Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Transfer Nöbeti

Hersey iyi yolda gidiyor.

Rahat ve ümit dolu olun(daima)

Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar antepte bügün paralar ödenmesse cenk tosun Muhammed Demir ve Serdar Kurtuluş serbest kalıyor bene bu üçlü kaçmaz serdar sağ bek ve orta alanda iyi yedek olur

muhammet demir serbest kalirsa mallik olur onu almamak, alcan sonra direk 1 yil kiralik verecen artik, mesela elazigspor, yada konyaspor a falan

Antep'ten ayrılan adamları BJK ve TS aralarında paylaşır.

Muhammet bjk'y gider.

Alternatif kadro için yerli transferlerinde durum nasıl acaba ?

(Jem,Frei,Töre,Erman,Umut,Necati ???? )

bütün saydıkların 4-4-2 yle gelmedi.ilk yarıda oynadığımız leş futbolun farkında değilsin galiba.lig şampiyonluğunda rakiplerin rezil oyununun etkisi var.sonrasında çoğu maçta drogba takımı sırtladı.ve 4-3-1-2 oynuyorduk zaten.

yarı finali zorlayacaktık demek istedin galiba, ben öyle düşünmüyorum.yarı finali hayatta göremezdik ve öyle oldu zaten.

Drogba ilk yarı gelseydi rahatlıkla 15 puan fark atardık . İlk yarı ki leş takımın eksikleri büyüktü.. Umut-Elmander veya Burak-Umut forvet oynarken takımdan ne beklenir ki ? Artı sahada varlığı anlaşılamayan bir Melo ve formsuz Selçuk vardı... Hepsini geçtim 4-4-2 oynayan takımın kanat oyuncuları Hamit ve Emre Çolak'tı.. BU takım 4-4-2 oynayamaz demek yanlış olur çünkü o sisteme uygun kalitede oyuncularımız olmadı henüz...

muslera mi gidiyor oyle bir yazi okudum baskan nededi biri aydinlata bilirmi .. :o

cenk tosun potansiyeli çok yüksek bir oyuncu drogba gibi bir starla görmek isterim cenki

Drogba ilk yarı gelseydi rahatlıkla 15 puan fark atardık . İlk yarı ki leş takımın eksikleri büyüktü.. Umut-Elmander veya Burak-Umut forvet oynarken takımdan ne beklenir ki ? Artı sahada varlığı anlaşılamayan bir Melo ve formsuz Selçuk vardı... Hepsini geçtim 4-4-2 oynayan takımın kanat oyuncuları Hamit ve Emre Çolak'tı.. BU takım 4-4-2 oynayamaz demek yanlış olur çünkü o sisteme uygun kalitede oyuncularımız olmadı henüz...

Engin ve Ujfa'yı da unutmayalım.İkisini de çok aradık.

*Stekelenburg Fulham da

*Heynckes Real Madrid i reddetti ve en az 1 yil dinlenmek istedigini acikladi

Transfer sezonunu açmışsınız beyler hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt