Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar yeri değil belki ama 12numaranın çağrısına ne diyorsunuz?Şahsen ben olumlu bakıyorum,açıkçası bıktım futboldaki kavgadan İngiltere-Almanya'da ki gibi futbol ortamı olsun istiyorum
bu sikecileri cölde susuzluktan ölürken bulsan suyunu paylassan kendilerine geldikleri an kafana odunla vurup suyunu alir senide cölün ortasinda birakir,hicbirseylerine guvenilmez bu pisliklerin

Ersun guzel tercih .. komedi bitmesin :lol:

Ersun olacağı muhakkak gibiydi zaten, başkaları ile görüşmeler sadece taraftara karşı tarafsız görünebilme senaryosundan başka bişey değil.... Neden mi ???

Devamı biraz uzun arkadaşlar, Ersun Hocanın fenere rezerve edilişinin hiikayesini çıkardım.Eğer isteyen olursa paylaşırım.

Talep gelmezse de ANTU ya üye olup son yıllarda FB TD koltuğu için neler döndüğü gerçeğini bir cimbomludan öğrenmeyi isteyip istemediklerini açıkça sorarım istemeseler bile Bir Cimbomlu diyorki başlığı ile kapının altından atar kaçarım.:yenieek:

bu sabriyi eleştirenler herşeyi çok iyi biliyorda fatih terim mi bu işten anlamıyor acaba sabri dediğiniz adam yıllarca milli takımda oynamış galatasarayda rahat 5 şampiyonluk yaşamış bir oyuncu bugüne kadar gelen hocaların (rijkaard-gerets-feldkamp-) hepsi bu adamı banko oynatmış ama bu adamlar anlamıyor bazı arakadaşlar çok iyi bildiği için adama laf atıyorlar

sniejder i kimse satın demedi ama yarım sezonda başkanında dediği gibi katkısı azdı drogba kadar katı koyamadı

arkadaşlar rakip oyuncuda olsa volkan a yapılan hakaretler bazen fazla gaçıyor keza sabri

Gezi Parkı olaylarından sonra futbol taraftarlığı açısından biraz daha yumuşamamız gerektiğine inanıyorum. Belki tepki alacağım ama paylaşmak istedim...

------------------------Muslera---------------------------

Eboue-------------Semih K----Chedjou------------Carlinhos

(Sabri)------------(Danny)-----(G. Zan)--------(Hakan B./Çağlar)

------------------Hamit A.---Selçuk İnan------------------

---------------(Jem Paul)---(Engin Baytar)----------------

--------------------Wesley Sneijder-----------------------

--------------------(Yekta Kurtuluş)-----------------------

----Kazım Kazım--------------------------------Luis Nani---

(Amrabat)----------------------------------------(K. Frei)--

----------------------Burak Yılmaz-------------------------

--------------------(Didier Drogba)------------------------

Eray İşçan

Ufuk Ceylan

Necati Ateş

Serdar Eylik

Emre Çolak

Sadık Çiftpınar

Mertan Caner

Ceyhun

Hiç kusura bakmayın arkadaşlar, Tüpçü dengesizi 6+0'da kararlıysa kadro bu şekli alır.

farkıdamısınız bilmem ama mevcut kadro korunsa umut engin melo dahil ve nani solbek gelse yeter bile

aslında yedeklere küfür ediyoz falan ama dogru motivayonla ligdeki yedeklerden daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt