- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Cevap: Transfer Nöbeti
Bilmiyorum
böyle bir takımda yedek olmak isterdim
Hangi takım bu böyle.:cool:
Bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nöbet ölmüs.
Antu'da biri Arda'nın babası ike konuştuğunu iddaa ediyor Antu.com Cep Forumları
Adamın biri güzel espiri yapmıs
paramı alırım ama orda oynayamam ne demek? diye sormus . Cevap : Cristian gibi![]()
Antu'da biri Arda'nın babası ile konuştuğunu iddaa ediyor Antu.com Cep Forumları
Nöbet ölmüs.
![]()
Yedek kulübesi böyle olur![]()
-
ÖZEL : Carlinhos'un menajeri konuştu! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Carlinhos için Galatasaray ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Luizao, "Carlinhos Avrupa'da oynamak ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyor elbette. Galatasaray onun için büyük bir şans. Bizim görüşmelerimizde bir sorun yok. Ancak Fluminense ile Galatasaray arasında bir takım temaslar var. Ben tabii ki oyuncumun menfaatlerini düşünmek zorundayım. Ama Carlinhos kulübünün de çıkaralarını düşünüyor. Bizim açımızdan bir sorun yok. Şu anda gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Olacaksa olsun artik. fena kabak tadi verdi artik.
Aldin'mi haberi özel'den Arif? Cok ciddi durum, ne diyorsun dogru'mu?
-
ÖZEL : Carlinhos'un menajeri konuştu! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Carlinhos için Galatasaray ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Luizao, "Carlinhos Avrupa'da oynamak ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyor elbette. Galatasaray onun için büyük bir şans. Bizim görüşmelerimizde bir sorun yok. Ancak Fluminense ile Galatasaray arasında bir takım temaslar var. Ben tabii ki oyuncumun menfaatlerini düşünmek zorundayım. Ama Carlinhos kulübünün de çıkaralarını düşünüyor. Bizim açımızdan bir sorun yok. Şu anda gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Olacaksa olsun artik. fena kabak tadi verdi artik.