Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

983674_585861338113589_660609149_n.jpg

Yedek kulübesi böyle olur :)

Semih Şentürk transfer görüşmelerine başlamış adamın yeri garanti :D

-

ÖZEL : Carlinhos'un menajeri konuştu! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Carlinhos için Galatasaray ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Luizao, "Carlinhos Avrupa'da oynamak ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyor elbette. Galatasaray onun için büyük bir şans. Bizim görüşmelerimizde bir sorun yok. Ancak Fluminense ile Galatasaray arasında bir takım temaslar var. Ben tabii ki oyuncumun menfaatlerini düşünmek zorundayım. Ama Carlinhos kulübünün de çıkaralarını düşünüyor. Bizim açımızdan bir sorun yok. Şu anda gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

türkiyede kadın futbol ligi yok dimi :) her mac full çeker tribünler :D

-

Carlinhos için Galatasaray ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Luizao, "Carlinhos Avrupa'da oynamak ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyor elbette. Galatasaray onun için büyük bir şans. Bizim görüşmelerimizde bir sorun yok. Ancak Fluminense ile Galatasaray arasında bir takım temaslar var. Ben tabii ki oyuncumun menfaatlerini düşünmek zorundayım. Ama Carlinhos kulübünün de çıkaralarını düşünüyor. Bizim açımızdan bir sorun yok. Şu anda gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Olacaksa olsun artik. fena kabak tadi verdi artik.

-

Sneijder ve Drogba transferleri bile bu kadar uzun sürmedi. Sanki 2 senedir Ronaldo'nun gelmesi icin ugrasiyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt