Eboue mesela rahatça giriyor ikili mücadeleye ancak Carlinhos'ta şüphelerim var ha o tarz olsun , tarz zaten öyle olmalı ama daha kalitelisi olsun mesela Filipe Luis'i getirsek daha ne isterim :rolleyes:

buragi verip niye ardayi alayim arda'nin ne faydasi oldu bu takima? buragin yaptiklari ortada

muslera

sneijder

burak ---- drogba​

Ben Burak'ı beğenmiyorum, beğenene saygı duyarım.

muslera

sneijder

burak ---- drogba​

Nuri - Hamit (Nuri alınmayabilir belki ama alınırsa gerçekten iyi olur)

Carlinhos ile de başka bir yabancı sol bek değişikliği olabilir , ama geri kalan kısım tamamen aynı :)

ya arda gelsin takımn kalitesni ve paz yüzdesini öyle bir yere getirirki inanamazsın. ve sistemlerde ardanın oldugu kanat arkadaki bekle öyle efektif oynar ki inanamazsın.

bu orta saha biraz narin. fifada güzel olabilir ama narin. inananada yazık.-

-----inan----

inler------melo

gs'nin adam gibi bi stoperi olsa biz rm'yi eleyecektik buyuk iht. melodan vazgectiler buyuk iht, sonucta melo-inan=100, inler-nuri-inan=95 {buyuk iht}

ama solbeck ve stoper takviyesiyle arda gibi tiblere luzum kalmayacagi kesin. carlinhos surekli hucuma cikan bi tib

gs'nin adam gibi bi stoperi olsa biz rm'yi eleyecektik buyuk iht. melodan vazgectiler buyuk iht, sonucta melo-inan=100, inler-nuri-inan=95 {buyuk iht}

ama solbeck ve stoper takviyesiyle arda gibi tiblere luzum kalmayacagi kesin. carlinhos surekli hucuma cikan bi tib

Emir , Carlinhos'u izledin mi bir şeyler soracağım da hakkında ?

izledim, baya iyi oyuncu ama brezilya liginde oynuyo iste avrupada gormek lazim. kapali kutu

İşte benimde aklımda olan soru bu :)

Birde Brezilya Ligi'nden gelen oyuncular fizik mücadelesi ve yeteliliği açısından çok zayıf oluyor , bizimde bekler malum full bek olacakları için 4-3-1-2 sisteminde düşündürüyor Carlinhos :)

Ne yapacağız bilmiyorum açıkcası :)

İşte benimde aklımda olan soru bu :)

Birde Brezilya Ligi'nden gelen oyuncular fizik mücadelesi ve yeteliliği açısından çok zayıf oluyor , bizimde bekler malum full bek olacakları için 4-3-1-2 sisteminde düşündürüyor Carlinhos :)

Ne yapacağız bilmiyorum açıkcası :)

coentrao'yu alirdik ugrassak ama carlinhos geldi sayilir herald. riera'nin gidecegi yok zaten en kotu riera oynar

Sorma olm, yerimizi aldik, elimizde MAXI Popcorn, tam oturduk Popcorn elimizden kaydi gitti :D Hepsi yere döküldü, orda basladi zaten hersey, dk1 gol 1 :D Söz verdim, bir daha popcorn fln almam..

Hahahahha :D iyimis, bende gidecem galiba nisanlim gidelim diyor ..

Senin o popcorn olayin bendede oluyor ama korku filmeri izlerken, bi anda korkunc bisey oluyor o onda reflex yapip arkalara ucuyor elimdeki popcorn hahahhaha.

Neysr ben az kahvalti yapim gelirim az sonra :)

coentrao'yu alirdik ugrassak ama carlinhos geldi sayilir herald. riera'nin gidecegi yok zaten en kotu riera oynar

Doğru ya uğraşsaydık Coentrao bizdeydi güzel bir fiyata , gitti mi Chelsea'ye kesin ?

Riera konusunda sıkıntın olmasın her türlü göndeririz en kötü İspanya'da bir takıma kiralık göndeririz gelecek sezon da opsiyonunu kullanmayıp , serbest bırakırız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt