Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhammet Demir bugun serbest kalıyor.
yabancı kuralı olarak yazmadım ki parasal olarak yazdm bunu sız farkında degılsınız ama kulüpte nakit para sıkıntısı var
Burak, Drogba , Umut varken yedek bile zor olur gerek yok.
bütün saydıkların 4-4-2 yle gelmedi.ilk yarıda oynadığımız leş futbolun farkında değilsin galiba.lig şampiyonluğunda rakiplerin rezil oyununun etkisi var.sonrasında çoğu maçta drogba takımı sırtladı.ve 4-3-1-2 oynuyorduk zaten.
yarı finali zorlayacaktık demek istedin galiba, ben öyle düşünmüyorum.yarı finali hayatta göremezdik ve öyle oldu zaten.
Drogba ilk yarı gelseydi rahatlıkla 15 puan fark atardık . İlk yarı ki leş takımın eksikleri büyüktü.. Umut-Elmander veya Burak-Umut forvet oynarken takımdan ne beklenir ki ? Artı sahada varlığı anlaşılamayan bir Melo ve formsuz Selçuk vardı... Hepsini geçtim 4-4-2 oynayan takımın kanat oyuncuları Hamit ve Emre Çolak'tı.. BU takım 4-4-2 oynayamaz demek yanlış olur çünkü o sisteme uygun kalitede oyuncularımız olmadı henüz...
muslera mi gidiyor oyle bir yazi okudum baskan nededi biri aydinlata bilirmi ..![]()
gökhan töre türkfutbola göre istanbula geliyormuş iyi bir hamle olabilir
Transfer sezonunu açmışsınız beyler hayırlı olsun