Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder ve sat sozcuklerini ayni cumle icine alanla muhattab olmayiniz mumkunse

Galatasaray ile Barça'yı aynı dengeye koymadan bu değerlendirmeyi yapman hoş değil.

Mevkilerine göre;

- Messi (Dünya'nın en iyisi)

- Xavi (Dünya'nın en iyisi)

- Iniesta (Dünya'nın en iyisi)

Bizle aynı durumda değiller bence :ka19:

- Muslera (Türkiye'nin en iyisi)

- Selçuk (Türkiye'nin en iyisi)

- Sneijder (Türkiye'nin en iyisi)

- Burak ( Türkiye'nin en iyisi)

:yenieek:

selçuk sahada olduğu sürece benim için hepsi hikaye sneyder snayder olsa ne olmasa ne bizim takımı oynatan adam selçuktur onu satmasınlarda kimi satarlarsa eywallah derim

- Muslera (Türkiye'nin en iyisi)

- Selçuk (Türkiye'nin en iyisi)

- Sneijder (Türkiye'nin en iyisi)

- Burak ( Türkiye'nin en iyisi)

:yenieek:

Türkiye = Dünya diyorsun yani ?

Her neyse Barça ile biz aynı durumda değiliz. Onu anlatmak istemiştim :D

selçuk sahada olduğu sürece benim için hepsi hikaye sneyder snayder olsa ne olmasa ne bizim takımı oynatan adam selçuktur onu satmasınlarda kimi satarlarsa eywallah derim

senin eywallah demen bisey ifade etmez guzel kardesim akli basinda adamlarin ewyallahi makbuldur

Konuya şuanki kadroda oynayan as oyunculara takviye var mı gelişmeler ne diye giriyorum. Yorumlara bakıyorum Muslera başka yerde Selçuk başka yerde Sneijder başka yerde Burak başka yerde ... Bunlar gittikten sonra resmi sitedeki Nani Galatasaray'da haberi ne yazar ?

Bence de kadroda istikrar onemlidir. UEFA kupasi aldigmiz zaman istikrarli, senelerdir bir arada oynayan oyuncular vardi. sana hak veriyorum renktasim

Türkiye = Dünya diyorsun yani ?

Her neyse Barça ile biz aynı durumda değiliz. Onu anlatmak istemiştim :D

Doğrudur. Bende biz Porto değiliz demek istiyorum. Bir daha bu kadrodaki oyuncular gibi bir takım ne zaman görürüz ?

karşılaştırmayı bırakın ... işimize bakalım wesley 1 sezon daha denenir tutmazsa ozaman satılır relax

Sneijder'i mi satıyoruz?

La adamı getirene kadar göbeğimiz çatladı.Doyunca izleyemedik bile ne satması. :SS:

Doğrudur. Bende biz Porto değiliz demek istiyorum. Bir daha bu kadrodaki oyuncular gibi bir takım ne zaman görürüz ?

Satsalar aynı kişiler kıyameti koparır?Böyle adamları almak kolay değil etiket adamlar bunlar.Satmak yerine bu oyuncuların yanlarına aynı kalitede oyuncu bakalım ki artık ilerlemeye devam edelim.Bıkmadınız mı inamotolardan lukunkulardan.

Sneijder'in kanıtmalası gereken hiç birşey yok. Bi gidin Allah aşkına.

sorun yapmayı adamın daha 3 yıl kontratı var tamam gitmez

Sneijder'in bölgesinde adama ihtiyacımız yok kanat almalıyız.

Sneijder'ı gönderip Erkan Zengin ve Vesel Srı ile anlaşırsak takım çağ atlar(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt